fotoğref ekler misiniz?Kızlar yarın bat günüm hiç adet olacakmışım gibi değilim hamile gibi geliyo (delirdim sonunda) heheheh
Bugün testler yaptım tabi prodictor yaptım sadece benim gördüğüm bir çizgi var eşim görmedi..
birde vula life diye bir test yaptım erken gebelik onda 10 dk içinde bariz çizgi çıktı eşimde gördü sonunda amaaaa REGLE 1 kala hepimizin görmesi gerekmiyor muydu???
Umudu kesip regli mi beklim lütfen yorum
Merhaba canım testi atar mısınKızlar yarın bat günüm hiç adet olacakmışım gibi değilim hamile gibi geliyo (delirdim sonunda) heheheh
Bugün testler yaptım tabi prodictor yaptım sadece benim gördüğüm bir çizgi var eşim görmedi..
birde vula life diye bir test yaptım erken gebelik onda 10 dk içinde bariz çizgi çıktı eşimde gördü sonunda amaaaa REGLE 1 kala hepimizin görmesi gerekmiyor muydu???
Umudu kesip regli mi beklim lütfen yorum
1.prodictorfotoğref ekler misiniz?
Yok gibi canım yaHatta direkt şöyle eklim bu vula life
Sen yine yapmışsın ben korkumdan yapamıyorum 2 gün kaldı tüm belirtiler var amaHatta direkt şöyle eklim bu vula life
Kız benimde akıntım var normal birde göğüslerim aşırı şiş uçları ağrıyor başka belirtim yok ama yaptım valla dediğin gibi yok bence olsa çıkardı vula beni yanılttı acaba mı dedim amaaa bir dahaki bahara kaldıSen yine yapmışsın ben korkumdan yapamıyorum 2 gün kaldı tüm belirtiler var ama
Ben bunda sanki ince bi çizgi görüyorumHatta direkt şöyle eklim bu vula life
İşte beni bu yanıltıyor birde ilk 10 dkda çıktı ya ondan acabaaaaa mı diyorum birde diyesim varya ondan da olabilirBen bunda sanki ince bi çizgi görüyorum
Yine enseyi karartma bi bekle bakalım belki olmazsınKız benimde akıntım var normal birde göğüslerim aşırı şiş uçları ağrıyor başka belirtim yok ama yaptım valla dediğin gibi yok bence olsa çıkardı vula beni yanılttı acaba mı dedim amaaa bir dahaki bahara kaldı
Ben hastalık haline getirdim bu test olayını sürekli gidip alıyorum negatif ama kabullenemiyorum artık eczaneleri zengin ettim bide utancımdan gidio aynı yerden de alamıyorumKız benimde akıntım var normal birde göğüslerim aşırı şiş uçları ağrıyor başka belirtim yok ama yaptım valla dediğin gibi yok bence olsa çıkardı vula beni yanılttı acaba mı dedim amaaa bir dahaki bahara kaldı
Ya inşallah isteyen herkese hepimize bir an önce hayırlısıyla verir rabbimYine enseyi karartma bi bekle bakalım belki olmazsın
Bende valla ahhahahahh eşimide tanıyorlar artık oda ben gitmek istemiyorum artık diyo ama kıyamıyorda yazıkkkBen hastalık haline getirdim bu test olayını sürekli gidip alıyorum negatif ama kabullenemiyorum artık eczaneleri zengin ettim bide utancımdan gidio aynı yerden de alamıyorum
Neyse artık internetten toplu sipariş ederiz durup durup yaparızBende valla ahhahahahh eşimide tanıyorlar artık oda ben gitmek istemiyorum artık diyo ama kıyamıyorda yazıkkk
Regl olmazsam yapim bari test eczaneci unutsun beniYarın tekrarlayın ilk idrarla isterseniz
Yüzüm kalmadı artık eczaneye ahahahaBende valla ahhahahahh eşimide tanıyorlar artık oda ben gitmek istemiyorum artık diyo ama kıyamıyorda yazıkkk
İnşallah gerek kalmaz be canım güzel haberi alır bırakırızNeyse artık internetten toplu sipariş ederiz durup durup yaparız
Sesli güldüm aynı ben kara kara düşünüyorum acaba hangisine gitsem diyeRegl olmazsam yapim bari test eczaneci unutsun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?