Umreden Geliyorum ve Sizlerde Oraları Görün İstedim...

ALLAH kabul etsin canım..Maşallaaaah çok güzel yerler teşekürederim paylaştığın için.İnşallah bütün müsliman kardeşlerimize nasib olurda oraları gider ziyaret ederiz:)

Allah kabul etsin canim.
Ama ben Ümreye gidecegime bir fakir insanima yardim eder ve daha cok sevaba girerim diye düsünüyorum.
Ibadetimi evimde ve camidede yapabilirim illaki arap ülkelerine gitmek sart degil.

Cok cok güzel resimler :gitme:
Allah kabul etsin canım, Allahım bizlerede nasip eder insallah :Saruboceq:
Tüylerim diken diken oldu :gitme:

Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah izlerken orda olmayı istedim resmen

bu yil kendimi hayizlamistim hac icin gitcektim.
ama nasip olmadi.hamile kaldim hac zamani bebek daha bir aylik flan olcak
insallah rabbim nasip eder
senin de yüregine saglik paylastigin icin tskler.

allah razı olsun çok güzel bi paylaşım annemlerde oradalar perşembe dönüyorlar..
ah içime oturdu bende gitmeyi çok istiyorum..
üzerindeki abada ( kıyafetin ismi) çok güzel bende öyle giyiniyom bililiyonmu hemde çeşit çeşit var hoş izmirde çok yadırgıyorlar çokta tııınn ayıca rabbim ibadetini kabul eylesin..

Allah umrenizi kabul etsin.Rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin.Resimler cok güzel,emeginize saglik.

Ben sadece bu araplari anlayamiyorum.Kabe gibi degerli,muhtesem bir yapinin yanina igrenc,sevimsiz ve ondan daha yüksek yapilar yapiyorlar.Hem tarihsel hemde dinsel bircok eseri malesef otel yapmamk icin yikiyorlar.Üzücü olanida kimse sesini cikarmiyor.

canim cok guzel.ins rabbim bizlerede nasip eder o mubarek topraklari.bu arada sana cok yakismis abaya.ayrica kapalilik

Allahım o kadar arzuluyorumki umreye ve hacca gitmeyi.. rabbim sen bana ve tümm isteyenlere nasip et..
canım paylaşımın için çokk teşekkür..Rabbim umrenizi kabul etsin inşaAllah bir günde hacca gitmek nasip olur..

allah kabul etsin çok güzel off cnm ne mutlu size bende gitmek istiyorum nasip olursa bizede dua et

Allah dualarınızı ve Umrenizi kabul etsin inşallah..
Allah herkese o kutsal topraklara ayak basmayı nasip etsin :Saruboceq:

Back