Umreden Geliyorum ve Sizlerde Oraları Görün İstedim...

Rabb'im senin ibadetini kabul etsin inşallah canım hepimizede bu duyguları yaşamayı nasip etsin

Allah kabul etsin arkadaşım, ne güzel oraları görmüş olmak , Allah bizede nasip etsin inşallah

ne mutlu size ..

Rabbim hepimize nasip etsin inş..mafoldumben

tüylerim diken diken oldu :gitme:

ayrıca size tesettür çok yakışmış maşAllah diyelim..

güzel arkadaşım Allah kabul etsin.ne mutlu sana inş.Allah bizede nasıp eder sevgiyle kal....

cok guzel ya ıcım bır hos oldu valla ALLAH BIZEDE GITMEYI NASIP EDER INSALLAH

AMA O GUZELIM YERLERE O GOKDELENLER HIC YAKISMAMIS YA GUZELIM YERLERI HEMEN KAZANC YERI HALINE CEVIRIOLAR YA

rüya gibi
hayal gibi
çok güzeldi fotolarını görmek bile
Allah bize de nasip eder genç yaşımızda gitmeyi inşallah

allah kabul etsin ziyaretinizide orda ettiğiniz tüm dualarınızıda
inş. hepimize naSİP olur a.s.

kumsal
Allah kabul etsın
bızlerı de dusunup paylaştıgın için cok tesekkurler

allah kabul etsın ne mutlu sıze ve evlatlarınıza onlar kucucuk yureklerıyle sızde gencecık cok guzel duygudur emınımkı bızlerede dua edın ınsallah hep genc yasta ıstemısımdıra.s.

Rabbim kabul etsin.ilerde inşallah Hac da nasip etsin sizlere.Umreye gitmeyi ben de çok istiyorum.Rabbim inşallah o şanslı kullardan eyler bizi de.

Allah kabul etsin..:Saruboceq:cok duygulandim..ailemi gondermek cok istiyorum ins.bizlere de nasip olurr:Saruboceq:

kuşum bnm allah kabul ewtsin oralara kadar gitmiş kadar olduk güzel resimlerin sayesinde allahım herkese nasip etsin bu kutsal topraklara ayak basmayı inşallah emegine saglık fotolar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…