Umreden Geliyorum ve Sizlerde Oraları Görün İstedim...

uyanıklık edip dışarı ülkelere umre zamanı gelmeden gittiğiniz demek mekkeye :) ne kadar tenhaymış böyle.
Ben de sizden 1 ay sonra oralardaydım :) Rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin. gerçekten görülmeli, öyle fotoğrafa bakmakla gözün görmesi arasında çok fark var.

keşke burdan sonra bir de medine yapsaymışsınız. oraların da fotolarını görürdük güzel olurdu :)

edit: en önemli şeyi demeyi unutmuşum. Allah umrenizi kabul etsin.. tekrarını nasip etsin.

Son düzenleme:
Allah kabul etsin canim.
Ama ben Ümreye gidecegime bir fakir insanima yardim eder ve daha cok sevaba girerim diye düsünüyorum.
Ibadetimi evimde ve camidede yapabilirim illaki arap ülkelerine gitmek sart degil.

evet sizin mantığınızda olanlar lütfen gitmesin. katılıyorum.
Allahın evine arap ülkesi diyip yüz çeviren adamın orda işi yok evet kesinlikle.

Güzel duana amin decembercim
Allah c.c gidemiyenlerede nasib etsin
tel programlarinda o muhtesem
birlik ve beraberligi görmek öyle güzelki...

çok çok çok harikaaa
ALLAH umrenizi kabul etsin . :Saruboceq:
BıZLEREDE NASıP EYLE YA RABBıM ....AMıNN

paylaştığınız için ALLAH razı olsun sizden

cok teşekkür ederim arkadaslar.darısı gitmek isteyen herkesın basına inşaallah.
december canım bıraz öyle oldu yanı daha ıyı olur dıye düşündük kalabalıkta zor olur dedik.
olivia arkadasımın görşünede söylıcek söz bıle bulamıyorum ama decemberıda katılıyorum.ümreye gitmekle camıye gıtmak cok farklı bır sey.helekı fakır bırine yardım etmekle nasıl kıyaslanabılır.herkesin görüşü kendınedir.o yüzden olivia arkadasımada saygı duymaktan başka bırsey yapamıyorum.

ayy canım ne mutlu annemler geçen perşembe geldi anlata anlata bitiremiyor..
rabbim gidip gzmekle kalmayıp hakkıyla yaşayanlardan etsin bilzeri..
banada nasip etsin inşaallah :Saruboceq::Saruboceq:

allah kabul etsin .çok güzel anlatmışsın.rabbim bizlere de nasip etsin.

Allah kabul etsinn.. Allah bize de tekrarını nasip etsin inş..

Çok güzel mükemmel bir atmosfer bakarken okadar etkilendim ki bilindik fotoğrafların çok dışında olması çok etkiledi sanırım beni
Paylaştığın için çoook teşekkür ederim Allah bizede herkesede gidebilmeyi hacı olabilmeyi nasip etsin.. Allah kabul etsin cnm

şu dünyada tek istediğim şey Peygamber Efendimizin (S.A.V) yaşadığı yerleri bir kez bile olsa görmek ve onun soluduğu bu havayı 1 kez teneffüs etmek.ALLAH herkese nasip etmez canım çok şanslısın.ayrıca tesettür çok yakışmış

allah umrenizi kabul etsin
kabe resmini görünce tüylerim diken diken oluyo gözlerim doluyor
rabbim inşl nasip eder.

cnm çok duygulandım..ve ne kadar çok gitmeik istediğimi anladım..
Allahım en kısa zamanda bana da nasip etsin ve tüm isteyenlere.
ama benim dikkatimi bişe çekti..kabenin hemen dibindeki oteller..ne kadar itici duruylar.
neden herkesin sevgilisi olan peygamberimizin,Rabbimizin evine böyle saygısızca onun o manevi dokusunu bozarca oteller inşa etmişler..
çok üzüldüm doğrusu..

ALLAH kabul etsin canıım bende özendim annemlerin fotolaraını mı koysam nea.s

offf gıtmek ıcın can atıyodum bıde boyle yakın fotoları gordum daha bı gıdesım geldı ınsallah bızde ramazan umresıne gıtmek ıstıyoruz hayırlısıyla allah nasıp ederse...
sıızde allah umrenızı kabl etsın ınsallah...fotolar cok guzel...

ellerine ve emegine saglık canımcım sayende bizde görmüş olduk allah bin kere razı olsun bitanem rabbim hayırlısıyla bizlerede o güzel yerleri gdip görmeyi nasip eder inşallahhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…