Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah size inşallah umreyi nesip ettiği gibi tesettürü de nasip eder.
tüylerim diken diken oldu çok güzel bir paylaşım olmuş allah kabul etsin canım allah bizlerede nasip etsin
allahım ne buyuk mutluluk allah kabul etsın cnm çok duygulandım görunce ve esıme hep derım allahım bızede nasıp etsın gıtmeyı ben nıyet ettım namaz kılmaya baslıcam tekrardan tek hayalım duamda umreye gıtmek.
cnm 5 yıl önce namaza baslamıştık eşimle 6 aydan sonra bırakmıştım şimdi çok pişmanım eşim defasında ne zaman baslıcaksın dıyıp hatırlatıyor ama nıyet ettım cnm en kısa zamanda baslıcam
anladigim kadari esin daha kiliyor bak sana güzel destek de veriyor esler birbirine destek olmali
gel kir seytanin bacagini bu sabah namaza basla canim insaALLAH hem esinle birlikte kilarsiniz cemaat olusunuz cocugunda varmis
cocuklarimiz büyüklerden ne görürse inan onu yapiyorlar güzel örnek olalim inasALLAH
dualarim senin ile güzel bacim bugece güzel bi niyetlen sabah namazina insaALLAH
cnm esımde bırakmıştı ama o tekrar basladı ınsallah cnm çok motıve ettın benı okadar heveslıyım kı allahım kabul eder ınsallah.sana haber verıcem baslar baslamaz![]()