Ümraniyede oturanlar buraya

PudraPembesi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
196
59
98
Mrb ümraniyede oturuyorum küçük bebeğim var :) Ümraniyede oruranlar park arkadaşı yürüyüş arkadaşı olabiliriz veya ümraniyede kiralık ev, lazer, kuaför, terzi, gelinlik tavsiyeleri içindde bu postta buluşabiliriz

Ümraniye'de açılan yeni bir kuaför var, Liya bayan kuaförü. Hem ucuz hem çok iyi. Kurban bayramına kadarda fiyatları baya düşürmüş bilginiz olsun.

Sütçü İmam caddesi Çalıbaba sokak no 2 asya hamamının hemen yanında.

Merhaba konu araştırmak için üye oldum ben de. bir arkadaş tavsiyesi ile gittim ümraniyede lazer epilasyona ben de çok memnun kaldım. olumlu gidiyor seanslarım cilt konusunda da çok iyiler. Canpark avm nin karşısında Nefes Estetik diye bir merkez. Fiyat konusunda da yardımcı oluyorlar

Evet nefes estetik kesinlikle harika. Parayi nakit aldiklari icin ben oraya gitmedim elden taksitle renewe gidiyorum memnunum

Merhaba. Acaba gittiginiz yerden memnun kaldınız mı? Ne kadar süredir gidiyorsunuz? Tüylerde azalma oldu mu? Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…