merhaba bende tavukçuyolunda oturuyorum benimde oğlum var 33 aylık bende artık zamanının geldiğini düşünüyorum 6 ay bakıcı vardı şimdi kış geldi parkada gidemeyecek sıkılacak evde kreşte bina içlerinde de park oluyor hem de yaşıtlarına çok ihtiyaç duyuyor biz yetmiyoruz artık iyi bir kreş bulursanız bana da haber verin bende araştırmalara devam ediyorum görüşmek üzere ..
merhaba bende tavukçuyolunda oturuyorum benimde oğlum var 33 aylık bende artık zamanının geldiğini düşünüyorum 6 ay bakıcı vardı şimdi kış geldi parkada gidemeyecek sıkılacak evde kreşte bina içlerinde de park oluyor hem de yaşıtlarına çok ihtiyaç duyuyor biz yetmiyoruz artık iyi bir kreş bulursanız bana da haber verin bende araştırmalara devam ediyorum görüşmek üzere ..
benımkı zaten suan bı krese gıdıyo kresnden memnunum yalnız yenı ogretmen geldı yanı alıştığımız ogretmen gıttı bu yenıde bana bıraz pasıf geldıgı ıcın bı araştırmaya gırdım.bakıyım müdürle falan konuştum gerekenı soyledım düzelme olursa almam zaten ama eger olmazsa başka kreşe verıcem.benım sımdı gonderdıgım tavukcuyolunda. yınede sen eger cok güzel bı yer buldum dersen lütfen bana yaz.sımdıden tesekkurler
cnm ümraniye tepeüstünde ikeanın orada palet montessori diye bir kreş var. Oraya bir akrabamız gidiyodu. Biraz pahalı bir kreş ama çok memnunlardı. eğitim sistemleri farklıymış. Hatta oyuncakları bile özel yurtdışından getiriliyormuş. Normal kreşlerden farklı olarak çocuğa günlük lazım olabilecek şeyleri yapmayı öğretiyorlarmış. Kendi yemeğini kendisinin koyması, kendi ayakkabısını boyaması gibi. Bnm kızım daha küçük ama büyüdüğünde oraya göndermek istiyorum nasip olursa.