Ümraniye yakınlarında lunapark var mı ?

sagoleraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
58
0
36
İstanbul
ya ben arkadaşımla lunaparka gidicem ama ümranıye ve yakınlarında hiç lunapark yok bildiğiniz umranıye yakınlarındaa lunapark var mı ? Lutfen cok onemli ??:1no2::çok üzgünüm: bostancıyı biliyorum ama çok pahalı :bbo:

sen kaç yaşındasın?
sevgilinlemi gidiceksin bukadar önemli olduğuna göre...
eğer sevgilinle gideceksen bırak parayı o düşünsün yani erkeklere yakışır cömert olmak sen nie bukadar taktın ki

Bende markete gıdecegım.
Evın yakınlarında oyle buyuk bır market yok.
Ne yapabılırım

Google demeyın!
Oyle tek tek sıtelere bakamam.
Arkadas ıcın lunaparka baktım, bulamadım.
Bırde markete bakamam

Yanı ılla bi' ıs yaptıracaksınız bana.
Ne var yanı ıhtıyac malzememı yazsam da sız alıp gelsenız ...
Neyse ya, konuyu fazla dagıtmayayım.
Banlanmak ıstemem

Konu sahıbı;
google gercekten baktım, bulamadım.

ŞArt mı çarpışan otolara binmek veya şu ters dönen gemi mi neyse onaaklinialirimsmile..gidin bi belediye parkına ,yeşil yeşil ohhh..hemde bedava..sengözlerimebaksanab

lunepark cok güzel sey gercekten insan stres atiyor
hizli trene binince tepeye kadar cikip seni son hiz asagiya atiyor
ciglik cigliga daha güzel stres atma sekli yok gercekten bende seviyorum

ben 29 yasindayim lunapark hastasiyim
ne var yazmissa :)
benimde aradabir lunapark krizim tutar

yapma yavvv..demek lunapark krizin tutuyo:icecream:..e tabi en yakın lunaparkta gidermek lazım bu krizi.kaydirigubbakcemile5.atlı karınca, dönme dolap allah ne verdiyse..:roflol::roflol:

Bizim burda belediye şenlikleri için lunapark actılar gelin kriziniz gider :icecream: dönme dolap var gondol var balerin var.
Balerin var ama kafası kopmus top koymuslar etegınde döndürüyor yine gelin :icecream: :dance:

Bugünün konusuda bu galiba:sm_cool:
Ya arkadaşlar demin ekmek almaya fırına gittim ekmek bitmiş varmı yakınlarda malatyada ekmeği olan fırın acaba??fikirlerinizi bekliyorum acıktımm:gitme::gitme:sempatiksalakcinni

Süper yaa :lepi:KK o kadar büyük ve benimsenmişki karnı ağrıyan soluğu burda alıyor şakkıdı

ya ne var ki bunda büyütücek bu kdr ?
arkadaş başka yerleri bilgi konusunda yeterli görmemiş buraya açmış konuyu belki de.
geçenlerde ben de araştırdım hep 2-3 yer söylenmiş nette

Konu başlığı "bir derdim var". Bu büyük derdine çare bulamadığımız için çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…