Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ümraniye soyak civarı çocuk bakabilirim

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cbbk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
116
1
96
İstanbul
ümraniye soyak yenişehir -atapol residence civarı çocuk bakımı yapabilirim evli 2 çocuk sahibiyim 35 yaşımdayım sigara kullanmam

ümraniye soyak yenişehir -atapol residence civarı çocuk bakımı yapabilirim evli 2 çocuk sahibiyim 35 yaşımdayım sigara kullanmam

Merhaba bende soyak yenişehir karsısında yeni yapılmış olan sitelerden birinde oturuyorum. Mopaş'a çok yakınım.
Suan bebeğim 3 aylık, işe kasım sonu gibi baslayacağım. Bebeğime bakıcak güvenilir birini arıyorum. Sizinle görüşmek isterim mümkünse?

Merhaba bende soyak yenişehir karsısında yeni yapılmış olan sitelerden birinde oturuyorum. Mopaş'a çok yakınım.
Suan bebeğim 3 aylık, işe kasım sonu gibi baslayacağım. Bebeğime bakıcak güvenilir birini arıyorum. Sizinle görüşmek isterim mümkünse?

merhaba yeni gördüm mesajınızı halen bulamadıysanız görüşmek isterim özelden mesaj atamıyorum msn adresinizden telefonumu verebilirim

soyak yenişehir de oturuyorum.Mesleğim çocuk bakıcılığı değil ancak çocukları çok seviyorum.Gerçek isteğiniz sadece çocuğunuzun çok özel ve tıtizce bakımı ise görüşebiliriz.Çünkü onları birine emanet edebilmek gerçekten çok zor.Sevimli bir arkadaşa ablalık etmek için sabırsızlanıyorum....

Atasehircivarina gelir misiniz?

Ataşehir çok yakın sitemize.Ben soyak yenişehir sitesinin içindeyim.Arabam var ulaşım sorun değil ama sizin doğuma henüz var sanırım.27 şubat ne güzel balık bebeği geliyor ::)))

Son düzenleme:
Back