Umman'da Oruç Süresi 3 Buçuk Saat

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.886
198
Bu yıl Ramazan'nın Haziran ayına denk gelmesi nedeniyle oruç süresi dünyanın birçok yerinde uzun sürerken, Umman'daki Wekan köyünde, oruç süresi sadece 3 buçuk saat.

Ancak Ortadoğu'daki bir ülkede durum çok farklı. Umman Sultanlığı'nın Wekan köyünde, oruç süresi sadece 3 buçuk saat.

GÜNEŞ 11.00'DE DOĞUYOR 14.30'DA BATIYOR

Nehle Vilayeti'nin Mestele Vadi'sinde yer alan Wekan köyünde güneş saat 11.00'de doğuyor, 14.30'da batıyor.Turistlerin uğrak mekanı olan köyün doğası insanları cezbediyor.Oruç süresinin kısa olması nedeniyle her yıl Ramazan ayında birçok kişinin bu köye gittiği belirtiliyor.

http://www.haberler.com/umman-da-oruc-suresi-3-bucuk-saat-8508805-haberi/

ben bır kaç kez gitmek istedim olmadı,ama ramazan böle ise ramazanda gideyım :)çok görmek istediğim bir yer,ama çoculuğumda saat 4 de oruç açtığımı hatırlıoryum,ahh ahh yaşımda çıkıyor ortaya ama olsun kızlar,endulus 4 de oruç açtı,bilir,sonra çıkar sokaklarda oynardık,hey gidi dünler

Bizim Burda oruc suresi 22 saat buyrun arkadaslar burayada beklerim hepinizi. Ama Allahdan duzgun insanlar, oruc tutan müslümanlara hertürlü kolayligi sagliyorlar.
Hee olaki 2 saat oruc tutcam derseniz, ramazanin kis mevsimine denk geldigi bir gun beklerim. 2 saaatciiik yaaaw.

bir gun boyunca ac kalmak mı cok agresiflesirdim

Siz hangi ülkedeydiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…