• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ummadığınız andaanda cok mutlu oldugunuz oldu mu?

evet aynen öle.. isteklerim fazla herade. ama yinede mutluyum çok şükür hiç bişey demeden olsun istiyorum... olmuyor emir yapmak zorunda kaliyorsun... evli olunca bekarlar gib hayat olmuyor hiç.
Evlilik zor bnde istiyorum ama korkuyorum artk herkes şikayetci

bu yüzden bekarlıktan şikayet etme. evlilk bana göre güzel ama herkese nasip olmuyor bu işler:) çok dertleri okuyorum Kv görümce elti dertleri... benim öle bi derdim yok çok şükür düzenli mutlu bir hayatım var ama sanirim daha fazlasini istiyorum herade.. inşaALLAh gönülnden geçtiği prensini bulursun çok dikkatli olmalısın nişanlıyken başliyor herşey olmayacak şeyleri hiç adim atma derim... bi derdim var başlık konuda hepsi nişanlıyken başiyor dertleri. evlenice pişman oluyor. sende yanlış yola gitme olmuycaksa vazgeç..

hiç unutmam yurt odasında yatağımda yaşadığım dönemler.. Okula gitmiyorum. Derslere girmiyorum 2 yıldır da veremediğim bir makro iktisat dersi var. Vizesi 40 falan finalden hiç umudum yok yalnız o zamanlar mesaj atıyor notları okul.. Hayata lanet ettiğim bir dönemde yine yatağımın sınırları içerisindeyken, tak mesaj geldi nasılsa kaldım diye açtığım mesajla çığlık çığlığa kalmıştım. 85 almışım sınavdan ve geçmiştim . Gerçekten hiç ummadığım bir anda gelen bir mutluluktu. Sonra hayat felsefem bu oldu zaten 0 beklenti, çok mutluluk :)

Tam tersi de olabilir, Allah korusun.Cabalamadan kucağıma mutluluk düşmedi hiç ama bela, dert oturduğun yerden de seni buluyor. :KK14:

Küçükken bir kedim vardı babam alıp uzağa götürüp bırakmıştı 1 hafta sonra geri döndü onu görünce çok mutlu olmuştum , babamda ilahi bir durum diye kedimi kabullenmişti :)

Monotonluk candır.
Ne Güzeldir; işten eve gelip iki lokma yiyip dizideki oyuncuların hallerine ağlamak, gülmek...
Allah'ım bugünlerimizi aratmasın inşallah ama işte dertli olunca özlüyor insan en basit anları...

bu yüzden bekarlıktan şikayet etme. evlilk bana göre güzel ama herkese nasip olmuyor bu işler:) çok dertleri okuyorum Kv görümce elti dertleri... benim öle bi derdim yok çok şükür düzenli mutlu bir hayatım var ama sanirim daha fazlasini istiyorum herade.. inşaALLAh gönülnden geçtiği prensini bulursun çok dikkatli olmalısın nişanlıyken başliyor herşey olmayacak şeyleri hiç adim atma derim... bi derdim var başlık konuda hepsi nişanlıyken başiyor dertleri. evlenice pişman oluyor. sende yanlış yola gitme olmuycaksa vazgeç..
Bi adaym yok suan ztn icime sinmiyosa evlenemem soeun olunca sogurum gbime geliyo

Dogru düsünüyosunz bnde bunun farkndaym allaha şükür diyorum ztn. İnsan nankör iste eviniz işiniz var die allahtan baska bisey istediginz olmadı mı hic
Oldu tabi bunu 20 li yaşların başında düşündüm.
Yaşın kaç bilmiyorum ama 30 lu yaşların tam ortasındayım ben. Geçen sene babamı kaybettim. Bir arkadaşım gözümün önünde kanserden vefat etti, bir sürü tanıdığım kanser tedavisi görüyor.

Gece normal yatıp da bir yerindeki ağrının kanser olmadığını asla bilemezsin. Belki şu an vücudumuzda var ama tam hissetmiyoruz. Mesela akciğer kanseri son evrede ancak kendini belli eder. Buna benzer milyon tane örnek verebilirim sana. Bunları da geçtim Gazze’ye bak, Suriye’ye bak. Denecek çok fazla bir şey yok bence…Her akşam evinde sorunsuz ve sağlıklı çayını yudumluyorsan en güzel mutluluktur.

Back
X