• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umitlenmek istemiyorum ama...

insirahim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
464
310
133
34
Canim arkadaşlarım, adetim geceli 3 gün oluyor. Bu ay sogan kürü yaptim ve klomen kullandim. Soğan kürü erken getirir dediler kirmizilar yok. Göğüslerim hassas ve büyüdü. Ara ara da adet agrisinda olan bel ağrım var. Bir de bir haftadir kabizlik. Bilmiyorum belki psikolojik. Bu yuzden test de yapamıyorum. Hem danışayim hem de destek alayim istedim. Iyi ki burasi ve sizler varsınız ;-)

bir hafta beklemeni tavsiye ederim benim aşırı derecede gazım vardı inşallah sonuç istediğin gibi olur kendini fazla dinleme

Canim arkadaşlarım, adetim geceli 3 gün oluyor. Bu ay sogan kürü yaptim ve klomen kullandim. Soğan kürü erken getirir dediler kirmizilar yok. Göğüslerim hassas ve büyüdü. Ara ara da adet agrisinda olan bel ağrım var. Bir de bir haftadir kabizlik. Bilmiyorum belki psikolojik. Bu yuzden test de yapamıyorum. Hem danışayim hem de destek alayim istedim. Iyi ki burasi ve sizler varsınız ;-)

canım adetın 3 gun gectıyse kan testı yaptır varsa kesın cıkar bosuna bekleme bol sans

Teşekkürler cevaplar icin. :-) pzt once idrar sonra kan testi yaptiracagim insaallah. Tabi kirmizilar gelmezse...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah canım. Bende 8 haftalik gebeyim. Önce allah sonra soğan kuru sayesinde canim

Ben de buradan sizlrrin deneyimlerinden cesaretlenip kullanmistim. Hadi hayirlisi dua edin. ;-) simdilim gelen giden yok.

mrb herkese. ben 4 ay önce dış gebelik geçirdim. 3 aylık korunma sonrası hsg filmim çekildi. filmi çekindiğim haftanın sonu yumurtlama dönemimdi. denedik... ilişkiden 2 gün sonra kasıklarımda ara ara batmalar ve adet olacakmışım gibi sürekli bi agrı başladı. 7 gün sonra kan testi yaptırdım negatif cıktı. ama hala kasıgımda ağrı var. adetimede 9 gün var. bu forumda bi arkadaş yazmış kasıktak agrı bebeğin rahme yerleşmeye çalışmasından kaynaklanıyormuş diye. bu kadarerken kan testinde bile çıkmaz diyolar. negatif çıkıp soradan hamilelik belli olanda cokmuş. kafayı yıycem :( sizce neden bu ağrılar ???

Benim ilk doktora gitme sebebim sag kasigimdaki batmaydi ve kist olduğu nu öğrendim. Bir aylik hap tedavisinin ardindan gecti. Basit kistmis. Umarim oyle bir şey yoktur canim ama yine de sor doktoruna i
stersen..

Kirmizilar geldi. Ama umitliyim. Bu ay olmadiysa Rabbim diğer ay daha hayırlısıni, daha sagliklisini ve daha akillisini verecektir  Belki de ikiz.. Rabbim umitsizlikten hepimizi korusun.

Merhabalar.. bende aranıza yeni katıldım uzun zamandır ne merak ettiysem sepsini bu sayfada buluyorum sadece yorumlarınızı takip etmekle yetiniyorum. Ve sonunda dayanamadım ve aranıza katıldım bende. sormak istediğim o kadar çok konu varki hangisinden başlayayım bilemedim. Ama herkesin büyük olan bebiş konusundan başlamak istiyorum.. 5.5 aylık evliyim gurbete gelin geldim kimsem olmadığı için her ne kadar etrafımdakiler erken olduğunu düşünselerde artık bir evlat istiyorum. Korunmuyoruz ama 3 aydır reglm gecikmesine rağmen gebe kalamadım biliyorum erken olduğunu hemen olmayacağını sabr etmem gerektiğini fakat bu kez farklı bir durum var. Sabahları hafif bulantılarım oluyor ve şişkinlik başladı e birde kabızlık ve gaz var. Uyku düzenim bozuldu ve halsizlik var üzerimde. Araştırmalrıma göre bunlar gebelik belirtileri Adetim düzensiz olduğu için tam gününü hesaplamadan kan ve idrar testi yaptım negatif çıktı. sizce hamile olma ihtimalim varmıdır :( (çok konuştum farkındayım):):emir_bebek::14::14::14::50::50:

Merhabalar.. bende aranıza yeni katıldım uzun zamandır ne merak ettiysem sepsini bu sayfada buluyorum sadece yorumlarınızı takip etmekle yetiniyorum. Ve sonunda dayanamadım ve aranıza katıldım bende. sormak istediğim o kadar çok konu varki hangisinden başlayayım bilemedim. Ama herkesin büyük olan bebiş konusundan başlamak istiyorum.. 5.5 aylık evliyim gurbete gelin geldim kimsem olmadığı için her ne kadar etrafımdakiler erken olduğunu düşünselerde artık bir evlat istiyorum. Korunmuyoruz ama 3 aydır reglm gecikmesine rağmen gebe kalamadım biliyorum erken olduğunu hemen olmayacağını sabr etmem gerektiğini fakat bu kez farklı bir durum var. Sabahları hafif bulantılarım oluyor ve şişkinlik başladı e birde kabızlık ve gaz var. Uyku düzenim bozuldu ve halsizlik var üzerimde. Araştırmalrıma göre bunlar gebelik belirtileri Adetim düzensiz olduğu için tam gününü hesaplamadan kan ve idrar testi yaptım negatif çıktı. sizce hamile olma ihtimalim varmıdır :( (çok konuştum farkındayım):):emir_bebek::14::14::14::50::50:

Selam canım

Hoşgeldin kk

Nere gelin geldiniz ?

En son ne zaman regl oldun :)

bnmde cnmgecelı 3 gun oldu ama hala beklıorum goguslerım agrıo adet agrım vardı ama gectı pek yok dun gecede kustum uyuyorum bıde sureklı :) sızce ne olabılır test yapmaya korkuom

bnde cesaretmi toplayp az önce yaptm ama sonuc negatf fakat 3 gündr aşırı dercede mide bulantım var üüşütme flandr dedm ama 3 gndr gecmedi bide kasık agrım var

Back