• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ümitleniyorum 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Butterfly yagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
253
203
53
26
Merhaba güzel kadınlar.
Şimdi söyle birşey den bahsedeceğim kasıklarımda sancılarım var ve kasiklarim ve karın bölgemde sürekli yaşadığım bir seyirme var . 1 senedir bebek istiyoruz ama yumurta tembelliğim var . 1 haftadır sürekli bu seyirmeyi hissediyorum . Aceba böyle bir gebelik belirtisi yaşayan oldu mu ? yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
1 sene çok kısıtlı bir süre inşallah olur... Bu dediğiniz şey çok bıçak sırtı bı belirti oladabilir olmayadabilir.

Merhaba güzel kadınlar.
Şimdi söyle birşey den bahsedeceğim kasıklarımda sancılarım var ve kasiklarim ve karın bölgemde sürekli yaşadığım bir seyirme var . 1 senedir bebek istiyoruz ama yumurta tembelliğim var . 1 haftadır sürekli bu seyirmeyi hissediyorum . Aceba böyle bir gebelik belirtisi yaşayan oldu mu ? yardımcı olursanız çok sevinirim
bende de vardi regl geldi.. her ay ayri bir belirti. bu ay farkli gebelik var galiba diyorum ama tirt.

Hamilelik belirtisi olmayan herhangi bir sey yok sanirim. Arasak goz segirmesini bile yasayan biri buluruz. Ben aylardir hic belirti yasamiyorum, hangisi daha iyi bilmiyorum. Hepimize kolayliklar.

Benim herhangi bir bilgim yok ama bende belirtilere bakarken (umutlandığım zamanlar) bu seyirmeyide duymuştum ama arkadaşında bahsettiği gibi herşey var. Canının birşey çekmesi, her daim uykulu mod bunlar bende doğduğumdan beri var :-):-):-)

Back