- Konu Sahibi killikarpuz
kızlar merhaba bende dört seneden beri evliyim hiç korunmadık ama hala çocuğumuz olmuyo bir sürü doktora gittim ama gariptir hiç bir sorun çıkmıyor eşimdede bendede en son rahim filmi çekindim herşey çok güzel çıktı tüpierim açık ne kist var ne myom nede başka bişey ama yok olmuyo işte umudum kalmadı artık üzüntüden kendimi harap ettim ama bu sene biraz daha iyiyim çok şükür takmamaya çalışıyorum allahtan ümit kesilmez diyorum inşallah bu mübarek günlerde isteyen herkeze versin rabbim tek dileğim bu ama aşılama falan yaptırmadım daha nasıl olacak bilmiyorum kokuyorum artık sabrım kalmadı ya tutmassa korkusu var artık bilmiyorum nasıl yapıcam hayatıma nasıl devam edebilirim diye düşünüyorum gerçekten çok zormuş çevremde sanki herkez hamile çarşıda bile hep hamile insanları görüyorum allahım yardım et diyorum her gece dualar okuyorum soğana kürlerimi kalmadı incir kürleri internetten ne okuduysam yaptım kimden ne duyduysam uyguladım ama yok nafile anlamadım neden olmuyor görünürde hiç sorun yok ama 26 günde bir adet görürüm düzenlidir ağrımsızım olmaz ama bu ay 5 gün önce geldi adetim şaşırdım nasıl oldu anlamadım niye erken geldi bilmiyorum benim kendi yengem sorunları çoktu kızlar abimde sperm azlığı yengemde kistler falan dört sene tadavi gördüler aşılama yaptrıdı tutmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı sizlerde ümidinizi kesmeyin allahım büyük hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda canlarım
Onun bir zamanı vardır. O saat dakika geldiginde nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kalırsın. Allah'a dua etmeyi bırakma. Mutlaka olacak.moralinide bozma en önemliside moral bunu sakın unutma canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi