• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümidim tamamen bitti seçeneklerimi tükettim diyenler gelin dertleşelim

killikarpuz nasıl sevindim bilemezsin. baştan sona kadar okudum ve en son sonucu okuyunca gözlerimden yaşlar süzüldü gitti:43::43::43::43::43::43::43:
allah bütün isteyenlere nasip etsin ve sana da çocuklarının güzel günlerini göstersin:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

killikarpuz nasıl sevindim bilemezsin. baştan sona kadar okudum ve en son sonucu okuyunca gözlerimden yaşlar süzüldü gitti:43::43::43::43::43::43::43:
allah bütün isteyenlere nasip etsin ve sana da çocuklarının güzel günlerini göstersin:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Amin canım teşekkür ederim bu mubarek günlerde evlat acısıyla yanan herkeze sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah

Kızlar ne yapın edin soğan kürü uygulayın gerçekten çok faydalı

Canım merhaba.Ben de ümitsizliğini okuyup üzülenlerdenim ama sonunu okuyunca şükür edenlerdenim de aynı zamanda.Rabbim meleklerine sağlık sıhhat versin.

Benim de 1 kızım var 3.5 yaşında. 2. için yola çıktık ama FSH ile tanıştık.geçen yılın eylülünden beri korunmuyoruz. Yaşım 32, hayatımda ilk defa adetim gecikti hem de öyle böyle değil.En son 26 nisanda olmuştum hala ne gelen var ne giden. Normalde adet döngüm 26 da birdir.

Ben incir kürü yaptım canım belki dedim adetim ondan gecikmiştir ya kist olmuştur ya da prolaktinim yükselmiştir.Neyse çok uzatmayım.Adetim gecikince idrar testi yaptım negatif.7 gün gecikince kan tahlili yaptırdık negatif. 13 gün gecikince yaptırdık negatif.Hala da adet olmadım. Daha da test yaptırmadım. Doktora da gitmedim soğan kürüm bitsin öyle gideceğim inşallah. Test de yapmak istemiyorum negatifi görmek çok yoruyor beni. Şu anda soğan kürü yapıyorum bal polen arı sütü karışımı yiyorum bir de bitkisel macunum var onu yiyorum.Ama hala neden adet olmadım anlamıyorum.Adet belirtilerim var canım.Göğüs hassasiyeti,bel ve karın ağrısı 1-2 tane de sivilce :) Ama kırmızılar yok 2. adet döngümü de geçtim.

Sen soğan kürünü neden yapmıştın? Tam olarak ne yaptın tedavilerin hariç,paylaşabilirsen çok sevinirim canım.Bu belirsizlik beni çok kötü etkiliyor.Çarşamba soğan kürümün ilk periyotu bitiyor o zaman test yaparım hala gelmezse ama o zaamana kadar ne yaparım,kafayı yemezsem iyi :) Rabbimcümlemizin yardımcısı olsun inşallah,yavrularını sana bağışlasın inşallah.

Yıllardır bu topiğe uğramamışım haksızlık etmişim umut olamamışım kimseye bu vefasızlığımı yeni farkettim. Bu satırları yazdığım günlerde sponten hamile kaldım ve paşaların paşası bir oğlan kucağıma aldım 9 aylıkken eşime hadi kardeş yapalım biz başlayalım anca yıllar sonra olur zaten diyerek korunmayı bıraktığım an ikinci oğluma hamile kaldım şu an biri 4 diğeri 22 aylık iki yakışıklı annesiyim allah ömrümden ömür katsın onlara onlar benim canlarım. Her içine çektiğimde benim gibi hasret çekip kucağına evlat hasreti ile inim inim inleyenlerin kucaklarının benim gibi dolmalarını diliyorum.

tesadüf konuları okurken gördüm yazınızı
sanırım asla olmaz dediğiniz halde hamile kalmışsınız güle büyütün allah bağışlasın
bende 8 yıllık evliyim ve 5 başarısız tüp bebek denemem var benimde kimi zaman hiç umudum kalmıyo ama şimdi sizi okuyunca umut oldunuz bana
biraz anlatırmısınız nasıl hamile kaldınız ve ardından ikincide gelmiş:16::16:

Gercekten suanda o durumdayim tukendim..dun doktura gittik ve. Bana yumurtamin kalitesiz. Oldugunu soyledi. :( onu duydugumdan beri agliyorum... Gozlerimde yas kalmadi.. Ve bana baskasinin yumurtasini alip esimle birlestireceklerini emrio yuda bana yukleye bileceklerini soyledi.. Okadar agirki bu dert . 4 kere tupbebek yaptik olumsuz oldu .. Simdi ne yapacagimi bilmiyorum ama bildigim. Tek sey haram oldugu ve istemedigim .. Ama evligimizin boyle gitmiyecegini biliyorum Cunku oda tukendi yoruldu..lutfen bana bi yardimci. Olun neyapacagim ben.. Benim gibi olan varmi ve hamile olanlar varmi!?????

Yumurtaya can veren Rabbim her isteyene sağlıklı evlatlar versin neden buraya yazıyorum çünkü yakın aile dostlarımızda da aynı sorun vardı 10 senedir olmuyor bebekleri.. her sene 4 kere tüp bebek yaptırıyorlardı yurtdışında ama olmuyordu.. artık doktorlar kadının rahminin çok kötü duruma geldiğini söyleyip bıraktılar uğraşmayı ve olmayacak dediler sorun hem kadın hem adamdaydı.. velhasıl kadın şu an 39 yaşında ve doğal yolla gebe!!!! nasıl olduğunu onlarda bilmiyor artık vazgeçmişlerdi hepten...
dilerim bu mucize ışık olur... sanırım kabullenip bırakmak en doğrusu Rabbim biliyordur doğru zamanı.. bir de bol sadaka verin çocuk sevindirin.. bende yaklaşık 3 sene uğraştım bu illetle bu süreçte bol bol çocuk sevindirmeye çalıştım bana da bunu bi hoca söyledi

Gercekten suanda o durumdayim tukendim..dun doktura gittik ve. Bana yumurtamin kalitesiz. Oldugunu soyledi. :( onu duydugumdan beri agliyorum... Gozlerimde yas kalmadi.. Ve bana baskasinin yumurtasini alip esimle birlestireceklerini emrio yuda bana yukleye bileceklerini soyledi.. Okadar agirki bu dert . 4 kere tupbebek yaptik olumsuz oldu .. Simdi ne yapacagimi bilmiyorum ama bildigim. Tek sey haram oldugu ve istemedigim .. Ama evligimizin boyle gitmiyecegini biliyorum Cunku oda tukendi yoruldu..lutfen bana bi yardimci. Olun neyapacagim ben.. Benim gibi olan varmi ve hamile olanlar varmi!?????

Allah ım derdine derman olsun bende çok savaştım neler neler anlatsam dağ olur çift rahim sıkıntısı var bende sürekli gözetimdeyim ameliyat oldum.. bana da umutsuz bakılıyordu ama şu an gebeyim Allah duysun sesimi sana evlat bağışlasın.. yumurta kalitesi arttıcı iğneler falan duymuştum denedin mi? bir de incir yesene her gün ben öyle beslendim 5 ay her sabah incir yedim neticede cennetten çıkma bir meyve şifası büyük

Allah ım derdine derman olsun bende çok savaştım neler neler anlatsam dağ olur çift rahim sıkıntısı var bende sürekli gözetimdeyim ameliyat oldum.. bana da umutsuz bakılıyordu ama şu an gebeyim Allah duysun sesimi sana evlat bağışlasın.. yumurta kalitesi arttıcı iğneler falan duymuştum denedin mi? bir de incir yesene her gün ben öyle beslendim 5 ay her sabah incir yedim neticede cennetten çıkma bir meyve şifası büyük

Insallah canim.. Yok hic denemedim ve bilgimde hic yok bu konuda.. Daha dun ogrendim ve doktura sordum ignesi yuda hapi varmi diye yok dedi. Belcikada tedavi gordum o doktur dedi? .. Allahim izniyle insallah bebegini saglilkli kucagina aldirsin rabbim. Cokk tebrik ederim..

kızlar merhaba bende dört seneden beri evliyim hiç korunmadık ama hala çocuğumuz olmuyo bir sürü doktora gittim ama gariptir hiç bir sorun çıkmıyor eşimdede bendede en son rahim filmi çekindim herşey çok güzel çıktı tüpierim açık ne kist var ne myom nede başka bişey ama yok olmuyo işte umudum kalmadı artık üzüntüden kendimi harap ettim ama bu sene biraz daha iyiyim çok şükür takmamaya çalışıyorum allahtan ümit kesilmez diyorum inşallah bu mübarek günlerde isteyen herkeze versin rabbim tek dileğim bu ama aşılama falan yaptırmadım daha nasıl olacak bilmiyorum kokuyorum artık sabrım kalmadı ya tutmassa korkusu var artık bilmiyorum nasıl yapıcam hayatıma nasıl devam edebilirim diye düşünüyorum gerçekten çok zormuş çevremde sanki herkez hamile çarşıda bile hep hamile insanları görüyorum allahım yardım et diyorum her gece dualar okuyorum soğana kürlerimi kalmadı incir kürleri internetten ne okuduysam yaptım kimden ne duyduysam uyguladım ama yok nafile anlamadım neden olmuyor görünürde hiç sorun yok ama 26 günde bir adet görürüm düzenlidir ağrımsızım olmaz ama bu ay 5 gün önce geldi adetim şaşırdım nasıl oldu anlamadım niye erken geldi bilmiyorum benim kendi yengem sorunları çoktu kızlar abimde sperm azlığı yengemde kistler falan dört sene tadavi gördüler aşılama yaptrıdı tutmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı sizlerde ümidinizi kesmeyin allahım büyük hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda canlarım

Back