- 24 Mayıs 2014
- 1.930
- 144
- 88
- Konu Sahibi killikarpuz
çok saolun canm amınn ıcım cayır cyaır yanıyor desem yerıdır sogan kurune nezaman baslıyorsun benmde kanamam bıttı baslasammı
ben adet bitimnden 3gün snra başlanıyor biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok saolun canm amınn ıcım cayır cyaır yanıyor desem yerıdır sogan kurune nezaman baslıyorsun benmde kanamam bıttı baslasammı
adetten sonraki 7. gün başlanıyo saraçoğlunun sitesinde öyle yazıyo
adetten sonraki 7. gün başlanıyo saraçoğlunun sitesinde öyle yazıyo
tamam kızlar bende yapayım ama orucda nasıl yapacaz yaaa:44:
ben yapamm içemem yani o yüzden bi fikrim yok cnm
walla canım ben kandil günü oruç tuttum mesela sahurda yaptım ilkini ikincisinide akşam yemekten sonra yatmaya yakın yaptım içtim oruçtada öyle olcak mecburen bu ayki kürüm benm ramazana denk gelmeden bitiyo önümüzdeki ay bende öyle yapıcam
walla canım ben kandil günü oruç tuttum mesela sahurda yaptım ilkini ikincisinide akşam yemekten sonra yatmaya yakın yaptım içtim oruçtada öyle olcak mecburen bu ayki kürüm benm ramazana denk gelmeden bitiyo önümüzdeki ay bende öyle yapıcam
tamam canm saoll kızlar ben bde dıyete basladmmm sormayınn yaaa
tamam canm saoll kızlar ben bde dıyete basladmmm sormayınn yaaa
ne diyeti .......
ne diyeti .......
zayıflamam lazm 15 kılo fazlam var canmm
zayıflamam lazm 15 kılo fazlam var canmm
benimde var ama veremiyorum
killikarpuz nasıl sevindim bilemezsin. baştan sona kadar okudum ve en son sonucu okuyunca gözlerimden yaşlar süzüldü gitti
allah bütün isteyenlere nasip etsin ve sana da çocuklarının güzel günlerini göstersin
Kızlar ne yapın edin soğan kürü uygulayın gerçekten çok faydalı
Yıllardır bu topiğe uğramamışım haksızlık etmişim umut olamamışım kimseye bu vefasızlığımı yeni farkettim. Bu satırları yazdığım günlerde sponten hamile kaldım ve paşaların paşası bir oğlan kucağıma aldım 9 aylıkken eşime hadi kardeş yapalım biz başlayalım anca yıllar sonra olur zaten diyerek korunmayı bıraktığım an ikinci oğluma hamile kaldım şu an biri 4 diğeri 22 aylık iki yakışıklı annesiyim allah ömrümden ömür katsın onlara onlar benim canlarım. Her içine çektiğimde benim gibi hasret çekip kucağına evlat hasreti ile inim inim inleyenlerin kucaklarının benim gibi dolmalarını diliyorum.
Kızlar ne yapın edin soğan kürü uygulayın gerçekten çok faydalı
Gercekten suanda o durumdayim tukendim..dun doktura gittik ve. Bana yumurtamin kalitesiz. Oldugunu soyledi. onu duydugumdan beri agliyorum... Gozlerimde yas kalmadi.. Ve bana baskasinin yumurtasini alip esimle birlestireceklerini emrio yuda bana yukleye bileceklerini soyledi.. Okadar agirki bu dert . 4 kere tupbebek yaptik olumsuz oldu .. Simdi ne yapacagimi bilmiyorum ama bildigim. Tek sey haram oldugu ve istemedigim .. Ama evligimizin boyle gitmiyecegini biliyorum Cunku oda tukendi yoruldu..lutfen bana bi yardimci. Olun neyapacagim ben.. Benim gibi olan varmi ve hamile olanlar varmi!?????
Allah ım derdine derman olsun bende çok savaştım neler neler anlatsam dağ olur çift rahim sıkıntısı var bende sürekli gözetimdeyim ameliyat oldum.. bana da umutsuz bakılıyordu ama şu an gebeyim Allah duysun sesimi sana evlat bağışlasın.. yumurta kalitesi arttıcı iğneler falan duymuştum denedin mi? bir de incir yesene her gün ben öyle beslendim 5 ay her sabah incir yedim neticede cennetten çıkma bir meyve şifası büyük