Ümidi kesme yaşı sanırım

Eminim ki çook güzel ve güçlü bir kadınsınız.Teşekkürler öneriniz için. Sanırım ben son dediğiniz hiç evlenmeme konusuna daha yakın hissediyorum artık. Mutluyum huzurluyum. Saçmasapan ilişkilere üzülmektense böyle daha iyi. Umarım çok mutlu olursunuz evliliğinizde.

İnsan her olumsuz biten ilişkisinden sonra böyle hissediyor, önemli olan bunun böyle olmadığını ve her yaşta umut olduğunu bilmek :)
cok tesekkurler. Cok iliski denemezdi zaten. Ama birisini taniyorsunuz. Diyor ki yalan, dedikodu benim kirmizi cizgim. E insan dusunuyor ki deli mi neden yalan soylesin. Herkese kuskucu yaklasmamak lazim. Ahlaki degerleri var demek ki. Hemen inanmayip gozlemleme moduna geciliyor. Zamanla bu soylediklerini percinliyor. Sonra ogreniyorsunuz ki bastan beri yalan soylemisbir tek kadin-erkek iliskileri degil de tum iliskileri sorgulamami sagladi sagolsun. Onun da boyle bir iyiligi oldu.

Ooo cok dogru bir yorummusO an anlamamisim. Mesleginiz ne bilmiyorum ama sonrasinda psikologla bu konulari konustuk biz de. Belki de algimin bu yonde gelismesi gerekiyormus. Tesekkurler.

Tek taraflı olunca olmuyor ki, siz hemen bitirelime getirdin diyorsunuz karşı taraf için. En ufak bir şey de bitecekse bitsin zaten. Bence o da emin değil hislerinden hemen bitsin dediğine göre. İnsan bir şeyler hissettiği birine böyle davranmaz. Akışına bırakın gitsin.

Hissetmemis zaten. Sonrasinda oturup dusunmus uc saat sagolsun. Nedense onun hissettiklerini ben daha once hissettimne kadar cok hisli cumle kurdum. Paşamın kafa yatay duzlemde kalmis. Dikey duzlemde bisey hissedemiyomusyaklasik bir ay oldu konusmayali. Saldim gitti.

Beni de en cok sadakat konusunda konuşan, aldatma konusu geçince kesinlikle çok yanlış bişey gibi konuşan sevgilim aldatmıştı

Yani adam daha once evlilik yapmis ve senden gizlemis heee.serefsiz ya.senle ağırdan almak takilmak falan istedi.bakti sen ciddi iliski kafasindasin uymadi beyfendiye.boyle erkeklerden nefret ediyorm ya

Yani adam daha once evlilik yapmis ve senden gizlemis heee.serefsiz ya.senle ağırdan almak takilmak falan istedi.bakti sen ciddi iliski kafasindasin uymadi beyfendiye.boyle erkeklerden nefret ediyorm ya
En basta soylemedi evlilik gecirdigini. Sonra laf arasinda ben de evlilik yapmistim ama olmadi kisa surdu zaten 1 sene dedi. Ben sana sormustum basindan bu tarz bir sey gecip gecmedigini dedim. Kaynamis geyikle falan dedi gecistirdi. Asil sacmalik o 1 senelik dedigi evlilik 4 senelikmis. Ne farketcekse ha 1 ha 4deli midir nedir neyin yalani bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…