- 3 Şubat 2018
- 6.090
- 23.983
- 27
- Konu Sahibi zorunlualann
TLC deki aşırı pinti japon kadını izleyip notlar alacaksınız başka çare yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha evlenip kocanın yükünü de çekeceksin zorunlu, bunlar iyi günlerin.İnşallah tekrar kredilere girmem ya gerçekten bıktım
Aynısını düşündüm.Daha evlenip kocanın yükünü de çekeceksin zorunlu, bunlar iyi günlerin.
Bütün bankalara gittim limitlerimi düşürdümEk hesabın limitini düşür acilen
Yaptığın hesap yanlış zaten çok dikkatli gitmen lazım ki o da pek mümkün görünmüyor
Bana bunları yazmış söyledim borcumuya açıkcası siz borçlarınızı ödeyeceksiniz erkek arkadaşınız da dışarıda yediklerinizi vs ısmarlayacak , destek olmak budur yani borcumuz yokken bile çoğunlukla erkek ısmarlayabilir zaten bunu yapmayanla olmanızı hic tavsiye etmem hayattan zevk alamazsınız veya arkadaşlarınız da destek olmalı
Bugün borcu olan arkadaşım olsa ara sıra kahveye çaya davet ederim hadi hava alalım derim kahve ısmarlarım dostlukta bunu getirir.
7:24 evde olmak yememek içmemekte iyi değil çevrenizde size destek olacak insanlar var mı?
Tüm borçlarını söyledin mi? Bi de adamın geliri yoktu yani nasıl olcak çalışıyor mu o daBana bunları yazmış söyledim borcumu
Yazmak degil icraat önemli.Bana bunları yazmış söyledim borcumu
Söyledim tüm borcumu artık benden bi şey beklemesin yeterYazmak degil icraat önemli.
Ama tabi kime diyoruz :)
Bu adam işsiz.
Icraat ne olacak onu yazmamiş.Bana bunları yazmış söyledim borcumu
Hep öyle derler, sonra yandan yandan kaçarlar.Yazmak degil icraat önemli.
Ama tabi kime diyoruz :)
Bu adam işsiz.
Bana bunları yazmış söyledim borcumu
Ne çabuk kredi çektiniz yaaTam 10 kalem ödemem vardı kredi kartı ek hesapları saymıyorum bile , 85.500 TL Lik kredi çekerek 12 ay vadeli borçlarımı tek kredi de topladım , ancak 16 bin TL lik kredi kartı limitim duruyor ödenmesi gereken , toplamda aylık ödemem diğer iki kredim ile birlikte 9360 TL aylık maaşım 11.500 TL sizce geçinebilir miyim bu kalan parayla köşede 3 çeyrek bi gramım var , bu arada ek hesabımı banka kapatmadı ek hesap tutarım 40.950 TL bunu benim kapatmam gerekiyor yoksa yine harcarım
Çulsuz cesaretine bak birlikte kurtuluruz falan gitsin önce kendini kurtarsın o. Ayrıca sevgi sözcüklerinin içinde boğulmaktan son anda kurtuldum nasıl dayanıyorsun bunaBana bunları yazmış söyledim borcumu
Zorundasınız!sizin açtığınız konuları biliyorum bu duruma gelene kadar çok emek verdiniz şimdi kaymagını yeme zamanı.Tam 10 kalem ödemem vardı kredi kartı ek hesapları saymıyorum bile , 85.500 TL Lik kredi çekerek 12 ay vadeli borçlarımı tek kredi de topladım , ancak 16 bin TL lik kredi kartı limitim duruyor ödenmesi gereken , toplamda aylık ödemem diğer iki kredim ile birlikte 9360 TL aylık maaşım 11.500 TL sizce geçinebilir miyim bu kalan parayla köşede 3 çeyrek bi gramım var , bu arada ek hesabımı banka kapatmadı ek hesap tutarım 40.950 TL bunu benim kapatmam gerekiyor yoksa yine harcarım
Mesela öğretmensen özel ders ne bileyimEk iş olarak ne yapabilirim memurum çünkü