Umarım yanlış bi karar vermemişimdir. Borçlarımı tek kredi de topladım ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olan olmus artik. 2bin lirayla 1 ay idare edilmez. Daha ocak zammini almadan temmuz zammindan bahsediyorsunuz. Borcu biten kartlari ve hesaplari kapatin. Onumuzdeki 1 yil boyunca cok lazim olmayan hicbirseyi almayin.

Ve bana geçen gün sıkıştık da 1000 TL avans hesap vermedi banka. 10 bankaya borcu olan birine 85 bin nasıl veriyorlar yahu deliriciim şimdi.
Nakit avans vermemesi kredi skorunuzla alakalı bir durum. Ödemelerinizi aksatmadan yapmanız da skora etkili ama skorun yükselmesinde tek kriter bu değil.

Bu arada bankalar her zaman kredi vermek isterler, özellikle de bu ekonomide daha fazla kredi verirler.

Konu sahibi umarım borçlarını kolaylıkla ödersin ve daha da büyük borçlar açmazsın.

Keşke kredini avans hesabını kapatmak için kullanmasaydın, diğer borçlarını kapatıp daha düşük aylık ödeme seçeneklerini kullansaydın.

Olmuş artık çekmişsin 12 ay dişini sıkman lazım ve tavsiyem ne olursa olsun avans hesabına dokunma.

İnanın bilmiyorum Temmuza kadar zam gelecek Temmuza kadar sıksam dişimi ya da telefonumu satsam
Ailenin yanında kalıyorsun, kira fatura derdin yok. Geçinebilir miyim diye sormayacaksın, geçinmem lazım diyeceksin. Sabah evde ye, öğlen de sandviç kuruyemiş meyve vs taşı yanında. Memursun akşam geç saat gelmiyorsun eve. Yeme içme işini mümkün olduğu kadar evde yap. Ek hesabın limiti düşürülebiliyor mu bilmiyorum ama mümkünse en fazla 2-3 bin kalsın orada.

1 sene sık dişini zorunlu. Yine it gez ama ağır harcamalar yapma. Kahve içme vs sosyalleş yine ama masayı donatma. En önemlisi çevrendekilerin sana manevi destek olması kazım. Borç kredi ödüyorsun boşver başka zaman yaparız, gideriz, alırız vs diyecek insanlar olsun etrafında. Elin beleşçi heriflerinden uzak dur.

Bence gereksiz bir şey almadan ya da bir yere gitmeden önce buraya yaz, biz seni frenleriz.

Maalesef kredi çıkmadı ;( en fazla 12 ay vadeli verdi onun haricinde 50. Bin çekseydim yine karşılamıyordu tutarı diğer bankalardaki tutarı ;(
Sen bu matematikle nasıl atandın yahu? E yapmasaydın böyle bir hareket? mükemmel (!) nişanlından destek iste, adamın zevk dünyası için apartlar kiralayıp pentiden alışveriş yapmayı falan da bırak

Tam 10 kalem ödemem vardı kredi kartı ek hesapları saymıyorum bile , 85.500 TL Lik kredi çekerek 12 ay vadeli borçlarımı tek kredi de topladım , ancak 16 bin TL lik kredi kartı limitim duruyor ödenmesi gereken , toplamda aylık ödemem diğer iki kredim ile birlikte 9360 TL aylık maaşım 11.500 TL sizce geçinebilir miyim bu kalan parayla köşede 3 çeyrek bi gramım var , bu arada ek hesabımı banka kapatmadı ek hesap tutarım 40.950 TL bunu benim kapatmam gerekiyor yoksa yine harcarım :KK43:
Size birşey kalmıyor ki. Ailenizle kalıyorsunuz sanırım, ona güvendiniz. Ama keşke 100.000tl çekip kartı da kapatsaydınız,sonra da kartın kendisini de tabi zira elinize kalan cok az,kart kullanmazsınız umarım tekrar. Onu nasıl,neyle ödeyeceksiniz. 12 ay değil 18 hatta mümkünse 24 ayda öderdiniz ama elinize de biraz para kalırdı.

ay oğlanları nasıl tutcan yanında şimdi zorunlu????
kredi kartı duruyo ek hesap duruyo bu nasıl iş ben anlamadım yine... nasıl bir borçlanmadır bu cidden. bi de sen memur halinle 11.500 mü alıyosun ben memur olmadığıma üzülmeyi bırakıyorum artık

Bacım maaşın 11500 , kredin 9300
iki bin liraya nasıl gecikeceksin? Kirani kim ödeyecek?
Keşke 24 ay taksit yapsaydın:KK43:
Son olarak 41 bin dedigin esnek hesap mı? Hangi bankanın esnek hesabı o kadar fazla ki? Merak ettim,ilk harfini paylaşır mısın?
V …..

Size birşey kalmıyor ki. Ailenizle kalıyorsunuz sanırım, ona güvendiniz. Ama keşke 100.000tl çekip kartı da kapatsaydınız,sonra da kartın kendisini de tabi zira elinize kalan cok az,kart kullanmazsınız umarım tekrar. Onu nasıl,neyle ödeyeceksiniz. 12 ay değil 18 hatta mümkünse 24 ayda öderdiniz ama elinize de biraz para kalırdı.
24 ay vadeli yapmıyorlardı ;(

ay oğlanları nasıl tutcan yanında şimdi zorunlu????
kredi kartı duruyo ek hesap duruyo bu nasıl iş ben anlamadım yine... nasıl bir borçlanmadır bu cidden. bi de sen memur halinle 11.500 mü alıyosun ben memur olmadığıma üzülmeyi bırakıyorum artık
Aynen öyle ek iş arıyorum adeta

Temmuza kadar kira vermeyip faturaları minimum düzeyde tutabilecekseniz ve mutfak masrafı yapmayıp iş yerinde yemek veriliyorsa onunla gecirecekseniz günü, olabilir.
Biraz kilo verirsiniz, beslenemediginiz için sağlığınız biraz bozulur belki. Gerçi bu şekilde yaşamaya çalışan bir sürü insan var.
O kadar güzel yazmışsınız ki zaten zayıflamak istiyorum güzel bi fikir oldu benim için bi de benim kiram 317 doğalgaz faturam 600 elektrik su internet anca yetecek gibi duruyor

Ailenin yanında kalıyorsun, kira fatura derdin yok. Geçinebilir miyim diye sormayacaksın, geçinmem lazım diyeceksin. Sabah evde ye, öğlen de sandviç kuruyemiş meyve vs taşı yanında. Memursun akşam geç saat gelmiyorsun eve. Yeme içme işini mümkün olduğu kadar evde yap. Ek hesabın limiti düşürülebiliyor mu bilmiyorum ama mümkünse en fazla 2-3 bin kalsın orada.

1 sene sık dişini zorunlu. Yine it gez ama ağır harcamalar yapma. Kahve içme vs sosyalleş yine ama masayı donatma. En önemlisi çevrendekilerin sana manevi destek olması kazım. Borç kredi ödüyorsun boşver başka zaman yaparız, gideriz, alırız vs diyecek insanlar olsun etrafında. Elin beleşçi heriflerinden uzak dur.

Bence gereksiz bir şey almadan ya da bir yere gitmeden önce buraya yaz, biz seni frenleriz.
İyiki varsınız iyiki 🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️

Sen bu matematikle nasıl atandın yahu? E yapmasaydın böyle bir hareket? mükemmel (!) nişanlından destek iste, adamın zevk dünyası için apartlar kiralayıp pentiden alışveriş yapmayı falan da bırak
Öyle yapacağım bi daha yok kesinlikle ;(

Tam 10 kalem ödemem vardı kredi kartı ek hesapları saymıyorum bile , 85.500 TL Lik kredi çekerek 12 ay vadeli borçlarımı tek kredi de topladım , ancak 16 bin TL lik kredi kartı limitim duruyor ödenmesi gereken , toplamda aylık ödemem diğer iki kredim ile birlikte 9360 TL aylık maaşım 11.500 TL sizce geçinebilir miyim bu kalan parayla köşede 3 çeyrek bi gramım var , bu arada ek hesabımı banka kapatmadı ek hesap tutarım 40.950 TL bunu benim kapatmam gerekiyor yoksa yine harcarım :KK43:
Neden 24 ay vadeli 100000 TL kredi kullanıp, tüm borçlarını kapatmadın? Hem böylelikle aylık yaklaşık 5000 TL geri ödenmen olurdu ve sana da 6500 TL civarında para kalırdı.
Hala geç kalmış değilsin, cayma hakkını kullanıp kredini güncelleyebilirsin, tabi karar senin!

Ayy arada yazsam beni de frenler misiniz? Mesajınız inanılmaz motive etti, benim derdim bebeğe para biriktirmek

Yaptığın mantıklı değil, madem tek bir krediyle borç kapatmak niyetin, keşke daha büyük bir miktarla tüm borçlarını, kartını kapatacak kadar biraz daha uzun vadeli bir borçla bu işe girseydin. Sonra da bir süre ülkemdeki ortalama bir öğrenci gibi yaşayıp bir süre idare edecektin. Zamanla enflasyonist ortamda maaşa zam geldikçe ödeme miktarın sabit olacağı için rahatlardın. Evden sandvic meyve ile beslenme işini hallet, bir süre üstüne başına bir şey alma. Bir süre kısacaksın bir yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor, zamanla borcun kapandıkça da bir hafifleme gelir.

Ek hesabın limitini düşür acilen
Yaptığın hesap yanlış zaten çok dikkatli gitmen lazım ki o da pek mümkün görünmüyor

geçinemezsiniz. Ek hesabınızın limitini düşürün bari. Kendime engel olamam diyorsanız eğer...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X