• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uluslararsı ilişkiler :/

SdUygUS

DuYGu
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
24
0
86
Samsun
mrb arkadaşlarr..uluslararası ilişkiler okuyan arkadaşlarla bilgi alışverişi yapabileceğimiz bi topik oluşturmak istemedim..bu bölümü okuyan pek yok sanırım burda varsa buraya bekliyorumm :))
:1:

mrb arkadaşlarr..uluslararası ilişkiler okuyan arkadaşlarla bilgi alışverişi yapabileceğimiz bi topik oluşturmak istemedim..bu bölümü okuyan pek yok sanırım burda varsa buraya bekliyorumm :))
:1:

Günaydın .

Bizim sitede ders çalışma sayfamız var , genellikle orada yazışıyoruz , bir ara bende Uluslararası İlişkiler için konu açmıştım ama tarihin tozlu sayfalarına gömüldü :9:

Son sınıfım ben uluslararası ilişkiler .

Sen ?

günaydın :40: ben 3. sınıf okuyorum dgs ile geçtim :) nerde o topik bende geleyim :)) ben aslında eski bikullanıcıyım ama uzun süredir girmiyordum 4 yıl kadar bir süre :))

Günaydın .

Bizim sitede ders çalışma sayfamız var , genellikle orada yazışıyoruz , bir ara bende Uluslararası İlişkiler için konu açmıştım ama tarihin tozlu sayfalarına gömüldü :9:

Son sınıfım ben uluslararası ilişkiler .

Sen ?

Hatun meeeezun olacak.. Ben hala, ohooo.. :1:

günaydın :40: ben 3. sınıf okuyorum dgs ile geçtim :) nerde o topik bende geleyim :)) ben aslında eski bikullanıcıyım ama uzun süredir girmiyordum 4 yıl kadar bir süre :))

Bende dgs ile geçtim geçen yıl .

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=651478

Link burada her zaman bekleriz , bu ara tatil dolayısıyla durgunuz ama sınav zamanı kıpır kıpır oluyoruz :9:

Varsa sormak istediklerin bölümdaşımı buldum bırakmam artık :34:

Hatun meeeezun olacak.. Ben hala, ohooo.. :1:

Kep törenime davetlisin kuzum :1:

Fezaya fırlatacağım :52:

ahah :1::1:
abla beni kep törenine almıyolarmış bi de, herkes gelsin sen gelme falan diyolarmış :1::1::1:

Halt yemiş onlar , baş tacıyız biz o törende . Ama biberondan duyduğum acı gerçek herkesi çağırmıyorlarmış zaten , sadece dereceye girenleri ( yani sen , ben :52: ) biberon o yüzden harıl harıl çalışıp 100 leri alıyor , eskişehirden nanik yapacak bize :36::36:

Halt yemiş onlar , baş tacıyız biz o törende . Ama biberondan duyduğum acı gerçek herkesi çağırmıyorlarmış zaten , sadece dereceye girenleri ( yani sen , ben :52: ) biberon o yüzden harıl harıl çalışıp 100 leri alıyor , eskişehirden nanik yapacak bize :36::36:

:1::1:

Biz.. :1: Son hafta ders çalışanlar grubu.. :1::1:
Tören de hayal oldu.. Ay mezun olsam yetecek yemişim kepi ama diploma bile vermeyecekler bana değil kep.. :1::1::1:
Senin ihtimalin var :21: Bende o bilem yok :49::50: :1:

:1::1:

Biz.. :1: Son hafta ders çalışanlar grubu.. :1::1:
Tören de hayal oldu.. Ay mezun olsam yetecek yemişim kepi ama diploma bile vermeyecekler bana değil kep.. :1::1::1:
Senin ihtimalin var :21: Bende o bilem yok :49::50: :1:

Ben hırslandım o biberonu o platformda yalnız salındırmam :ssz:

Sende de şu 25 lik ders olmasa her şey süper olacakta .

Dur bakalım , belki soru kaydırmışsındır :9::9:

Ben hırslandım o biberonu o platformda yalnız salındırmam :ssz:

Sende de şu 25 lik ders olmasa her şey süper olacakta .

Dur bakalım , belki soru kaydırmışsındır :9::9:

O 25 benim ağ.. etti.. Ki finalde 25 bile alamıyorum o apayrı bi konu.. :1: :1:
İnşallah kaydırmışımdır tek umudum o :1:

Back