Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlarr..uluslararası ilişkiler okuyan arkadaşlarla bilgi alışverişi yapabileceğimiz bi topik oluşturmak istemedim..bu bölümü okuyan pek yok sanırım burda varsa buraya bekliyorumm :))
![]()
Günaydın .
Bizim sitede ders çalışma sayfamız var , genellikle orada yazışıyoruz , bir ara bende Uluslararası İlişkiler için konu açmıştım ama tarihin tozlu sayfalarına gömüldü
Son sınıfım ben uluslararası ilişkiler .
Sen ?
günaydınben 3. sınıf okuyorum dgs ile geçtim :) nerde o topik bende geleyim :)) ben aslında eski bikullanıcıyım ama uzun süredir girmiyordum 4 yıl kadar bir süre :))
Hatun meeeezun olacak.. Ben hala, ohooo..![]()
Bende dgs ile geçtim geçen yıl .
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=651478
Link burada her zaman bekleriz , bu ara tatil dolayısıyla durgunuz ama sınav zamanı kıpır kıpır oluyoruz
Varsa sormak istediklerin bölümdaşımı buldum bırakmam artık
Kep törenime davetlisin kuzum
Fezaya fırlatacağım![]()
ahah
abla beni kep törenine almıyolarmış bi de, herkes gelsin sen gelme falan diyolarmış![]()
Halt yemiş onlar , baş tacıyız biz o törende . Ama biberondan duyduğum acı gerçek herkesi çağırmıyorlarmış zaten , sadece dereceye girenleri ( yani sen , ben) biberon o yüzden harıl harıl çalışıp 100 leri alıyor , eskişehirden nanik yapacak bize
![]()
Biz..Son hafta ders çalışanlar grubu..
Tören de hayal oldu.. Ay mezun olsam yetecek yemişim kepi ama diploma bile vermeyecekler bana değil kep..
Senin ihtimalin varBende o bilem yok
![]()
![]()
Ben hırslandım o biberonu o platformda yalnız salındırmam
Sende de şu 25 lik ders olmasa her şey süper olacakta .
Dur bakalım , belki soru kaydırmışsındır![]()