Maalesef canim seni anliyorum devlet kurumu olunca biraz karisiyor isler ve muamele
Sen ki 2 kere ozelde denedim diyorsun benim ilk denemem burasiydi ben baska yer gormedim bana bile degisik geldi sonucta alttan muayenede kendi kagit havlunu ser, örtu desen herkes ayni örtuyu kullaniyor. Bir sure sonra alisiyorsun ama
Tedaviye guven. Benim sag yumurtaligimda yumurta yoktu verdikleri ilac sayesinde orda bile yumurta gorundu. 4 yumurtam toplandi ve 5.gun transferi oldum rahmim uygun diye cok sukur hamileligim devam ediyor hala
Sperm testi konusunda haklisin bana kadin hastalklarinda mutlaka disarida yaptirin bir kerede burda yaptircaksiniz demislerdi biz Bandirma devlette yaptirdigimizla urolojiden heyet raporunu alabildik ama tup bebekte istedigi icin 9 subatta evrak teslim ederken 15 haziran verdiler sperm randevusunu ama prosedur dediler gunun gelince alicaz dediler gercekler oyle oldu ve 15 haziranda benim transfer gunum idi
İslemler agir ve yavas ilerlesede her işte bir hayir vardir her seyin bir zamani vardir diyorum
Umarim kisa zamanda siran gelir ve burdada denersin sonucta hakkimiz var.