Arkadaşlar hoşunuza gitmeyen şeyler var ise memnuniyetiniz ve şikayetlerinizi yazılı bir şekilde istek ve şikayet kutularına atabilirsiniz.Açıkcası o bölüme normal psikolojide ki insanlar gitmiyor.O bölümde çalışanların biraz yumuşatıcı ve bilgilendirici şekilde yaklaşmaları lazım... Hepimiz yeterli bilgiye sahip değiliz ,bu yüzden doğru soruyu soramadığımız için bazen yanlış cevaplar alabiliyoruz.
Tüp bebek süreçleri ile ilgili bir bilgilendirme broşürü olsa ,kimse sekreterler ile muhatap olmak zorunda kalmayacak ve o kör olmayası sarı çizgiyi geçmeyecek
.Açıkcası sorduğum her soruya cevap alıyorum ama doğru soru sorarsam doğru yanıt alıyorum.
Bir de benden size tavsiye,hasta ya da başka bir kurum ve kuruluşta kendi işleminizin takibini kendiniz yapacaksınız.Her seferinde özellikle tüp bebek servisinde doktor ve hemşirelere durumunız hakkında bilgi vereceksiniz ve bilgi isteyeceksiniz.Brn kendime boylar alıyorum onları soruyorum her seferinde durumundan bahsediyorum.OLQA arkadaşa Mart'taki reglide gel demişlerdi ama o öncesinde regli olduğu için gitti ve işlemini başlattılar.Mesela ben ücretli olanların sıraya gitmesine gerek kalmadığını yanlış hatırlamıyorsam opu sonrası öğrenmiştim.