Herkese iyi akşamlar, bugün
tüp bebek için evrakları teslim ettik. 2-4 ay arası aranacaksınız dedi, listeye yazdılar.
bu zamana kadar gelen tecrübelerimi paylaşmak istedim.
* ilk randevum 28 ekimdi (tekrarlayan gebelik kaybı ) ve daha önceden ameliyatla sol tüpüm alındığı ve dış gebelik geçirdiğim için rahim filmine yönlendirildim. daha o gün randevumu 21 Aralık'a almıştım.
* 20 kasımda rahim filmi çektirdim. temiz çıktı.
* 21 aralıktaki randevumda tüp bebeğe yönlendirildim. Adetin 2 ve 21. günleri kan vermem, sperm testi içinde randevu almam söylendi. Ürolojiden randevu aldık 6 Ocak'a verildi, o tarihte gittiğimizde bizden ultrason istediler. Ultrasonuda Bandırmada hallettik, sperm testinde Bandırmada verdiğimiz için 2.randevuda (27 ocak) sperm testi ve ultrasonu gösterdik. 3 şubatta da bugün yani raporumuzu aldık.
Sekreter ve hemşire kendi aralarında konuşurken duydum aciliyetim yokmuş, yaşım 35 o yüzden sanırım. bakalım artık telefon bekleyeceğiz.
bu süreçlerde sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeden yazabilirsiniz.
bizim ekstra başımıza gelen tekrarlayan gebelik kaybı polikliniğindeki doktor en az 2 sperm testi demişti. benim eşim acele etti Bandırmada hemen yaptırdı, üroloji doktoruna yaptırdık deyince gerek yok demiş ama tüp bebek istiyor mutlaka burda da olsun dediler ve bana bugün 15 Hazirana randevu verdiler. Ama sıram gelirse ayarlanacak dendi prosedür gibi bir şey oldu sanırım.