Uludağ üniversitesi tüp bebek

Eşim fazla soru sorup kafanı ağrıtma dedi. Ama bi daha sefere sorucam kafama takıldı.
Sor canım,o zaman insanlara eksik bilgi veriyorlar. Tüp bebek tedavisi 6000₺ +1500₺ embriyo dondurma ücreti demeleri gerekmiyor mu?

Gidince sorucam.beni aradınız ücret alınmicak dediniz şimdide borcunuz gözüküyo dondurma ücreti ödemeniz var diyosunuz diğe.önceden bilgi verilmesi gerekiyo ki insanlar hazırlığını ona göre yapsın. Belki birilerinin parası yok, bunu kimse düşünmüyor. Aslında eşim engel olmasaydı gerekeni sorucakdımda o izin vermedi

Sen gittiğinde sor canım belki yanlışlık olmuştur.Benim eşim o konuda bana bırakmadan gereken cevabı verir ,hiç toleransı yoktur.İnsan hakkını araması lazım ister ücretli ister sgklı olsun.Sonucta bize tanınan tüm haklardan faydalanmanız en doğal hakkımiz!...

Kızlar hayırlı Ramazanlar nasılsınız? Özletdiniz kendinizi canlar. Malesef fazala giremiyorum kulübe. Sizleri merak etdim, iyisiniz inşallah. Burda sizi unutmayan seven düşünen arkadaşınız var unutmayım

Kızlar hayırlı Ramazanlar nasılsınız? Özletdiniz kendinizi canlar. Malesef fazala giremiyorum kulübe. Sizleri merak etdim, iyisiniz inşallah. Burda sizi unutmayan seven düşünen arkadaşınız var unutmayım
Hayırlı ramazanlar canım,canım ben pek iyim diyemiyorum.Çünkü mide bulantılarım hala geçmediği için Doktora gittim ilaç verdi kullandım geçmedi hala,Çarşamba günü endoskopi yapılacak.Bugünde regli oldum.2 gündür baş ağrım vardı bunun üzerine regli sancısı ve bulantım devam etmesi beni bayağı moralsiz bıraktı.Vakalım kendimi iyi hissedersem pazartesi hastaneye gideceğim.Eğer midem de sıkıntı var ise transferimi yine erteleyeceğiz.

Canım ya çok keçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Mutlaka doktora git ihmal etme canım. Hep aklımdasınız hayırlı haberlerinizi almak için sabırsızlanıyorum. Ben da adet olmadım eli kulağında yarın olsam pazartesi bende gidicem hastaneye. Rabbim önce sağlık versin daha sonrası kolay canım.

Sağ ol canım,herşeyin başı sağlık.Bugün hem ağladım hem öğürdüm.Başım çatlıyor resmen ağrı kesici bile fayda etmiyor.19:20 biraz kalktım eşime çorba ve erişte ancak yapabildim.Moralim bozuk salı gününden bu yana eşimle ayrı odalarda yatıyo,ayrı WC kullanıyoruz ve ayrı yemek yiyoruz.İşyerinde bayağı vaka sayısı artmaya başlamış,benimde sağlık durumum ortada ve transfer olma ihtimaline karşı tüm önlemlerimizi alıyoruz.

Kıyamam ya Allah tekrar şifa versin canım. Baş ağrısı bende adet öncesi oluyor. Ah canım hepimizin deyişik can ağrılarımız var ama ne apalım Rabbim dermansız dert vermesin. İnşallah hakkımızda en hayırlısı olsun.kendine çok dikkat et dua ediçem sana canım

Naa Naa nasılsın? Gitdinmi doktora merak ettim seni. Ben de 2 ci adet geçikme senaryosun yaşadım malesef 4 gündür gecikme var . 5 maysa randevu verdiler. Hayaller paris misali beklemekden başka çare yok

Naa Naa nasılsın? Gitdinmi doktora merak ettim seni. Ben de 2 ci adet geçikme senaryosun yaşadım malesef 4 gündür gecikme var . 5 maysa randevu verdiler. Hayaller paris misali beklemekden başka çare yok
Merhaba canım,teşekkür ederim iyim çok şükür,evet bugün gittim farklı bir bayan doktor vardı.Tek kelam etmedi bekledim dışarıda,dışarı çıktım.Hemsire ile konuştuk şuan estroferm verdiler.Günde 3 defa kullanacağım.Pazartesi tekrar kontrole gideceğim.
Hiç acele etme canım vücudun hormonların iyice dinlensin.Gectigimiz gün kuzenimle görüştüm ona opu sonrasında ilaç vermişler transfer olacağı gün bir gitmiş bir sürü yumurtası oluşmuş kendiliğinden (aslında hormonların etkisiyle) transferi iptal edilmiş o dönemlerde,aslında opu sonrası bazı kişilere tarlusal ve doğum kontrol hapı veriyorlarmış.Belki hormon değerine göre veriyorlardir ya da tedavi şeklini farklı uyguluyorlardir.Umarim doğru tedavi ve doğru ilaç uygulamalar yapılıyordur.Her seferinde farkli doktorları görünce moralim bozuluyor.Bilmiyorum belki de ben gereksiz endişelere kapılıyorum.

Hayırlı olsun canım şükür başlamış oldu tedavin cox sevindim, darısı tüm sabırla bekleyenlerin başına. Bende artık beklicem doğru zamanı ne zamansa o zaman olsun inşallah.

Hayırlı olsun canım şükür başlamış oldu tedavin cox sevindim, darısı tüm sabırla bekleyenlerin başına. Bende artık beklicem doğru zamanı ne zamansa o zaman olsun inşallah.
Hepimiz için hakkımızdan hayırlısı ne ise o olsun canım

Canım nasılsın? Gitdinmi hastaneye ?
Merhaba canım,evet gittim az önce eve geldim.Jinekolojik muayanede herhangi bir problem yok.şuan estroferm ve folidoce kullanmaya edeceğim.Perşembe günü tekrar kontrole çağırdılar.Mide problemim olduğu için kan sulandırıcı sordum kendi doktorunla görüşmen gerekir bunun kararını biz veremeyiz dediler.Bende romatoloji doktoruma gittim.Artık ecopirin kullanmayacağım onu yerine kan sulandırıcı iğne verdi onu kullanacağım.
Sana hangi ilaçları verdiler?

Bana da estrofem ve folidoce vermişdi canım, çarşanba müayine var bakalım devammı yoksa farklı bi şey yazıcakmı. Sen neden kan sulandırıcı kullanyosun?

Bana da estrofem ve folidoce vermişdi canım, çarşanba müayine var bakalım devammı yoksa farklı bi şey yazıcakmı. Sen neden kan sulandırıcı kullanyosun?
Muhtemelen devamıdır.Bende lupus hastalığı var,ona bağlı antifosfolipid sendromu olduğu için muhtemelen doğuma kadar kan sulandırıcı kullanacağım.Hamilelikte belki bu dozlar yetmez ilerleyen zamanlarda tekrar kontollerim olacak.kiloya göre ilaç dozajını ayarlıyorlar

Anladım canım. Bana çok zarar veriyo estrofem iki gündü mide bulantım böbrek ağrılarım arttı biran önce ilaç bitsin diğe bakıyorum. Üzdük üzdük kuyruğuna geldik tatlım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Bayrama kadar transfer oluruz her halde

İnşallah canım, halkımızdan hayırlısı olur.

Selam kızlar Allah nasip ederse 15 mays transer günüm

Selam kızlar Allah nasip ederse 15 mays transer günüm
Merhaba,
Maşallah canım,hadi hayırlısıyla inşallah bebişler güzel güzel tutunurlar.İlaclarda değişiklik var mı?Bende yarın kontrole gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…