Tatlım kilo aldırmıyor.Bir çok doktordan da duydum.Benim tedavi sürecinde ilaçlardan dolayı mide bulantım çok oldu.Tam aksine 2-3 kilo verdim.Bu süre zarfında bolbol su içtim.Hatta bununla ilgili aşağıya link bırakıyorum.Kızlar yine başka bir soruyla size gelyorumtüpbebek öncesi kullandiğımız hormon ilaçları çok kilo aldıryormu? Tiroid hastası olduğum için metabolizma zaten çok yavaş kilo alırım diğe çok korkuyorum.malesef kilo takıntım var, eşimde hiç sevmez . Bu aralar 4 kilo aldım çok mutsuzum veremiyorumda değeri kardeşlerim hiç hormon ilaçlar kullanmadım tecrübelerinize ihtiyaçm var
Teşekkür ediyorum canım benimTatlım kilo aldırmıyor.Bir çok doktordan da duydum.Benim tedavi sürecinde ilaçlardan dolayı mide bulantım çok oldu.Tam aksine 2-3 kilo verdim.Bu süre zarfında bolbol su içtim.Hatta bununla ilgili aşağıya link bırakıyorum.
Canım benn klomen ve ovitrelle kullandığım aylar toplamda 7 kg aldım. Benim iştahım açıldı. Ödem vs oluştu. Ama beslenmene de dikkat et düşük kalorili beslenmende fayda var. Herkesin metabolizmasına göre etki yapıyor galiba. Benim metabolizmamda yavaş.Kızlar yine başka bir soruyla size gelyorumtüpbebek öncesi kullandiğımız hormon ilaçları çok kilo aldıryormu? Tiroid hastası olduğum için metabolizma zaten çok yavaş kilo alırım diğe çok korkuyorum.malesef kilo takıntım var, eşimde hiç sevmez . Bu aralar 4 kilo aldım çok mutsuzum veremiyorumda değeri kardeşlerim hiç hormon ilaçlar kullanmadım tecrübelerinize ihtiyaçm var
İşde metenolizma yavaş bende korkuyorum canım. Peki bırakınca ilacları vere bildinmi kiloları? Çok dikkat etmem lazım menim o zaman. Her şey bebişler için. Sen nasılsın canım? Karar verdiniz dimi Uludağ Unverstede başlicanCanım benn klomen ve ovitrelle kullandığım aylar toplamda 7 kg aldım. Benim iştahım açıldı. Ödem vs oluştu. Ama beslenmene de dikkat et düşük kalorili beslenmende fayda var. Herkesin metabolizmasına göre etki yapıyor galiba. Benim metabolizmamda yavaş.
Acıbadem mi uludağ üniversitesi mi henüz karar veremedim. Ancak bir doktora tahlil ve sperm sonuçlarını verdim. Genetik tanılı tüp bebek ve havuzlama yöntemi ile tüp bebek dedi. Uludağ üniversitesi bu şekilde yapıyor mu. Onu öğrenmek istiyorum.İşde metenolizma yavaş bende korkuyorum canım. Peki bırakınca ilacları vere bildinmi kiloları? Çok dikkat etmem lazım menim o zaman. Her şey bebişler için. Sen nasılsın canım? Karar verdiniz dimi Uludağ Unverstede başlican.
Anladım canım doktorlar onu tavsiye etdiğse , vardır bi bildiği.senin hakkında en hayırlısı hangi hastaneyse orda olsun.Acıbadem mi uludağ üniversitesi mi henüz karar veremedim. Ancak bir doktora tahlil ve sperm sonuçlarını verdim. Genetik tanılı tüp bebek ve havuzlama yöntemi ile tüp bebek dedi. Uludağ üniversitesi bu şekilde yapıyor mu. Onu öğrenmek istiyorum.NaaNaa sen uludağ da duydun mu canım. Bu konuda duyumun var mı?
Canım genetik tanı yapmıyorlar.Sadece anne ve babanın ikisinde de genetik bir hastalık varsa,o zaman dışarıda bir laboratuvar a gönderiyorlar ol.Hastanede yapılmadığını söylemişlerdi.Tüp bebekte mikro enjeksiyon yapıyorlar.havuz yöntemi şeklinde mi yapıyorlar bilmiyorum.Biliyorsunuz benim 1 tane Embriyom var.Eğer bir kaç tane olsaydı aklıma sormak gelirdi.Aklıma gelmediği için sormadım yavuz yöntemini,eğer regli olurda gidersen sorarım.Acıbadem mi uludağ üniversitesi mi henüz karar veremedim. Ancak bir doktora tahlil ve sperm sonuçlarını verdim. Genetik tanılı tüp bebek ve havuzlama yöntemi ile tüp bebek dedi. Uludağ üniversitesi bu şekilde yapıyor mu. Onu öğrenmek istiyorum.NaaNaa sen uludağ da duydun mu canım. Bu konuda duyumun var mı?
Tamam canım benden önce gidersen ve sorarsan sevinirim.Canım genetik tanı yapmıyorlar.Sadece anne ve babanın ikisinde de genetik bir hastalık varsa,o zaman dışarıda bir laboratuvar a gönderiyorlar ol.Hastanede yapılmadığını söylemişlerdi.Tüp bebekte mikro enjeksiyon yapıyorlar.havuz yöntemi şeklinde mi yapıyorlar bilmiyorum.Biliyorsunuz benim 1 tane Embriyom var.Eğer bir kaç tane olsaydı aklıma sormak gelirdi.Aklıma gelmediği için sormadım yavuz yöntemini,eğer regli olurda gidersen sorarım.
Tedavin hayırlısıyla inşallah başarılı sonuçlanır ve bebeğini kucağına alırsın.Arkadasim zaten SGK 40 yaştan gün almamak kaydı ile tedavi masraflarının bir kısmını karşılıyor.Yaşımizdan dolayı zaman kaybimiz konusunda haklısın,açıkçası nasipten ötesi yok.Kendi adıma konuşacak olursam ben kimlik bilgilerine göre 39 olduğun için tedavim başlandı 6 ay değil,1 ay içinde işlemlerim başladı ve tedavi sürecinde çok masrafim olmadı.Artik tedavin başlamış oldu bundan sonraki süreci stres yapmadın üzülmeden pozitif düşünerek geçir olur muArkadaşlar bu gün adetimin ikinci günü hayırlısıyla başlamış oluyorum tedaviye.Yalnız biraz üzgünüm açıkcası ,keşke eşimi dinleseğmişim boşuna 6 ay zaman kaybı. Tahliler dışında devlet desteğinden hiç bir şekilde yararlanamıyorum.40 yaşı doldurduğum için. Bu gün hemişeri 15.000 TL kadar toplam masrafınız olur dedi. Benim gibi kimse araşdırmadan bence gitmesin. İlacları devlet karşılar diğe düşünmüşdüm malesef öyle değilmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun
Canım hastaneye gittim ama sormayı unuttum.Arkadasim İstanbul acibadem de tedaviye başladı.Havuz yöntemi uygulanmasinin sebebi, pgt yapılmasini istedikleri için yeterli embriyo sayısını toplamaları lazımmış.Universitede benim 1 tane embriyom var,yaştan dolayı bir tane daha embriyo elde edelim demediler.böyle bir seçenek sunmadiklari için kalitsal bir hastalık yoksa havuz yöntemi yaptıklarını düşünmüyorum.Tamam canım benden önce gidersen ve sorarsan sevinirim.
Hepimiz için hayırlısı olsun canım, sabah arabadayken yola çıkarken ilk siz kardeşlerime sonra kendime dua etdim. Rabbim sonuçun mutlulukla sonlandırsın inşallah. Şükür iyi düşünyorum sadece zaman kaybı üzdü beni.Tedavin hayırlısıyla inşallah başarılı sonuçlanır ve bebeğini kucağına alırsın.Arkadasim zaten SGK 40 yaştan gün almamak kaydı ile tedavi masraflarının bir kısmını karşılıyor.Yaşımizdan dolayı zaman kaybimiz konusunda haklısın,açıkçası nasipten ötesi yok.Kendi adıma konuşacak olursam ben kimlik bilgilerine göre 39 olduğun için tedavim başlandı 6 ay değil,1 ay içinde işlemlerim başladı ve tedavi sürecinde çok masrafim olmadı.Artik tedavin başlamış oldu bundan sonraki süreci stres yapmadın üzülmeden pozitif düşünerek geçir olur muNegatif başlarsak sonucumuzda negatif olur.Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini haliriz.
Allah razı olsun.Hepimiz için hayırlısı olsun canım, sabah arabadayken yola çıkarken ilk siz kardeşlerime sonra kendime dua etdim. Rabbim sonuçun mutlulukla sonlandırsın inşallah. Şükür iyi düşünyorum sadece zaman kaybı üzdü beni.
Naanaa bişey sorucam estrofem kullanımı sonrası hormonlar baya düşmüş sendede öylemi oldu? Tahlil sonuçlara bakdım baya düşük çıkmış. FSH-1,85,LH-1.39,Progesteron-0,2,Estradiol yüksek 202Allah razı olsun.Zaman kaybı vs diyoruz ama benim tedavime hemen başlandı ama hormonlarimda dolayı benimde tedavi surecimde uzamaya başladı.Vardir bunda da bir kıymet diyip tevekkül ve umut etmek dışında bir şey kalmıyor
e-nabız normal yazıyo her halde böyle olması gerek.Bilmiyorum ki canım hiç o dönemde incelemedim
Muhtemelen normaldir,yoksa uyarı verirdi değer dışında bir aralıktaysae-nabız normal yazıyo her halde böyle olması gerek.
Bazen USG sonrası hemen ilaç yazıyorlar bazen tahlile göre degisebiliyor.İlk zamanlarda benimde o sekilde olmuştu.Hormonlara rahim ve ve yumurtalik durumuna göre değiskenlik gösterebiliyor.Ben ulturasondan çıkdım hemen ilacı yazdılar tahlile bakmadılar tahlili daha sonra verdim. Senin ilaç dozlarıyla aynı . Pazartesi gel dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?