- 3 Haziran 2020
- 228
- 319
- 23
- 39
Gürkan uncu için çok iyi diyorlar riskli gebeliklerde maddi olarak gucunuz yerindeyse sanirim muaynesi 800 civarinda O OLQABiz artık tüp bebek bölmünde devam ediyoruz. İnşallah tüp bebek başarılı olursa Unverstede kontrollarımı iyi bir doktorda devam etmek istiyorum. Çünkü ben üç tane altı buçuk aylık bebeklerimi kayb etdim. Unverste araşdırma hastanesi olduğu için doğuma kadar orda devam etmek istiyorum. O üzden sordum sizden. Teşekkür ederim bilgileriniz için
Bilge hanım için özel randevu mu almam gerekiyor yoksa infertilite den randevu aldığımda da doçent ya da profesör e denk gelebiliyor muyuzDışarıda aşılama ve tüp Bebek yaptıranlar çok geçmiş olsun canımAllah inşallah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder.Ben denk geldikçe sohbet ediyorum herkesin hikayesini dinliyorum.Genellikle artık maddi gücü kalmadığından ve özellerde çözüm bulamadıkları için üniversiteye gelen çok oluyor.Takıldığın birşey olursa özelden de yazabilirsin.Bildiğim her konuda yardımcı olmaya çalışırım.
Canım ben hiç infertilite için randevu almadım.Bu konu hakkında bilgim yok,telefonla aradığında sorabilirisin.Bendw tüp bebekle ilgili pek bilgiye sahip değilimBilge hanım için özel randevu mu almam gerekiyor yoksa infertilite den randevu aldığımda da doçent ya da profesör e denk gelebiliyor muyuz
Tşk ederim.Canım ben hiç infertilite için randevu almadım.Bu konu hakkında bilgim yok,telefonla aradığında sorabilirisin.Bendw tüp bebekle ilgili pek bilgiye sahip değilim
Bilge hanım için özel randevu mu almam gerekiyor yoksa infertilite den randevu aldığımda da doçent
Malesef 2 başarısız tüp bebek denemem var uludağ üni tıp fakültesinde
Çok Üzüldüm. Her hangi bir sıkıntınızmı vardı ? Neden tutunamadı bebeymiz bi acıklama yapdımı doktorlar.Malesef 2 başarısız tüp bebek denemem var uludağ üni tıp fakültesinde
Malesef hic bir aciklama yapilmadi zaten negatifse telle bilgi veriyorsunuz bukadar muayne icin birdaha cagirmiyorlar neden olmadigini da arastirmadilar amh 0.5 bukadar baska bir sıkıntım yokÇok Üzüldüm. Her hangi bir sıkıntınızmı vardı ? Neden tutunamadı bebeymiz bi acıklama yapdımı doktorlar.
Canım kaç yaşındasın?Yumurta rezervin düşük geldi.Çok zaman geçmeden iyi bir doktora gitmen lazım...Gebelik kaybın oldu mu?Malesef hic bir aciklama yapilmadi zaten negatifse telle bilgi veriyorsunuz bukadar muayne icin birdaha cagirmiyorlar neden olmadigini da arastirmadilar amh 0.5 bukadar baska bir sıkıntım yok
35 yaşındayım evet yumurta rezervim dusuk oldugu icin tup bebek denildi hic gebe kalamadim normal yolla devlet imkanlarindan yararlanmak için üniversiteyi tercih ettim yani maddi olarak yoksa asla tercihim uludağ üniversitesi olmazdıCanım kaç yaşındasın?Yumurta rezervin düşük geldi.Çok zaman geçmeden iyi bir doktora gitmen lazım...Gebelik kaybın oldu mu?
Açıkcası ben özellere gittim üniversitedeki gibi araştırma yapmadılar,hep zaman kaybı oldu benim için,bir sürü düşük yaşadım.Kuzenim üniversiteside aşılama yaptırdı tutmamisti,ama tüp bebek yaptırdı memnun kaldığı için bende önce üniversitede deneyeceğim.Bir arkadaş jimerle anlaşmış 20.000₺ ilaçlarda 6000₺ tutmuş.acikcasi acibademde 4 kere tüp bebek deneyip başarısız olan tanıdığımız var.Artik pes edip çocuk konusunu kapatmis.Bir daha çocuk yapmama kararı almisti.Fakat 6-7 ay sonra doğal yollardan hamile kaldığına kendileri bile inanamasti.Hakkimizdan hayırlısı olsun canım...35 yaşındayım evet yumurta rezervim dusuk oldugu icin tup bebek denildi hic gebe kalamadim normal yolla devlet imkanlarindan yararlanmak için üniversiteyi tercih ettim yani maddi olarak yoksa asla tercihim uludağ üniversitesi olmazdıNaaNaa
Amin insallah hersey nasip kıs.et hakkımızda hayırl>sı olsun rabbim sizinde gonlunuzun muradını versinAçıkcası ben özellere gittim üniversitedeki gibi araştırma yapmadılar,hep zaman kaybı oldu benim için,bir sürü düşük yaşadım.Kuzenim üniversiteside aşılama yaptırdı tutmamisti,ama tüp bebek yaptırdı memnun kaldığı için bende önce üniversitede deneyeceğim.Bir arkadaş jimerle anlaşmış 20.000₺ ilaçlarda 6000₺ tutmuş.acikcasi acibademde 4 kere tüp bebek deneyip başarısız olan tanıdığımız var.Artik pes edip çocuk konusunu kapatmis.Bir daha çocuk yapmama kararı almisti.Fakat 6-7 ay sonra doğal yollardan hamile kaldığına kendileri bile inanamasti.Hakkimizdan hayırlısı olsun canım...
Açıkcası ben hiç birşey kullanmadım.Hormon dengesi bozulmasın diye,sadece avokado,muz,keçi boynuzu,incir,ayva ,nar tükettim.Banu çiftçinin yumurta rezervi hakkında Instagram'da videosu var onu izlemenizi öneririmKızlar bişey sorucam tüpbebek önçesi arısütü, polen, bal karışımı ve Balıkyağı, kullanıp yumurta kalitesini artıran varmı? Doktorlar yumurta sayı dipli kalitesi önemli diğolar. Haliyle bu birkaç ay önceden takviğe almak istiyorum.çörekotu kürünü yapdım ama bana sanırım ters tepki yapdı bırakdım. İki kere yumurtlama yapdı ve hep ağrılarım oldu
Bende tereddütlüyüm bu konularda biraz arı sütü polen karışımı yapdım ama yesemmi yemesemmi tereddütte kaldım.anneçim alternatif tıbbla uğraşıyor o yap zararı yok dedi ama bilmiyorum kullananlar varmı bi sormak istedimAçıkcası ben hiç birşey kullanmadım.Hormon dengesi bozulmasın diye,sadece avokado,muz,keçi boynuzu,incir,ayva ,nar tükettim.Banu çiftçinin yumurta rezervi hakkında Instagram'da videosu var onu izlemenizi öneririm
Doğrudur canım ama ben hassasım bu konudaBende tereddütlüyüm bu konularda biraz arı sütü polen karışımı yapdım ama yesemmi yemesemmi tereddütte kaldım.anneçim alternatif tıbbla uğraşıyor o yap zararı yok dedi ama bilmiyorum kullananlar varmı bi sormak istedim
Bende tereddütlüyüm bu konularda biraz arı sütü polen karışımı yapdım ama yesemmi yemesemmi tereddütte kaldım.anneçim alternatif tıbbla uğraşıyor o yap zararı yok dedi ama bilmiyorum kullananlar varmı bi sormak istedim
Ben kullanıyorum ama ilaç vs kullanmıyorum. Ben de başka topiklerde okudum spermi artırıyor vs diye.Evet zararı yok ama yumurta kalitesini artıryormu, hormon ilaçlarla ters tepki yaparmı diğe kafam karışıyor. Eşim bana sen kafayı bozdun diyor bu çocuklabırak olumuna diğor, ama bide bana sor her şey yolunda gitsin diğe uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?