Uludağ üniversitesi tüp bebek

Gürkan uncu için çok iyi diyorlar riskli gebeliklerde maddi olarak gucunuz yerindeyse sanirim muaynesi 800 civarinda O OLQA

Bilge hanım için özel randevu mu almam gerekiyor yoksa infertilite den randevu aldığımda da doçent ya da profesör e denk gelebiliyor muyuz

Bilge hanım için özel randevu mu almam gerekiyor yoksa infertilite den randevu aldığımda da doçent ya da profesör e denk gelebiliyor muyuz
Canım ben hiç infertilite için randevu almadım.Bu konu hakkında bilgim yok,telefonla aradığında sorabilirisin.Bendw tüp bebekle ilgili pek bilgiye sahip değilim

Bilge hanım için özel randevu mu almam gerekiyor yoksa infertilite den randevu aldığımda da doçent
Malesef 2 başarısız tüp bebek denemem var uludağ üni tıp fakültesinde
Malesef 2 başarısız tüp bebek denemem var uludağ üni tıp fakültesinde
Çok Üzüldüm. Her hangi bir sıkıntınızmı vardı ? Neden tutunamadı bebeymiz bi acıklama yapdımı doktorlar.

Tüp bebek öncesi tüm tetkikler yapılmıyor mu?Benm prolaktin ve Somatomedin hormonlarım yine yükselmiş.Bugün üniversiteden hoca buldum onun muayanesine gideceğim.Tüp bebek öncesi varsa bir sıkıntı ekart edilsin.Bir sıkıntıyı gideriyoruz başka birşey çıkıyor.

Çok Üzüldüm. Her hangi bir sıkıntınızmı vardı ? Neden tutunamadı bebeymiz bi acıklama yapdımı doktorlar.
Malesef hic bir aciklama yapilmadi zaten negatifse telle bilgi veriyorsunuz bukadar muayne icin birdaha cagirmiyorlar neden olmadigini da arastirmadilar amh 0.5 bukadar baska bir sıkıntım yok

Malesef hic bir aciklama yapilmadi zaten negatifse telle bilgi veriyorsunuz bukadar muayne icin birdaha cagirmiyorlar neden olmadigini da arastirmadilar amh 0.5 bukadar baska bir sıkıntım yok
Canım kaç yaşındasın?Yumurta rezervin düşük geldi.Çok zaman geçmeden iyi bir doktora gitmen lazım...Gebelik kaybın oldu mu?

Canım kaç yaşındasın?Yumurta rezervin düşük geldi.Çok zaman geçmeden iyi bir doktora gitmen lazım...Gebelik kaybın oldu mu?
35 yaşındayım evet yumurta rezervim dusuk oldugu icin tup bebek denildi hic gebe kalamadim normal yolla devlet imkanlarindan yararlanmak için üniversiteyi tercih ettim yani maddi olarak yoksa asla tercihim uludağ üniversitesi olmazdı NaaNaa

Açıkcası ben özellere gittim üniversitedeki gibi araştırma yapmadılar,hep zaman kaybı oldu benim için,bir sürü düşük yaşadım.Kuzenim üniversiteside aşılama yaptırdı tutmamisti,ama tüp bebek yaptırdı memnun kaldığı için bende önce üniversitede deneyeceğim.Bir arkadaş jimerle anlaşmış 20.000₺ ilaçlarda 6000₺ tutmuş.acikcasi acibademde 4 kere tüp bebek deneyip başarısız olan tanıdığımız var.Artik pes edip çocuk konusunu kapatmis.Bir daha çocuk yapmama kararı almisti.Fakat 6-7 ay sonra doğal yollardan hamile kaldığına kendileri bile inanamasti.Hakkimizdan hayırlısı olsun canım...

Amin insallah hersey nasip kıs.et hakkımızda hayırl>sı olsun rabbim sizinde gonlunuzun muradını versin NaaNaa

Kızlar bişey sorucam tüpbebek önçesi arısütü, polen, bal karışımı ve Balıkyağı, kullanıp yumurta kalitesini artıran varmı? Doktorlar yumurta sayı dipli kalitesi önemli diğolar. Haliyle bu birkaç ay önceden takviğe almak istiyorum.çörekotu kürünü yapdım ama bana sanırım ters tepki yapdı bırakdım. İki kere yumurtlama yapdı ve hep ağrılarım oldu

Açıkcası ben hiç birşey kullanmadım.Hormon dengesi bozulmasın diye,sadece avokado,muz,keçi boynuzu,incir,ayva ,nar tükettim.Banu çiftçinin yumurta rezervi hakkında Instagram'da videosu var onu izlemenizi öneririm

Bende tereddütlüyüm bu konularda biraz arı sütü polen karışımı yapdım ama yesemmi yemesemmi tereddütte kaldım.anneçim alternatif tıbbla uğraşıyor o yap zararı yok dedi ama bilmiyorum kullananlar varmı bi sormak istedim

Doğrudur canım ama ben hassasım bu konuda

Arısütü bal polen propolis zararı olmaz ki normal zamanda da tüketiliyor.

Evet zararı yok ama yumurta kalitesini artıryormu, hormon ilaçlarla ters tepki yaparmı diğe kafam karışıyor. Eşim bana sen kafayı bozdun diyor bu çocukla bırak olumuna diğor, ama bide bana sor her şey yolunda gitsin diğe uğraşıyorum

Ben kullanıyorum ama ilaç vs kullanmıyorum. Ben de başka topiklerde okudum spermi artırıyor vs diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…