- 13 Temmuz 2023
- 505
- 193
- Konu Sahibi dolunay melek
Merhaba kızlar Uludağ Üniversitesi hastanesinde tüp bebek için sıra bekleyen veya aşılama sürecinde olanlar var mı herkes kendi sürecini paylaşabilir mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım sizi yormadan süreciniz olumlu sonuçlanır çünkü gerçekten uludağ çok yoruyorMerhaba canım Rabbim sabrın sonunda selameti gösterir inşallah ümidimizi yitirmeyelim bnde hormon testi için adetin 2. Günü kan vericem onu bekliyorum bizde erkek faktörü eşimin sperm hareketsizliği var ileri derecede özelde tüp bebek denedik fakat 2 aylıkken düşük yaptım artan maaliyetten dolayı uludağ da denemek istedik
Umarım.. Yorulcamı tahmin edebiliyorum çünkü uludağ gidipde iyi yorum yapan yada memnun kalan görmedimUmarım sizi yormadan süreciniz olumlu sonuçlanır çünkü gerçekten uludağ çok yoruyor
Canım gittin mi üniversite hastanesine hangi aşamadasın şu anUmarım.. Yorulcamı tahmin edebiliyorum çünkü uludağ gidipde iyi yorum yapan yada memnun kalan görmedim
Bugün gttim canım adetin ikinci günü olan kanımı verdim 3 ağustos rahim filmi çekinicemCanım gittin mi üniversite hastanesine hangi aşamadasın şu an
Bir sonraki adetinde tedaviye başlarsın inşallahBugün gttim canım adetin ikinci günü olan kanımı verdim 3 ağustos rahim filmi çekinicem
Hareketsizlik olunca tüp bebek mi yoksa ilk aşılama mi yapıyor doktorlarMerhaba canım Rabbim sabrın sonunda selameti gösterir inşallah ümidimizi yitirmeyelim bnde hormon testi için adetin 2. Günü kan vericem onu bekliyorum bizde erkek faktörü eşimin sperm hareketsizliği var ileri derecede özelde tüp bebek denedik fakat 2 aylıkken düşük yaptım artan maaliyetten dolayı uludağ da denemek istedik
Net bişey söylemediler özelde 1 tüp bebek denememiz olmuştu neden aşılama denenmedi diye sordu aşılama yapabiliriz denildiHareketsizlik olunca tüp bebek mi yoksa ilk aşılama mi yapıyor doktorlar
İnşallah canım bian önce tedavi ilerlesin istiyorum 6 eylüle eşim sperm testi vericek ona göre karar verilcek sanırımBir sonraki adetinde tedaviye başlarsın inşallah
Sperm testini çok uzak tarihe veriyorlar benim eşim dışarıda bir devlet hastanesinde yaptı geçici olarak onu kabul ettiler tedaviye başladılar. Mesela biz başladık şu an tedaviye ama daha sperm testi ağustosta verilecekİnşallah canım bian önce tedavi ilerlesin istiyorum 6 eylüle eşim sperm testi vericek ona göre karar verilcek sanırım
Keşke bizde tedaviye hemen başlasak sonuçlarla beraber gelirsiniz demişti bn ne zamn için randevu alıcam anlamadmSperm testini çok uzak tarihe veriyorlar benim eşim dışarıda bir devlet hastanesinde yaptı geçici olarak onu kabul ettiler tedaviye başladılar. Mesela biz başladık şu an tedaviye ama daha sperm testi ağustosta verilecek
Canım sen testini dışarıda bir devlet hastanesinde yapıp doktora söylesene biz hemen başlayalım sperm testi çok uzak tarihe veriyor diye. Dediğim gibi bizde kabul ettilerKeşke bizde tedaviye hemen başlasak sonuçlarla beraber gelirsiniz demişti bn ne zamn için randevu alıcam anlamadm
Öyle yapayım en iyisi canım rahim filmi çekinmişmiydin senCanım sen testini dışarıda bir devlet hastanesinde yapıp doktora söylesene biz hemen başlayalım sperm testi çok uzak tarihe veriyor diye. Dediğim gibi bizde kabul ettiler
Evet ben rahim filmi ve diğer tüm testlerimi dışarıda yapıp gitmiştim sadece kan testi istediler onu yaptım hemen o gün orada. Ertesi gün sonuçlar çıktı başvurdumÖyle yapayım en iyisi canım rahim filmi çekinmişmiydin sen