- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sadece ilaçlar değil toplama transfer işlemi ücreti de içinde 6000Devlet desteği olmasına rağmen sadece ilaçlara 6 bin çok yüksek değil mi ki şu an kim bilir kaça yükselmiştir
Benim çok ilacım yoktu kişiden kişiye değişiyor ilaç miktarı ve çeşitliliği benim 6000 tuttu hepsi işlemler ile beraber ama herkesin aynı olmayabilirDevlet desteği olmasına rağmen sadece ilaçlara 6 bin çok yüksek değil mi ki şu an kim bilir kaça yükselmiştir
Evet herkesin değişiyor umarım çok tutmazBenim çok ilacım yoktu kişiden kişiye değişiyor ilaç miktarı ve çeşitliliği benim 6000 tuttu hepsi işlemler ile beraber ama herkesin aynı olmayabilir
Merhaba ben üniversitede tedavi oluyorum, raporlu şekilde direkt tüp bebek işlemi için ücretler şu şekilde ilaçlar 20 bin opu işlemi 2 bin tl tuttu toplam 22 bin gibi düşünün transfer ve sonrasında ne tutacak bilemiyorum.henüz geçmedim o aşamayamerhaba;
Şuan uludağ üniversitesi tüp bebek merkezinde fiyat ne kadar güncel bilgisi olan varmı?
Ama ben oxodite diye bi ilaç kullandım sadece 9 bin tl o tuttu genelde onun yerine devletin karşıladığı bi ilaç var onu kullandırtıyorlar o yüzden 9 bin tl eksik gibi de düşünebilirsiniz tutarıMerhaba ben üniversitede tedavi oluyorum, raporlu şekilde direkt tüp bebek işlemi için ücretler şu şekilde ilaçlar 20 bin opu işlemi 2 bin tl tuttu toplam 22 bin gibi düşünün transfer ve sonrasında ne tutacak bilemiyorum.henüz geçmedim o aşamaya
Merhaba histeroskopi ile anestezili olmuştum ben daha önce polip ameliyatı özelde .
Ne kadar sürece geliyor sıraKızlar tüp bebekte sıra size geldiğikten sonraki süreç nasıl ilerliyor
Hayırlısi olsun bende nisandaydim hala bekliyorum bakalim ne zaman haber gelicek evet opu icin cok zam yapilmis ilaclar ne kadar tutuyo acaba hemen hemen birbirine yakin ilaclar onunla ilgili bisey bilmiyorumMerhaba kızlar benim sıram marttaydi opum yeni bitti .Dün sekreter Nisan sonunun arıyoruz dedi sıra için .Bu arada ücret 11.300 olmuş perşembe günü tekrar zam gelecekmiş fiyat epey pahalı olmuş .Opuyu dün oldum bugün haber bekliyorum bakalım .
Ben gonal-f 900 ile başladım tedaviye 3 kutu 9 gün boyunca yetti hergun 300 doz yaptım birde duohaston TB yazdılar ikisine 3700 verdim son gün otrivelle çatlatma iğnesi de 175 t tuttu hepsi raporluyduHayırlısi olsun bende nisandaydim hala bekliyorum bakalim ne zaman haber gelicek evet opu icin cok zam yapilmis ilaclar ne kadar tutuyo acaba hemen hemen birbirine yakin ilaclar onunla ilgili bisey bilmiyorum
Toplamda 4 bini bulmadi benimBen gonal-f 900 ile başladım tedaviye 3 kutu 9 gün boyunca yetti hergun 300 doz yaptım birde duohaston TB yazdılar ikisine 3700 verdim son gün otrivelle çatlatma iğnesi de 175 t tuttu hepsi raporluydu
Polip nasıl tespit edildi sizde acabaKızlar uludağda histeroskopi yaptıran var mı anestezi vermiyorlarmış galiba polip temizlicekler nasıl olcak bilemedim
Minimum 5 ayNe kadar sürece geliyor sıra
Sizin ne kadar sürede aradılarMinimum 5 ay
Ben haziranda başvurmuştum o yüzden daha sıra gelmediSizin ne kadar sürede aradılar