Bende ilk transferle oldum 25 Haziran benden 10 bin aldılarkızlar merhaba hıc embrıyo tasımayı düşünen oldu mu yada taşıyan sıkıntı yasanıyor mu acaba gecen martta ılk transfer oldum tutmadı ucretsızdı sımdı ıkıncı dondurulmus embrıyo transferı ıcın baslıcam 24 bın yapmıs unıversıte ya şok oldum çok uçmuş fiyatlar
İlk transferde almadılar bendenn martta olmustum yaş kaç 40 üzeriyse evet ama asagıysa neden aldılar yenı kanun mu getırdıler anlamaıdm kiBende ilk transferle oldum 25 Haziran benden 10 bin aldılar
Bilmiyordum bendeİlk transferde almadılar bendenn martta olmustum yaş kaç 40 üzeriyse evet ama asagıysa neden aldılar yenı kanun mu getırdıler anlamaıdm ki
Bana fiyat güncellendi dediİlk transferde almadılar bendenn martta olmustum yaş kaç 40 üzeriyse evet ama asagıysa neden aldılar yenı kanun mu getırdıler anlamaıdm ki
olabılır yas kac pekı ?Bana fiyat güncellendi dedi
26 raporlu hastayım dedi bana fiyat güncellemesi dediolabılır yas kac pekı ?
dogrudur ozaman benımde ıkıncı transfer olcak ılkte almadılar sımdı 24 bın şaşırdım acıkcası üzüldüm yanı dısardan farkı kalmadı26 raporlu hastayım dedi bana fiyat güncellemesi dedi
Dışarda ne kadar ve transferin ne zaman olacakdogrudur ozaman benımde ıkıncı transfer olcak ılkte almadılar sımdı 24 bın şaşırdım acıkcası üzüldüm yanı dısardan farkı kalmadı
Yine iyiymiş özeller 40bin tlkızlar merhaba hıc embrıyo tasımayı düşünen oldu mu yada taşıyan sıkıntı yasanıyor mu acaba gecen martta ılk transfer oldum tutmadı ucretsızdı sımdı ıkıncı dondurulmus embrıyo transferı ıcın baslıcam 24 bın yapmıs unıversıte ya şok oldum çok uçmuş fiyatlar
Transfer zamanı o parayı alıyorlarYine iyiymiş özeller 40bin tl
Sizin son durumunuz nedir acaba inşallah hamilesinizdirBende ilk transferle oldum 25 Haziran benden 10 bin aldılar
Bugün 6 gün daha test yapmadımSizin son durumunuz nedir acaba inşallah hamilesinizdir
Aslında yapsan çıkar canımBugün 6 gün daha test yapmadım
Yarın kan vercem belki çıkar 5. Gün embriyoAslında yapsan çıkar canım
Güzel haberler alman dileğiyleYarın kan vercem belki çıkar 5. Gün embriyo
İnşallah sizin transfer ne zamanGüzel haberler alman dileğiyle
merhaba canım sonuc nedır? ınsallah olumludurİnşallah sizin transfer ne zaman
Negatifmerhaba canım sonuc nedır? ınsallah olumludur
canınız saolsun bende martta yaptırıdm negatifti vardır bır hayır bu ay adetımle tekrar gııdıcem bakalım 2 donmuş daha var kenardaNegatif
Kim yaptı sizi transfercanınız saolsun bende martta yaptırıdm negatifti vardır bır hayır bu ay adetımle tekrar gııdıcem bakalım 2 donmuş daha var kenarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?