- 10 Temmuz 2012
- 601
- 536
- 303
kiper hocaKim yaptı sizi transfer
Sizin negatif olması sebebi dediler bir şeykiper hoca
bende çikolata kıstı var canım en büyük sebep o zatenSizin negatif olması sebebi dediler bir şey
Almıyorlar mı onu benim bildiğim almaları lazımbende çikolata kıstı var canım en büyük sebep o zaten
aldılar daha önce 2 kere amelıyat oldum benım ki sürekli cogalan kist ömür boyu benleAlmıyorlar mı onu benim bildiğim almaları lazım
Aaa o kötü bir tedavisi var mı peki ?aldılar daha önce 2 kere amelıyat oldum benım ki sürekli cogalan kist ömür boyu benle
transferden sonra 2. Adetin geçikme oldu mu?aldılar daha önce 2 kere amelıyat oldum benım ki sürekli cogalan kist ömür boyu benle
malesef yok canım bu sekılde hamıle kalan cok ama bakalım hayırlısı artıkAaa o kötü bir tedavisi var mı peki ?
yok benım adetlerım cok düzenli ama her vucut bır degıl gecıkme yasayanda oluyor illakitransferden sonra 2. Adetin geçikme oldu mu?
Şimdi transfer ne zaman?yok benım adetlerım cok düzenli ama her vucut bır degıl gecıkme yasayanda oluyor illaki
bellı degıl adet olmayı beklıyorum baslıcam yıne transfer hazırlıgınaŞimdi transfer ne zaman?
Kaç gün geciktibellı degıl adet olmayı beklıyorum baslıcam yıne transfer hazırlıgına
gecıkmedı canım normal adet olmayı beklıyorum ayın sonlarına dogru oluyorum adetın ıkıncı gunu baslıyor ya tedavı onu beklıyorumKaç gün gecikti
Tamam canım hadi hayırlısı ilk kim yapmıştı tüp bebeğigecıkmedı canım normal adet olmayı beklıyorum ayın sonlarına dogru oluyorum adetın ıkıncı gunu baslıyor ya tedavı onu beklıyorum
4. 5 ay buluyor aramalarıTüp bebekte sıra hangi ayda acaba bilen var mı?
Ara sor canımEvet biliyorum en azından hangi ayda acaba diye merak ettim 6 ay sürüp geçer mi acaba diye
MerhabaMerhaba bişey sormak istiyorum ben uludağ üni de raporlu tüp bebek yaptırmak istiyorum . İnfetilite bölümünden randevu aldım yaklaşık 1 ay sonraya . Bide özel muayeneden randevu aldım ışıl kasapoğlu diye bir doktor . Özel muayene olduğu için tüp bebek raporlu yapabilirim değilmi ? Yada gidip konuşsak o bizi yönlendirir değilmi rapor için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?