- 18 Eylül 2022
- 372
- 161
- 23
- 37
Ekim ayında gitmiştim ben 60 bin istedi tedaviye başlarken 13 bin aldı yumurta toplama da kalanı alıyor doktorum çok iyi birisi ama zaten çocuğun var kendini çok yıpratma diyor haklı ama gel bide bana sor malum yaşta var yumurtalar gelişmiyorBence uludağdan devam edin çünkü özeller sadece paraya bakıyor aynı işi fakülte bakıyor o biraz daha ilgili oluyor çünkü fakülte olduğu için. Bahçeçi ne kadar fiyat verdi
İnşallah olurEkim ayında gitmiştim ben 60 bin istedi tedaviye başlarken 13 bin aldı yumurta toplama da kalanı alıyor doktorum çok iyi birisi ama zaten çocuğun var kendini çok yıpratma diyor haklı ama gel bide bana sor malum yaşta var yumurtalar gelişmiyor
İnşallah canım senin transfer ne zamanİnşallah olur
1 ay sonra inşallahİnşallah canım senin transfer ne zaman
Bahçeci ile devam ediyorum. 79.000 tüp bebek paket. İlk muayene 4250. Dondurma rahim dinlendirme dahil değilBence uludağdan devam edin çünkü özeller sadece paraya bakıyor aynı işi fakülte bakıyor o biraz daha ilgili oluyor çünkü fakülte olduğu için. Bahçeçi ne kadar fiyat verdi
Benim Uludağ’a 17 bin falan giti ilaçlar falanBahçeci ile devam ediyorum. 79.000 tüp bebek paket. İlk muayene 4250. Dondurma rahim dinlendirme dahil değil
Transfer oldunmu inşallah bebeğin tutunmuşturBenim Uludağ’a 17 bin falan giti ilaçlar falan
Dondurma ve rahim dinlendirme olayını neye göre yapıyorlar acaba bende orda başlayacağım bu haftaBahçeci ile devam ediyorum. 79.000 tüp bebek paket. İlk muayene 4250. Dondurma rahim dinlendirme dahil değil
1 ay sonra transferTransfer oldunmu inşallah bebeğin tutunmuştur
Merhaba hakkınizda hayırlısı olsun rabbim kucağınızi doldursun insalalhhhBahçeci ile devam ediyorum. 79.000 tüp bebek paket. İlk muayene 4250. Dondurma rahim dinlendirme dahil değil
Ben Uludağ gidiyorum orayı bilmiyorumMerhaba hakkınizda hayırlısı olsun rabbim kucağınızi doldursun insalalhhhbirşey sormak istiyorum bende bursa bahçeci ye başlayacağım tedavi ücreti herkese aynı mı yoksa kişilerdeki sorun durumuna göre süreç ve ücret değişiyor mu. Eşim ve bende bir problem yok ama maalesef olmuyor.
Çok yavaş ilerliyor sanki1 ay sonra transfer
Ben heyet raporunu para ile aldım özel muayenehaneden sırada evrak verdikten 5 ay sonra geliyorÇok yavaş ilerliyor sankimartın 27 de heyet raporu için gidicez daha sonra ne zamn gitmem gerekicek
Peki ücretli tüp bebek yapıyolar mı bu konuda bilgin varmıBen heyet raporunu para ile aldım özel muayenehaneden sırada evrak verdikten 5 ay sonra geliyor
Evet konuşuyorsun ben sıra beklemek istemiyorum diye onlarda yapıyorPeki ücretli tüp bebek yapıyolar mı bu konuda bilgin varmı
Teşekkür ederim cevapladığın içinEvet konuşuyorsun ben sıra beklemek istemiyorum diye onlarda yapıyor
Maalesef herkese aynı fiyat ama ekstra durumlariniz olursa ayrı ücret alıyorlar ön görüşmeye gitmedinizmiMerhaba hakkınizda hayırlısı olsun rabbim kucağınızi doldursun insalalhhhbirşey sormak istiyorum bende bursa bahçeci ye başlayacağım tedavi ücreti herkese aynı mı yoksa kişilerdeki sorun durumuna göre süreç ve ücret değişiyor mu. Eşim ve bende bir problem yok ama maalesef olmuyor.
Onu bilmiyordumMaalesef herkese aynı fiyat ama ekstra durumlariniz olursa ayrı ücret alıyorlar ön görüşmeye gitmedinizmi
Ücretli sıra beklemeden oluyor kesin değil mi bir de hangi ilaçları yazıyorlar gonal f dışında birşey yazıyorlar mi bilgi verebilir misinizEvet konuşuyorsun ben sıra beklemek istemiyorum diye onlarda yapıyor
Bana GONAL birde sabah iğnesi yazdıÜcretli sıra beklemeden oluyor kesin değil mi bir de hangi ilaçları yazıyorlar gonal f dışında birşey yazıyorlar mi bilgi verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?