Hayırlı uğurlu olsun ben daha ilaç tedavisine bile baslayamadim henüz adetin ikinci gününü bekliorum pztesi fakültede olcam eşime tahlil istendi belki sizinle orda denk gelirizBen gitim bugün pazartesi yumurta toplanacak
İnşallah hepimiz için hayırlısı olurHayırlı uğurlu olsun ben daha ilaç tedavisine bile baslayamadim henüz adetin ikinci gününü bekliorum pztesi fakültede olcam eşime tahlil istendi belki sizinle orda denk geliriz
Evet ben 11300 hastaneye ödedim ilaçlar raporlu 6 bin falan bulduMerhaba Uludağ üniversitesinde mi yaptırıyorsunuz ücretler nedir hangi ilaçları yazıyorlar tüp bebekte
Sgk varmı yoksa normal mi tedavi oluyorsunuz tam anlatirmisiniz neler isteniyor hemenmi başlıyorlarEvet ben 11300 hastaneye ödedim ilaçlar raporlu 6 bin falan buldu
Gonalf kalem iğne var tabi bu kişiye bağlı bazı ilaçlar değişiklik gösterebilirHangi ilaçları yazıyorlar
SGK var evrak hazırlıyorsunuz eşimiz ürolojisinde heyet raporu alıyor. Sonrasizi evrak teslim edip sıraya koyuyorlar ben mesela ağustos da verdim Ocak sonu çağrıldımSgk varmı yoksa normal mi tedavi oluyorsunuz tam anlatirmisiniz neler isteniyor hemenmi başlıyorlar
Bana 900 2 kutu yetiKaç kutu yazıyorlar size kaç yazdılar mesela
Teşekkür ederim parayla olunca hemen başlanıyor mu bilginiz varmı ve güncel fiyat nedirSGK var evrak hazırlıyorsunuz eşimiz ürolojisinde heyet raporu alıyor. Sonrasizi evrak teslim edip sıraya koyuyorlar ben mesela ağustos da verdim Ocak sonu çağrıldım
Benim raporlu 11300 tl ödedim ücretli bir görüşün o konuda pek bilgim yokTeşekkür ederim parayla olunca hemen başlanıyor mu bilginiz varmı ve güncel fiyat nedir
Teşekkür ederim şuan hangi asamadasinBenim raporlu 11300 tl ödedim ücretli bir görüşün o konuda pek bilgim yok
Yumurta toplandı 1 ay ara verildi transfer içinTeşekkür ederim şuan hangi asamadasin
Canım ben bugün gittim fiyat aldım 36 bin tl dediler ilaçlar hariç ilk muayene ücretsiz bide ucretlisin diye oncelikte tanimiyorlarYumurta toplandı 1 ay ara verildi transfer için
Niye o kadar fiyat verdiCanım ben bugün gittim fiyat aldım 36 bin tl dediler ilaçlar hariç ilk muayene ücretsiz bide ucretlisin diye oncelikte tanimiyorlar
Benim bir çocuğum var diye rapor çıkmıyorNiye o kadar fiyat verdi
Hmm pek başlıcak musun tedaviyeBenim bir çocuğum var diye rapor çıkmıyor
Bi muayene olucam ona göre karar vericem ben zaten bahçeci ye başlamıştım durumum çok parlak değil bende çok kararsızımHmm pek başlıcak musun tedaviye
Bence uludağdan devam edin çünkü özeller sadece paraya bakıyor aynı işi fakülte bakıyor o biraz daha ilgili oluyor çünkü fakülte olduğu için. Bahçeçi ne kadar fiyat verdiBi muayene olucam ona göre karar vericem ben zaten bahçeci ye başlamıştım durumum çok parlak değil bende çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?