Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uludağ tüp bebek
- Konu Sahibi blog
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2021
- 4.259
- 3.920
- 83
Bende bu soruyu merak ediyorum. Birde tüp bebek sırası transfer sırası mı yoksa tedavinin komplesi için mi sırası bekleniliyor.Uludağ tüp bebek sıra bekleyen var mı ne kadar sürede geliyor sıra
Ben 29 Ağustos evrak verdim 4 ay içinde arıyorlarmış. Yumurta topladıktan 2 ay sonra galiba transfer oluyormuş. Siz evrak verdiniz miBende bu soruyu merak ediyorum. Birde tüp bebek sırası transfer sırası mı yoksa tedavinin komplesi için mi sırası bekleniliyor.
- 17 Nisan 2021
- 4.259
- 3.920
- 83
Hayır ben daha yeni tüp bebek yapmaya karar verdim süreci araştırıyorum nasıl işliyor fiyat ne kadar sıra beklemek ne kadar sürüyor falanBen 29 Ağustos evrak verdim 4 ay içinde arıyorlarmış. Yumurta topladıktan 2 ay sonra galiba transfer oluyormuş. Siz evrak verdiniz mi
- 17 Nisan 2021
- 4.259
- 3.920
- 83
H
Hastaneden nasıl randevu alıyoruz?Ben 29 Ağustos evrak verdim 4 ay içinde arıyorlarmış. Yumurta topladıktan 2 ay sonra galiba transfer oluyormuş. Siz evrak verdiniz mi
Merhabalar bende bişey sormak istiyorum tüp bebek hakkimda pek bilgim yok süreci paylasabilirmisiniz.Ben 29 Ağustos evrak verdim 4 ay içinde arıyorlarmış. Yumurta topladıktan 2 ay sonra galiba transfer oluyormuş. Siz evrak verdiniz mi
O konuda bir bilgim yokBuarada iki yıllık evliyim 3 yıl olması gerek diyolar dogrumudur
Peki bir bilginiz var mı süreç falanla alakalıHayır ben daha yeni tüp bebek yapmaya karar verdim süreci araştırıyorum nasıl işliyor fiyat ne kadar sıra beklemek ne kadar sürüyor falan
- 17 Nisan 2021
- 4.259
- 3.920
- 83
Salı günü bahçeci ve pembe mavi ile görüştüm. Uludağ da sıra çok geç geliyor diye. Tam bahçeliye karar verdim istenilen tahlilleri yapmak için balıkesir şehir hastanesine gittim. Burda da tüp bebek bölümü açılmıştı mayıs ayından beri gerekli aletlerin tamamlanması bekleniyordu. Ben daha fazla beklemek istemediğim için başka alternatiflere yönelmiştim ama buranında eksikleri tamamlanmış bir aksilik olmazsa ekim ayı başında tedavilere başlanacakmış. Bu gün burda evraklarımı verdim.Peki bir bilginiz var mı süreç falanla alakalı
Hayırlısı olur inşallah.
Süreç hakkında ben reglin 2. Günü hormon bakıp ilaçlara başlanıyor yumurtalar büyüyünce anestezi altında oluşan yumurtaları topluyorlar.
Aynı gün eşinden de sperm alıp laboratuvarda döllendiriyorlar. Oluşan embriyoların kalitesine göre en iyisini transfer ediyorlar. Ben polikistik overliyim benim transferden önce bir ay rahim dinlendirmek yapmayı önerdi gittiğim tüm doktorlar
Aynı gün eşimden örnek alınması iğne yöntemiyle mi acabaSalı günü bahçeci ve pembe mavi ile görüştüm. Uludağ da sıra çok geç geliyor diye. Tam bahçeliye karar verdim istenilen tahlilleri yapmak için balıkesir şehir hastanesine gittim. Burda da tüp bebek bölümü açılmıştı mayıs ayından beri gerekli aletlerin tamamlanması bekleniyordu. Ben daha fazla beklemek istemediğim için başka alternatiflere yönelmiştim ama buranında eksikleri tamamlanmış bir aksilik olmazsa ekim ayı başında tedavilere başlanacakmış. Bu gün burda evraklarımı verdim.
Hayırlısı olur inşallah.
Süreç hakkında ben reglin 2. Günü hormon bakıp ilaçlara başlanıyor yumurtalar büyüyünce anestezi altında oluşan yumurtaları topluyorlar.
Aynı gün eşinden de sperm alıp laboratuvarda döllendiriyorlar. Oluşan embriyoların kalitesine göre en iyisini transfer ediyorlar. Ben polikistik overliyim benim transferden önce bir ay rahim dinlendirmek yapmayı önerdi gittiğim tüm doktorlar
- 17 Nisan 2021
- 4.259
- 3.920
- 83
Yok iğne yöntemi ile değil nasıl anlatabilirim bilmiyorum eşine bir kutu veriyorlar bir odada o kutunun içine spermlerini koyup geri veriyorAynı gün eşimden örnek alınması iğne yöntemiyle mi acaba
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Merhaba canım ben haziran ayında alındım sıraya ve hala aramadılar minimum 5 ayda arıyorlarUludağ tüp bebek sıra bekleyen var mı ne kadar sürede geliyor sıra
Son düzenleme:
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Önce kadın doğum infertiliteden randevu alıyorsun. Orası seni tüp bebeğe yönlendiriyor dosyaların ile birlikteH
Hastaneden nasıl randevu alıyoruz?
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Merhaba canım bahçecide ve pembe mavide fiyatlar nasıl şu anSalı günü bahçeci ve pembe mavi ile görüştüm. Uludağ da sıra çok geç geliyor diye. Tam bahçeliye karar verdim istenilen tahlilleri yapmak için balıkesir şehir hastanesine gittim. Burda da tüp bebek bölümü açılmıştı mayıs ayından beri gerekli aletlerin tamamlanması bekleniyordu. Ben daha fazla beklemek istemediğim için başka alternatiflere yönelmiştim ama buranında eksikleri tamamlanmış bir aksilik olmazsa ekim ayı başında tedavilere başlanacakmış. Bu gün burda evraklarımı verdim.
Hayırlısı olur inşallah.
Aramadılar mı dahaMerhaba canım ben haziran ayında alındım sıraya ve hala aramadılar minimum 5 ayda arıyorlar
- 17 Nisan 2021
- 4.259
- 3.920
- 83
Bahçeci de 63 bin pembe mavi de 70 bin gibi bir fiyat çıkardılar canım ağustosun 20 si gibi gitmiştim benMerhaba canım bahçecide ve pembe mavide fiyatlar nasıl şu an
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Maalesef hala aramadılarAramadılar mı daha
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
İlaçlar dahil miBahçeci de 63 bin pembe mavi de 70 bin gibi bir fiyat çıkardılar canım ağustosun 20 si gibi gitmiştim ben
- 17 Nisan 2021
- 4.259
- 3.920
- 83
İkisnde de ilaçlar dahil değilİlaçlar dahil mi