Uludağ Fakültesi'nde tüp bebek yaptıranlar destek lütfen!!!

Senin tüpbebek tutmadığı için çok üzüldüm canım, emek veriyoruz artı stres insanı yıpratıyo, inşallah yüçe Rabbim seni, beni ve tüm bebek isteyen anneleri sevindirsin inşallah. Ben tüpbebek süreçi yaşayan o kadar anneleri dinledim ki sevinçlerinde sevindim üzüldüklerinde üzüldüm kendimi onların yerine koydum. Allah bu yolla üzmesin bizleri. Senin yaşın kaç canım? Sizde sorun neydi? Bizim mesela sebepsiz İNFERTİLİTE üçbuçuk senedi hamile kalamadım en son tüpbebek düşündük. Doktorlarda direk bu yolda irellememizi söyledi. Bakalım hayırlısı. Ama son güne kadar belki doğal yolla olur diğe uğraşıyorum. Kürlere başladım

Canım peki ödeme yaptınız mı işlem başlayınca mı istiyorlar.

Canım peki ödeme yaptınız mı işlem başlayınca mı istiyorlar.
Onunla ilgili bişey demediler bize canım. Bu ay gidiçez bakalım ne diçekler. Yeni yılda aradım hastaneyi zam yapılmışmı yoksa aynı ücretdenmi sorayım dedim, aynı dedi. Özeller zamlandı bildiğim kadarıyla. Sen yapdınmı test merak etdim seni?

13. Gün gebelik testiyaptım. Hayali belli belirsiz bir çizgi vardı. Sonra 14. Günü ovülasyon testi yaptım ovülasyon pik idi. Bugün sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım yine tek çizgi. Hayali çizgi bile yoktu. Bir saat önce yine ovülasyon testi yaptım o da pik yine. Şaştım kaldım. Bazı konularda okudum ovülasyon testi pik olduğunda hamile olduğunu öğrenen de olmuş. Bilmiyorum kan testi yaptırsam mı. En azından netleşmiş mi olur.

Amin canim, tarih olarak onlarin verdikleri doğrudur, aklinda soru işareti kalmasin. Sen o zamana kadar iyi beslen bence strese yorgunluğa falan gelme, evet kestirmeden cevap veriyorlar ama sen sor yinede sormak istediklerini aklında kalmasin. Tup bebek için istedikleri Fiyat ne yüksek ne uygun ortalama bir rakam geldi bana. İlaclarin fiyati hastaya göre değişir, bende ilaclar 1.500 tuttu.(Benimkiler düşük ilaçlar değildi yüksek ilac kullandılar) İlac raporu cikardilar bana. Şartlara uyduğum için tüp bebek ucreti vermedim. Bir de yumurta toplama günü 1.071 tl vezneye yatirmami istediler. Yumurta toplamaya narkozlu giriyorsun ben sabah 8 buçukta gidip 3 gibi falan çıkmıştım hastaneden.
Birde zaten adetinin 2. Gününden itibaren nerdeyse hergun yumurta kontrolüne gidiyorsun. Eşin sadece yumurta toplandığı gün sperm vermeye gidiyor. Olan hep kadina oluyor

Pazartesi kan testi yapdır, inşallah hamilesindir cnm Rabbim sevindirsin seni. Bende okudum ovilasyon testiile çok insan hamile olduğunu öyrenmiş. Yarın sabah gebelik testi yap tekrardan istersen

Pazartesi kan testi yapdır, inşallah hamilesindir cnm Rabbim sevindirsin seni. Bende okudum ovilasyon testiile çok insan hamile olduğunu öyrenmiş. Yarın sabah gebelik testi yap tekrardan istersen
Yarın sabah gebelik testi yapacam. Olmadı acile giderim. Ptesiyi beklemem. Ptesi iş var. İzin almak zor oluyor.

Ah canım bu stres var ya bitiryo beni. Her ay doğal yolla hamile kalıçam diğe ovilasyonlar gebelik testleri. Kendime güvenemiyorum başıma ne gelirse stresden geliçek. Sana neden ilaçları yüksek yazdılar cnm? Yumurtlama probleminmi vardı? Kusura bakma çok soru sordum

Amin canim hayırla sağlıkla nasip eder Rabbim İnş bize ve tüm isteyenlere... Çektiğim stres, sıkıntı,dert burdan İstanbul a yol olur heralde. Bazen tamam olmasin elimden gelen birşey değil diyorum, sonra bakiyorum yine dalmışım çocuk hayaline bu derdi yaşamayan bilemez. Yine şükür Allah'a beterin beteri vardir diyorum.Ben 4 senedir bebek düşünüyorum 5 yıllık evliyim. İlk yil düşünmedik zaten, sonra da nasip olmadi.. benim yaşım 32, yumurta rezervim 40 yaşındaki kadin rezervine denkmiş. Eşimin sayisi düşüktü ve morfoloji iyi değildi, sayi yükseldi ama morfolji ayni kaldi. Doktor 1 sperm yeterli olur diyor sorun olan yumurta rezervinin düşük olmasi imiş. Benim durumum böyle..
Senden yumurta rezervi testi istediler mi hiç şimdiye kadar?
Daha once tüp bebek yaptirdinmi hic?
Ne kürü yapiyorsun?
Şehir hastanesinde genetik test yaptırın derim benden Uludağ istemedi ama ben yaptirdim. Sonuç almaya bu Çarşamba gidicem İnş.
N11 de ovulasyon testleri var kullanmani tavsiye ederim, ben kullanmaktan yoruldum artık ama belki sende ise yarar

Stres, anne olamycam korkusu insani yiyip bitiriyor. Her ay denemekten ve her regl belirtisini hamilemiyim acaba demekten yoruldum. İstediğin kadar soru sor canim, burda birbirinize destek olalim hepimizin sıkıntısı ortak. Ne olursa olsun benim çocuğum olacak diye düşün vücudunu olumlu sonuca alıştır, olumsuz olma, ara sira yikimlar olur maalesef ama olumlu sonuç alacağına inan. Sende deneyimlerini yazarsin buraya, İnş tedavin olumlu sonuçlanır hayırla sağlıkla kucağına alırsın. Biz elimizden geleni yapicaz gerisi Allah in takdiri. Evet rezervim düşük olduğu için gonal f i fazla yazdilar bana.

Canım bildiğimiz adetin 3 çü ve 20 günü kan testleri aldılar FSH: 5.41, LH:7.16 Estradıol:53. Amh:2.12 eşimin siperim sayısıda nefrologi normal demişdi. Daha önce hiç yaptırmadım tüpbebek ilk denemem. Aşılma düşündüm ama hep özeldeki doktorlar direk tüpbebek yaptırın zaman kaybı demişdiler. Malesef özel hastaneler çok pahalı o üzden Unverstede başladık. Bu ay tarçın bal çörekotu kürü ve inçir yemeye başladım. Vitaminlerim normal yeni yapdırdım tahlil. Şehir hastanesinde genetik tahlili dediniz mantıklı nasıl baş vurucaz hangi bölümden alıçaz? Biraz bilgi vere bilirmisin?

Teşekkür ederim cnm.Yazarım tabi çünki bizi biz anlarız birine azda olsa bilgi vere bilirsem ne mutlu bana. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebeylerimize kavuşuruz

Bence de aşılama yapmamaniz mantıklı olmuş. Bana prosedür gereği 2 asılama yaptilar ama bence son derece mantiksiz ve hastaya eziyet. Benim amh 0.39 digerleri normaldi sadece fsh 6 dan 10 a çıkmış 2 yilda. Evet özel hastaneler çok pahalı, en azından fakülte ilaç raporu verse ilaçları Uygun alirim, rapor için 2 tup bebek yapmalari lazımmış.neyse 2. Hakkımı bekliyorum siram gelsin duruma göre özele gitmeyi düşünüyorum. kenarda köşede ne varsa toplayıp özele gitmeyi düşünüyorum.. İnş 2. Denemem tutar da gerek kalmaz.
Tıbbi genetikten randevu alin eşin ve sen doktora tüp bebek tedavisine Başlamayı düşünüyoruz genetik test istiyoruz diyin doktor yapiyor. Sonucun cikmasi bir buçuk ay sürüyor.

Sen benim yapdığım kürden daha önce yapdınmı çörek otu karşımın? Çok iyi diyolar bende bi deneyim dedim. Bu gün dördünçü gündür kullanyorum yumurtalıklarımda resmen ağrı var bide bel ağrım. Çok ilginç ama ilaç kadar etkili bu karışım. Bu ay erken başlicam ovilasyon testin, bakalım ne zaman yumurtlama oluçak. Bende hep adetin 13 günü pik oluyor. Şehir hastanesine bu genetik test için her hangi bir ücret talep ediliyormu cnm?

Canım sen bence musait zamaninda fakülteye gidip sekreterlikten detaylı bilgi al derim, telefondan arayıp bilgi almani önermem sekreter kizlar homurdana homurdana bilgi veriyorlar.
Maalesef gidemem Bursada yaşamıyorum daha önce İzmir ege üniversitesinde raporlu denemem oldu orayı aradım fakat dış merkezlere rapor vermediklerini söylediler bi kaç ay sonra Bursa'da bahçeci tüp bebek merkezinde yeni bi deneme yapıcam bi rapor hakkim daha var Onu degerlendirmek istemistim

Ben geçen ay denedim ilk defa, bu ay denemedim. Bir sonraki ay denemeyi düşünüyorum bende. Benim zaten şöyle söyleyeyim ovulasyon testi yapmama bile gerek yok yumurtlama belirtilerini yüksek seviyede yaşıyorum. Ama yinede Garanti olsun diye ovulasyon testi kullanıyorum.
Genetik test icin para alinmıyor devlet karşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…