- 26 Eylül 2023
- 4
- -3
- 1
- 27
- Konu Sahibi ebru seher
-
Merheba bebegin yaşayip yaşamadigini neye ihtiyaci olup olmadigini bilmeniz icin girmeniz şart 5ayda artik hersey gelişiyor yani bir sorun olursa mudahile edilemezÖncelikle herkese iyi akşamlararkadaşlar size bir soru soracağım ben bi kaç ay önce düşük yaptım çok kötü hasta olmuştum çok hap aldım 1000 gram günde 3 defa 15 gün boyunca antibiyotik kullandım ben fransada yaşıyorum bütün doktorlar dediki bir sorun olmaz antibiyotik alırsan iyileşmen şart ben bunları aldıktan sonra çocuğun kalbi durdu ve şimdik çok şükür bir daha hamile kaldım ve sorum şu ben ultrasyona girmek istemiyorum beş aya girene kadar bunu aranızda yapan var mı ne ultrasyona girmek ben Allah’a güveniyorum ve Allah bize o emanetini karnımızda yaratıyor Allah herseyi güzel kusursuzca yarattır ultasyona girip ah bu var ah şu var stresse içinde yaşamak istemiyorum ve ultrasyon benim fikrimce hiç iyi bir şey değil eski zamanda varmıydı yoktu simdiki doğan bebekler hep bi sorun var bi hoca demişti yeni doğan bebekte kalpte delik var diyo Allahın yaratı nasıl kusurlu olabilir diyor o cihazlar yapıyor hep dıyor (kusura bakmayın Türkçem pek iyi değil) benim gibi düşünen var mı var sa eğer bana yorum atın sizin fikrinizi de alayım çok teşekkürler şimdiden Allaha emanet olun ve Allahım bütün isteyenlere nasip etsin
bence cok yanlış düşünüyosunuz Allah her şeyi güzel yaratır ama bazı insanlara imtihan da verir, yani bu zamanda böyle düşünmeniz garip eskideb ultrason yoktu diye böyke vakslar yok muydu sanki? Olacak olana kimsr engel olamazÖncelikle herkese iyi akşamlararkadaşlar size bir soru soracağım ben bi kaç ay önce düşük yaptım çok kötü hasta olmuştum çok hap aldım 1000 gram günde 3 defa 15 gün boyunca antibiyotik kullandım ben fransada yaşıyorum bütün doktorlar dediki bir sorun olmaz antibiyotik alırsan iyileşmen şart ben bunları aldıktan sonra çocuğun kalbi durdu ve şimdik çok şükür bir daha hamile kaldım ve sorum şu ben ultrasyona girmek istemiyorum beş aya girene kadar bunu aranızda yapan var mı ne ultrasyona girmek ben Allah’a güveniyorum ve Allah bize o emanetini karnımızda yaratıyor Allah herseyi güzel kusursuzca yarattır ultasyona girip ah bu var ah şu var stresse içinde yaşamak istemiyorum ve ultrasyon benim fikrimce hiç iyi bir şey değil eski zamanda varmıydı yoktu simdiki doğan bebekler hep bi sorun var bi hoca demişti yeni doğan bebekte kalpte delik var diyo Allahın yaratı nasıl kusurlu olabilir diyor o cihazlar yapıyor hep dıyor (kusura bakmayın Türkçem pek iyi değil) benim gibi düşünen var mı var sa eğer bana yorum atın sizin fikrinizi de alayım çok teşekkürler şimdiden Allaha emanet olun ve Allahım bütün isteyenlere nasip etsin
Evet katılıyorum aynen öyle tabikide Allah bazen imtihan verir sağlıkla eşiyle evlatlarıyla ama benim düşüncem şöyle bakın hani zaten bunu Allah yaratıyor kurcalamaya gerek varmı radyosan almak hani neyi engeleyebiliriz eğer birşey varsa ben zaten baktırmıcam demiyorum sadece ilk aylar 5 aya kadar gerek yok diyorum olmadık şeyler diyorlar bazen ozaman hamilelik hep stresseli oluyor ve ben çok stresli takıntılı biriyimbence cok yanlış düşünüyosunuz Allah her şeyi güzel yaratır ama bazı insanlara imtihan da verir, yani bu zamanda böyle düşünmeniz garip eskideb ultrason yoktu diye böyke vakslar yok muydu sanki? Olacak olana kimsr engel olamaz
bende hamileyim şu an ve inanın bütüm testleri yaptırmak istiyorum sonucta ben aldırmak istemiyorum ve eğer çocuğumda bir hastalık varsa bunu önceden nilp ona göre hazırlık yapmak icin. Stres illaki oluyor hamilelikte tavan yapıyor hatta. Ben geçenlerde burda okumustum hiçbr test yaptırmayıp 6.ayında detaylı ultrasona girince cocugunun bütün organlarının sağ tarafında olduğunu fark etmislerdi. Yani siz bilirsinz ama ultrason sandığınız kadar zararlı değil eğer öyle olsa doktorlar 2 ayda bir falan bakar en fazla yaniEvet katılıyorum aynen öyle tabikide Allah bazen imtihan verir sağlıkla eşiyle evlatlarıyla ama benim düşüncem şöyle bakın hani zaten bunu Allah yaratıyor kurcalamaya gerek varmı radyosan almak hani neyi engeleyebiliriz eğer birşey varsa ben zaten baktırmıcam demiyorum sadece ilk aylar 5 aya kadar gerek yok diyorum olmadık şeyler diyorlar bazen ozaman hamilelik hep stresseli oluyor ve ben çok stresli takıntılı biriyim
Siz kaç hafta sonra yaptirdiniz ilk ultrasyonuzu ? Yani öğrendikten sonra kaç hafta sonrabende hamileyim şu an ve inanın bütüm testleri yaptırmak istiyorum sonucta ben aldırmak istemiyorum ve eğer çocuğumda bir hastalık varsa bunu önceden nilp ona göre hazırlık yapmak icin. Stres illaki oluyor hamilelikte tavan yapıyor hatta. Ben geçenlerde burda okumustum hiçbr test yaptırmayıp 6.ayında detaylı ultrasona girince cocugunun bütün organlarının sağ tarafında olduğunu fark etmislerdi. Yani siz bilirsinz ama ultrason sandığınız kadar zararlı değil eğer öyle olsa doktorlar 2 ayda bir falan bakar en fazla yani
Eskiden araba da yoktu ve hiç trafik kazası olmuyordu. Bence arabaları da imha edelim. Bu nasıl bir mantık???Öncelikle herkese iyi akşamlararkadaşlar size bir soru soracağım ben bi kaç ay önce düşük yaptım çok kötü hasta olmuştum çok hap aldım 1000 gram günde 3 defa 15 gün boyunca antibiyotik kullandım ben fransada yaşıyorum bütün doktorlar dediki bir sorun olmaz antibiyotik alırsan iyileşmen şart ben bunları aldıktan sonra çocuğun kalbi durdu ve şimdik çok şükür bir daha hamile kaldım ve sorum şu ben ultrasyona girmek istemiyorum beş aya girene kadar bunu aranızda yapan var mı ne ultrasyona girmek ben Allah’a güveniyorum ve Allah bize o emanetini karnımızda yaratıyor Allah herseyi güzel kusursuzca yarattır ultasyona girip ah bu var ah şu var stresse içinde yaşamak istemiyorum ve ultrasyon benim fikrimce hiç iyi bir şey değil eski zamanda varmıydı yoktu simdiki doğan bebekler hep bi sorun var bi hoca demişti yeni doğan bebekte kalpte delik var diyo Allahın yaratı nasıl kusurlu olabilir diyor o cihazlar yapıyor hep dıyor (kusura bakmayın Türkçem pek iyi değil) benim gibi düşünen var mı var sa eğer bana yorum atın sizin fikrinizi de alayım çok teşekkürler şimdiden Allaha emanet olun ve Allahım bütün isteyenlere nasip etsin
Hayırdır kardeşim? Neye sinirlendiniz ? Herkesin farklı düşünceleri var ben sadece fikir almak istedim böyle yorumlara gerek yokEskiden araba da yoktu ve hiç trafik kazası olmuyordu. Bence arabaları da imha edelim. Bu nasıl bir mantık???
Nasıl yorum istiyorsanız baştan söyleyin aynen o şekilde yapalım. Sinirlenmedim güldüm, eskiden ultrason mu vardı ne demek ya:)) bu arada eskiden operasyon öncesi narkoz da yokmuş. Ona da gerek yok diyebilir miyiz sizce?Hayırdır kardeşim? Neye sinirlendiniz ? Herkesin farklı düşünceleri var ben sadece fikir almak istedim böyle yorumlara gerek yok
ben 5 haftalıkken keseyi gördüm 1 hafta sonrs yine ultrssona girdim 3 haftada bir çağırıyor doktorum baktıkları 2dk zatenSiz kaç hafta sonra yaptirdiniz ilk ultrasyonuzu ? Yani öğrendikten sonra kaç hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?