- 26 Eylül 2023
- 4
- -3
- 1
- 27
- Konu Sahibi ebru seher
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar size bir soru soracağım ben bi kaç ay önce düşük yaptım çok kötü hasta olmuştum çok hap aldım 1000 gram günde 3 defa 15 gün boyunca antibiyotik kullandım ben fransada yaşıyorum bütün doktorlar dediki bir sorun olmaz antibiyotik alırsan iyileşmen şart ben bunları aldıktan sonra çocuğun kalbi durdu ve şimdik çok şükür bir daha hamile kaldım ve sorum şu ben ultrasyona girmek istemiyorum beş aya girene kadar bunu aranızda yapan var mı ne ultrasyona girmek ben Allah’a güveniyorum ve Allah bize o emanetini karnımızda yaratıyor Allah herseyi güzel kusursuzca yarattır ultasyona girip ah bu var ah şu var stresse içinde yaşamak istemiyorum ve ultrasyon benim fikrimce hiç iyi bir şey değil eski zamanda varmıydı yoktu simdiki doğan bebekler hep bi sorun var bi hoca demişti yeni doğan bebekte kalpte delik var diyo Allahın yaratı nasıl kusurlu olabilir diyor o cihazlar yapıyor hep dıyor (kusura bakmayın Türkçem pek iyi değil) benim gibi düşünen var mı var sa eğer bana yorum atın sizin fikrinizi de alayım çok teşekkürler şimdiden Allaha emanet olun ve Allahım bütün isteyenlere nasip etsin