soGuk nevale .. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 3.125 3.495 26 Ekim 2022 Konu Sahibi -Alenss- #21 Alens19 .!.: Sürtünme ama iç çamaşırı ile ve zevk suyu geçmesinden dolayı korkuyorum( Genişletmek için tıkla... spermler dusundugun gibi rafting yaparak yumurtalıklara ulasamaz...
Alens19 .!.: Sürtünme ama iç çamaşırı ile ve zevk suyu geçmesinden dolayı korkuyorum( Genişletmek için tıkla... spermler dusundugun gibi rafting yaparak yumurtalıklara ulasamaz...
A -Alenss- Aktif Üye Pro Üye 18 Ekim 2022 2.076 7.498 26 Ekim 2022 Konu Sahibi -Alenss- #22 soGuk nevale .!.: spermler dusundugun gibi rafting yaparak yumurtalıklara ulasamaz... Genişletmek için tıkla... Yani benim kendi sıvılarım ile birleşip rahime ilerleyip bir gebelik oluşturmaz mi
soGuk nevale .!.: spermler dusundugun gibi rafting yaparak yumurtalıklara ulasamaz... Genişletmek için tıkla... Yani benim kendi sıvılarım ile birleşip rahime ilerleyip bir gebelik oluşturmaz mi
H Ha_haa Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2023 41 53 26 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi -Alenss- #23 Alens19 .!.: Merhaba arkadaşlar , karından ultrasonda gebelik kesesi en az kaçıncı haftada net gözükür Genişletmek için tıkla... Benim doktorum 3. haftada görünür dedi
Alens19 .!.: Merhaba arkadaşlar , karından ultrasonda gebelik kesesi en az kaçıncı haftada net gözükür Genişletmek için tıkla... Benim doktorum 3. haftada görünür dedi