Ultrasonda gebelik

-Alenss-

Aktif Üye
Pro Üye
18 Ekim 2022
2.076
7.498
Merhaba arkadaşlar , karından ultrasonda gebelik kesesi en az kaçıncı haftada net gözükür

Benim 6+1de görünmüştü kalp atışıyla birlikte

Şimdiye sanırım belli olurdu test yaptınız mı idrar testi veya kan testi?

benim 5+3 de göründü, vajinal ultrasondu. 8 de gözükür muhtemelen. 5+3 de gayet belirgin bir şekilde gözüküyordu.

Zaten regl olmussunuz. Neden doktora gitme geregi duyuyorsunuz?
Gebe olduğu halde regl gören kadınlar olduğunu okudum abla , ilişki seklime herkes imkansız dedi dalga geçti çünkü bakire değilim iç çamaşırı ile sürtünmeyle bir ilişki oldu zevk suları benim bolgeme temas ettiyse diye korkuyorum dedim en iyisi 8. Hafta karından ultrasonda kese gözükürse doktora gideyim diye

Yavrum korkma hamile degilsin

2 Eylül'de reglim bitti 8 Eylül'de ilişkim oldu 2 Kasım'da gitsem karindan ultrasonda gözükür yani
kesın hamıle isen gozukur. ne zaman adetın bıttıgı onemlı degıl. adetın ilk gunu ne zamandı ve periyodun kac gunuk o lazım gebelık haftası hesabında ? yumurtlama gunune denk gelmısse olmustur. 8 eylulden 3.5 hafta gecıyor yanı bebek olmussa 5.5 haftalık olcak. su ana kadar bı dolu dr a gıttım hıc bırı vajınal kontrol bebegın dusmesıne etkısı olur karından bakalım demedı. yanı bebek saglıksızsa zaten hersekılde dusuyor dedıler. dolayısıyla dıs gebelık dıye olasılık bıle varken kesenın daha erken gorunmesı senın lehineyken neden gec gıtmeye caban anlamadım

hay yarabbı ya.. ilişkı bıle degılmıs . bılsem surtunme falan dıye dırek hamıle degılsın derdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…