Ben de çok duyuyorum o hikayeleri, ama insan düşünüp duruyor işte boyu mu kısa olacak, bacağımı kısa olacak diye. Acaba pozisyonu mu yamuk, bacağını mı topladı diyorum. Bazı doktorlar minyon da olabilir diyor. Ne zormuş ya artık son haftalar sadece insna içi rahat etsin istiyor. Normal doğum yapacaktım aksilik olmazsa, motive olamam diye korkuyorum. Yeterince ıkınamam diye. Duygusal durumum dengesizleşti.En güzel zamanlarını zehir etme canım ultrasonda söylenen çoğu sey çıkmıyor arkadaşa bebek 4200 normal doğum olmaz dediler 3400 çıktı. Hemde bebek içerde bacaklarını dümdüz uzatıp durmuyor yanlış ölçmüş olabilirler ve yine bir sürü kafası bedenine göre küçük denilen ama normal doğan bebek var. Sen dua et kafanı rahat tut stres yapma inşallah
Bebeğiniz doğdu mu.umarım sağlıkla doğmuştur.bende 20.haftadayım.bacak boyu 3 hafta geri çıkıyor.yazacağınız tek bir keline bile benim için çok önemli.çok kötü durumdayımm
Merhaba benim de bebeğime bacak boyu kısa denildi. Bebeginiz nasıl inşallah sağlıklı doğmuştur.Bebeğiniz doğdu mu.umarım sağlıkla doğmuştur.bende 20.haftadayım.bacak boyu 3 hafta geri çıkıyor.yazacağınız tek bir keline bile benim için çok önemli.çok kötü durumdayımm
Bana sa sadece bacakları kısa dedi. Bende 29 haftadayımMerhaba. Siz cevabı almamışsınız. Siz doğum yaptınız mı. Bana da 36. Haftadayım. Kol ve bacak kısa olabilir defi
Merhaba banada bugun utrasonda bebegin sag kolu vede ayagında baya kısalik var dedi aldırmamı istedi sizdede aynı sorunmu vardı sonuç ney cevap yazarsanız sevinirimMerhaba. Siz cevabı almamışsınız. Siz doğum yaptınız mı. Bana da 36. Haftadayım. Kol ve bacak kısa olabilir defi