Ben kız istiyprum ama saglıklı olsun erkekte kızda farketmez. Doktor kız dedi bakalım. Ama bence usg ile anlasması zor cinsel organa göre degerlendiriyorlar. 16 . Haftada heralde netleşiyor bakalım ne olacak :) hayırlısıBen cok anlayamadim canim diger arkadaslarda bakarsa ancak buyuklerimiz boyle der kizlar et parcasidir erkekler ise direk tamamlanir doktor sana kemik yapisindan burun dan gibi gibi seylerden bahsettiyse olusmussa bebek erkektir derler kiz mi erkek mi istiyorsun
Evet canim net deil malesef bu haftalarda hayirlisi olsun kazasiz belasiz allahim gonlumuze gore versinBen kız istiyprum ama saglıklı olsun erkekte kızda farketmez. Doktor kız dedi bakalım. Ama bence usg ile anlasması zor cinsel organa göre degerlendiriyorlar. 16 . Haftada heralde netleşiyor bakalım ne olacak :) hayırlısı
valla canım benim ultrasonuma çok benziyor, çok belirgün tüm hatları, rabbimkalbine göre versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize bana erkek gibi geldi sanki12hafta 2 gunluktu canim ultrasyona bakildigi zaman fotoda bu canim
Canim benim rabbim gonlumuze gore versin insallah sonuc netlesirse sana haber veririmvalla canım benim ultrasonuma çok benziyor, çok belirgün tüm hatları, rabbimkalbine göre versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize bana erkek gibi geldi sanki
bakalım tahminim tutacakmı bende merak ettim şimdi :)Canim benim rabbim gonlumuze gore versin insallah sonuc netlesirse sana haber veririm
hs35 canım evet bayağı belirgin ama sağda duruyor, sağda olunca kız diyorlar ama rabbim gönlüne göre versin inşallah
Siz ogrenmis olmalisiniz erkege benziyor ama nedr cinsiyeti merak ettim dogrusuEki Görüntüle 1940804 Kızlarr bende yorumlarınızı bekliyorum
Evet öğrendim kızım olacakmış %100 dedi doktor ve yumurtlama günü hamile kaldım yani Rabbim neyi nasip ederse o olur söylenenler hurafeSiz ogrenmis olmalisiniz erkege benziyor ama nedr cinsiyeti merak ettim dogrusu
Yaaaa rabbim saglikla versin kucaginiza ilk bebeginizmi birde cin takviminde ne cikmisti o da mi yanl8s cikti ben yumurtlama gunu ne kesin erkek gozuyle bakiyordum sasirdimEvet öğrendim kızım olacakmış %100 dedi doktor ve yumurtlama günü hamile kaldım yani Rabbim neyi nasip ederse o olur söylenenler hurafe
Çin takvimi de erkek veriyordu çin rus kan yenilenme hepsi erkekti aynen yumurtlama günü bende öyle biliyordum ama bende tez çürüdüYaaaa rabbim saglikla versin kucaginiza ilk bebeginizmi birde cin takviminde ne cikmisti o da mi yanl8s cikti ben yumurtlama gunu ne kesin erkek gozuyle bakiyordum sasirdim
Aaaaaa insallah bende de curur yaaaaÇin takvimi de erkek veriyordu çin rus kan yenilenme hepsi erkekti aynen yumurtlama günü bende öyle biliyordum ama bende tez çürüdü
Siz kızmı istiyorsunuz Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeAaaaaa insallah bende de curur yaaaa
Hayir benim bir kizim var alti yasinda bunu erkek istiyorum nasipse ama bendede hepsi kiz cikiyor cin rus kesekonumu belirtilerSiz kızmı istiyorsunuz Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Anladım Allah herkesin gönlüne göre versin bence hiç onlara bakma zaten 2 ihtimal var tutanlar tesadüf nasibinde varsa olur zatenHayir benim bir kizim var alti yasinda bunu erkek istiyorum nasipse ama bendede hepsi kiz cikiyor cin rus kesekonumu belirtiler