ULTRASONA GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ :)

maaşallah, iyi aslında da benim de çocuğumla çok fazla yaş farkı olacak, ikinciyi düşünsem 36-37 yaşayacam yani aslında seninki daha iyi
Ya bilmiyorumki etrafimdakilerde tam tersini dusunuyo kendin cocuksun diyolar ama bencede boyle iyi hepsi ayni beraber buyur bence sende acma arayi yaslari yakin olsun

Hayirlisi olsun canim rabbim kazasiz belasiz kucagimiza almayi nasip etsin insallah senin bebis erkek mi

Bende ilk erkek diye dusundum ama resimde paralel bi cizgi var paralel olunca kiz derler o yuzden kafam karisti canim ama benziyor erkege rabbim kalbine gore versin hepimizin:)
Canim benim cok saol rabbim cumlemizin gonlune gore verir insallah kazasiz belasiz sadece merak iste kiz mi erkek mi diye ilk hamileligim epeyi heycan yaptim

Ya bilmiyorumki etrafimdakilerde tam tersini dusunuyo kendin cocuksun diyolar ama bencede boyle iyi hepsi ayni beraber buyur bence sende acma arayi yaslari yakin olsun
bende öyle düşünüyorum ama bunu bir doğurayım inşallah kazasız belasız bir kucağıma alayım da kısmet artık gerisi de canım

bende öyle düşünüyorum ama bunu bir doğurayım inşallah kazasız belasız bir kucağıma alayım da kısmet artık gerisi de canım

Hayirli olsun canim benim sen ne kadarlik oldun hamilelik nasil gidiyor
şimdiye kadar rutin pek bir sıkıntı yaşamadım ama artık yavaş yavaş ağırlaşıyoruz, 7 aydayız işte büyüyoruz artık uykular bölünmeye ağrılar başlamaya başladı

şimdiye kadar rutin pek bir sıkıntı yaşamadım ama artık yavaş yavaş ağırlaşıyoruz, 7 aydayız işte büyüyoruz artık uykular bölünmeye ağrılar başlamaya başladı
Ooo masallah epeyi buyumusuz canim az kalmis allahin izniyle ben daha cok yeniyim 12 haftaligim canim birsey daha soracam senin erken gebelikte karninda seyirme oluyor mu karnim kalp gibi atiyor yoksa ben mi yanlis anliyorum

Ooo masallah epeyi buyumusuz canim az kalmis allahin izniyle ben daha cok yeniyim 12 haftaligim canim birsey daha soracam senin erken gebelikte karninda seyirme oluyor mu karnim kalp gibi atiyor yoksa ben mi yanlis anliyorum
benim 16 haftadan sonra hafif hafif seğirmeler olmaya başladı. daha doğrusu kayoyormuş gibi birşey oluyrdu karnımda aşağıdan uyakırıya doğru, daha öncesinde olmadı. ama olabiliyormuş. hissedenler var. özellikle ikinci üçüncü gebeliklerinde benim ilk olduğu için geç gissettim. belki de ben anlayamadım bilmiyorum. biraz daha büyüsün de bak sen şimdi geceleri uyutmuyo beni, ne zaman uzanıyorum başlıyor hareketlenmeye hiç yatmayacak dinlenmeyecek anne hep hareket halinde olacak illaki :)

benimde ilk gebelik de ben niye erken hissetmeye basladim cok heyecanli bir durum gercekten hissetmek allahim guzel hamilelikler gecirmeyi nasip etsin bize

2'li testte doktor kız diye tahmin yaptı bana . Acaba 2'li testte yani 12. Haftada belli oluyor mu cinsiyet ? Yada yanılma payları cok oluyor mu acaba bilgisi olan var mı ? Tşkler

Bu da benım usg görüntüm
Ben cok anlayamadim canim diger arkadaslarda bakarsa ancak buyuklerimiz boyle der kizlar et parcasidir erkekler ise direk tamamlanir doktor sana kemik yapisindan burun dan gibi gibi seylerden bahsettiyse olusmussa bebek erkektir derler kiz mi erkek mi istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…