Ya bilmiyorumki etrafimdakilerde tam tersini dusunuyo kendin cocuksun diyolar ama bencede boyle iyi hepsi ayni beraber buyur bence sende acma arayi yaslari yakin olsunmaaşallah, iyi aslında da benim de çocuğumla çok fazla yaş farkı olacak, ikinciyi düşünsem 36-37 yaşayacam yani aslında seninki daha iyi
Hayirlisi olsun canim rabbim kazasiz belasiz kucagimiza almayi nasip etsin insallah senin bebis erkek mievet canım benimki de böyleydi. hatta 7 haftalık ultrasonda da bayağı eli ayağı belli oluyordu. büyüklerimiz öyle diyorlar bilmiyorum. ama bir çok kişide de öyle gördüm ben erkek çocuğununn erken dönemlerinde tüm uzuvları bayağı belirgin oluyor
Canim benim cok saol rabbim cumlemizin gonlune gore verir insallah kazasiz belasiz sadece merak iste kiz mi erkek mi diye ilk hamileligim epeyi heycan yaptimBende ilk erkek diye dusundum ama resimde paralel bi cizgi var paralel olunca kiz derler o yuzden kafam karisti canim ama benziyor erkege rabbim kalbine gore versin hepimizin:)
bende öyle düşünüyorum ama bunu bir doğurayım inşallah kazasız belasız bir kucağıma alayım da kısmet artık gerisi de canımYa bilmiyorumki etrafimdakilerde tam tersini dusunuyo kendin cocuksun diyolar ama bencede boyle iyi hepsi ayni beraber buyur bence sende acma arayi yaslari yakin olsun
bende öyle düşünüyorum ama bunu bir doğurayım inşallah kazasız belasız bir kucağıma alayım da kısmet artık gerisi de canımYa bilmiyorumki etrafimdakilerde tam tersini dusunuyo kendin cocuksun diyolar ama bencede boyle iyi hepsi ayni beraber buyur bence sende acma arayi yaslari yakin olsun
evet canım bebişim erkekHayirlisi olsun canim rabbim kazasiz belasiz kucagimiza almayi nasip etsin insallah senin bebis erkek mi
Hayirli olsun canim benim sen ne kadarlik oldun hamilelik nasil gidiyorevet canım bebişim erkek
şimdiye kadar rutin pek bir sıkıntı yaşamadım ama artık yavaş yavaş ağırlaşıyoruz, 7 aydayız işte büyüyoruz artık uykular bölünmeye ağrılar başlamaya başladıHayirli olsun canim benim sen ne kadarlik oldun hamilelik nasil gidiyor
Ooo masallah epeyi buyumusuz canim az kalmis allahin izniyle ben daha cok yeniyim 12 haftaligim canim birsey daha soracam senin erken gebelikte karninda seyirme oluyor mu karnim kalp gibi atiyor yoksa ben mi yanlis anliyorumşimdiye kadar rutin pek bir sıkıntı yaşamadım ama artık yavaş yavaş ağırlaşıyoruz, 7 aydayız işte büyüyoruz artık uykular bölünmeye ağrılar başlamaya başladı
benim 16 haftadan sonra hafif hafif seğirmeler olmaya başladı. daha doğrusu kayoyormuş gibi birşey oluyrdu karnımda aşağıdan uyakırıya doğru, daha öncesinde olmadı. ama olabiliyormuş. hissedenler var. özellikle ikinci üçüncü gebeliklerinde benim ilk olduğu için geç gissettim. belki de ben anlayamadım bilmiyorum. biraz daha büyüsün de bak sen şimdi geceleri uyutmuyo beni, ne zaman uzanıyorum başlıyor hareketlenmeye hiç yatmayacak dinlenmeyecek anne hep hareket halinde olacak illaki :)Ooo masallah epeyi buyumusuz canim az kalmis allahin izniyle ben daha cok yeniyim 12 haftaligim canim birsey daha soracam senin erken gebelikte karninda seyirme oluyor mu karnim kalp gibi atiyor yoksa ben mi yanlis anliyorum
benimde ilk gebelik de ben niye erken hissetmeye basladim cok heyecanli bir durum gercekten hissetmek allahim guzel hamilelikler gecirmeyi nasip etsin bizebenim 16 haftadan sonra hafif hafif seğirmeler olmaya başladı. daha doğrusu kayoyormuş gibi birşey oluyrdu karnımda aşağıdan uyakırıya doğru, daha öncesinde olmadı. ama olabiliyormuş. hissedenler var. özellikle ikinci üçüncü gebeliklerinde benim ilk olduğu için geç gissettim. belki de ben anlayamadım bilmiyorum. biraz daha büyüsün de bak sen şimdi geceleri uyutmuyo beni, ne zaman uzanıyorum başlıyor hareketlenmeye hiç yatmayacak dinlenmeyecek anne hep hareket halinde olacak illaki :)
amin canım inşallahbenimde ilk gebelik de ben niye erken hissetmeye basladim cok heyecanli bir durum gercekten hissetmek allahim guzel hamilelikler gecirmeyi nasip etsin bize
Canim bugun doktora gittim bebek erkege benziyor dedi yanilma ihtimali ne kadar acabaamin canım inşallah
kaç haftalıktın canımCanim bugun doktora gittim bebek erkege benziyor dedi yanilma ihtimali ne kadar acaba
12hafta 2 gunluktu canim ultrasyona bakildigi zaman fotoda bu canimkaç haftalıktın canım
Canim benim ikili taramada ultrasyona bakarken erkek gibi dedi bence yanilma vardir cunku kesin demedi bana2'li testte doktor kız diye tahmin yaptı bana . Acaba 2'li testte yani 12. Haftada belli oluyor mu cinsiyet ? Yada yanılma payları cok oluyor mu acaba bilgisi olan var mı ? Tşkler
Senin ultrasyon fotografin varsa sende siteye birak canim2'li testte doktor kız diye tahmin yaptı bana . Acaba 2'li testte yani 12. Haftada belli oluyor mu cinsiyet ? Yada yanılma payları cok oluyor mu acaba bilgisi olan var mı ? Tşkler
Ben cok anlayamadim canim diger arkadaslarda bakarsa ancak buyuklerimiz boyle der kizlar et parcasidir erkekler ise direk tamamlanir doktor sana kemik yapisindan burun dan gibi gibi seylerden bahsettiyse olusmussa bebek erkektir derler kiz mi erkek mi istiyorsunBu da benım usg görüntüm