Amin canım inşallah bana daböyle bebegiinin cinsiyeti öğrenen anneleri görünce heyecanlanıyorum darısı bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah bana daböyle bebegiinin cinsiyeti öğrenen anneleri görünce heyecanlanıyorum darısı bana
Hadi yaa tahminde olsa soyleseydi keske. TTam olarak ne kadarlik olduki senin?eşim de sordum ısrar etti ama görmediğim şeyi söyleyemem dedi doktor
Söylemedi canım maalesef ya 14 haftalığım şu an ama en son gittiğimde 12 haftalıktim. Senin ne kdr likHadi yaa tahminde olsa soyleseydi keske. TTam olarak ne kadarlik olduki senin?
Ben bugun 14+4 oldum canim cuma gunu kontrolum vardi 14+1 iken doktor % 75 erkek dedi 12 haftalikkende ikili testte usg ye bakarak söylemişti ama ben yine bekliyecem alisveris vs icin çünkü degistigi de olabiliyor olsun sen 216.2 haftaya ogrenirsin muhakkak senin bebis gostermemis. Benimki cok hareketliydi kipir kipirSöylemedi canım maalesef ya 14 haftalığım şu an ama en son gittiğimde 12 haftalıktim. Senin ne kdr lik
İki kere yorumlamışsa doğrudur aslında canım. Darısı bana olsun inşallah 19 gün var daha kontrolumde :)Ben bugun 14+4 oldum canim cuma gunu kontrolum vardi 14+1 iken doktor % 75 erkek dedi 12 haftalikkende ikili testte usg ye bakarak söylemişti ama ben yine bekliyecem alisveris vs icin çünkü degistigi de olabiliyor olsun sen 216.2 haftaya ogrenirsin muhakkak senin bebis gostermemis. Benimki cok hareketliydi kipir kipir
Canim 19 gün cok varmis. Sen 4 lü test yaptirmayacan mi? Benim doktor 2 hafta sonraya gun verdi haftaya cuma da gidecem. Sen 4 lu yapryaptircan mi?I
İki kere yorumlamışsa doğrudur aslında canım. Darısı bana olsun inşallah 19 gün var daha kontrolumde :)
Canım benim ikili test yapıldı temiz çıktı çok şükür sırada üçlü var heralde. İkili test temiz çıkınca üçlüyü yapıyorlar mi? Dörtlü test için erken değil miCanim 19 gün cok varmis. Sen 4 lü test yaptirmayacan mi? Benim doktor 2 hafta sonraya gun verdi haftaya cuma da gidecem. Sen 4 lu yapryaptircan mi?
Benim doktor ucluye gerek yok dedi 4 lu icin cagirdi yani 16.ci haftaya denk geliyo 4 lü testim. Benim bildigim ikili temiz cikinca 3 luye gerek kalmiyoCanım benim ikili test yapıldı temiz çıktı çok şükür sırada üçlü var heralde. İkili test temiz çıkınca üçlüyü yapıyorlar mi? Dörtlü test için erken değil mi
Dörtlü test nasıl oluyor acb bilgin var mıBenim doktor ucluye gerek yok dedi 4 lu icin cagirdi yani 16.ci haftaya denk geliyo 4 lü testim. Benim bildigim ikili temiz cikinca 3 luye gerek kalmiyo
Ikili test gibi once usg ile bakiliyo daha sonra kan veriyon orda belli oluyo cnmDörtlü test nasıl oluyor acb bilgin var mı
Anladım canım sağolasın . Insallah temiz çıkar sonuçlarımızIkili test gibi once usg ile bakiliyo daha sonra kan veriyon orda belli oluyo cnm
Insallah tatlimAnladım canım sağolasın . Insallah temiz çıkar sonuçlarımız
Belli oldumu cinsiyetiniz merak ettim:))birde benimkine bakarmısınız, bu 7+4 usg görüntüsü, biraz uzuk ama bebek üzerinde çizgi var, yanındaki de solk sac oğlum olsun çok istiyorum neye göree sağda ya da solda bilemedim bana da yorun yaparmısınız
Sizin belli oldumu cinsiyet tahmin tuttumu:)Eki Görüntüle 1752581 Eki Görüntüle 1752581 bize bir tahmininiz var mı teyzoşlar? Resim ters yüklendi sanırım çevirip bakmak gerekecek,8 haftalığız
evet canım, oğlum olucak inşallah,Belli oldumu cinsiyetiniz merak ettim:))