Bize de yorum yapar mısın :)hayırlısı Allah gönlüne göre versin canım...
Aa sende mi hamileydinn.. masallahh.. canim daha kucuk bu bir de kese falan da net degil.. goremedim. Insallah daha buyuk haftalarda bi daha bakalim.. ozellikle nub dedigim goruntuden daha iyi anliyorum..:)Bize de yorum yapar mısın :)
Banadaa bakarmısınız :)Kiz canim:)
Belli oldu mu?
o sonda görünen nub mu acabaa? eğer nubsa dik erkek gibi.. siz öğrendiniz mi cinsiyetii :)Banadaa bakarmısınız :)Eki Görüntüle 2234581
Hayıır daha bugün ki ultrasonu :) tahmın de yok bakalmm.ay çatlıcmm meraktan :))o sonda görünen nub mu acabaa? eğer nubsa dik erkek gibi.. siz öğrendiniz mi cinsiyetii :)
ayy çok heyecanlıı :) inşallah sağlıkla gelsiin.Hayıır daha bugün ki ultrasonu :) tahmın de yok bakalmm.ay çatlıcmm meraktan :))
Aminn :)ayy çok heyecanlıı :) inşallah sağlıkla gelsiin.
Erkek sanki CanımTopigi baştan sona okudum kese yuvarlaksa kız fasulyeyse erkekmiş diye okudum, sağda ise kız solda ise erkek diye falan benim bebeğimin kesesi yuvarlak ama solda gibi geldi bana ortada değilse eğer nedir yani şimdi bunun tahmini okuduklarımı yanlış anlamadıysam.
Bu arada tam 8haftalik ultrason görüntüsü tam da bu günden
Vajinal sanırım erkek diye tahmin ediyorum
Sağol canım, peki vajinal veya karından fark ediyor mu?Erkek sanki Canım
Karından bakıldı canım burda, fark eder mi vajinal ya da karın?Erkek sanki Canım
Vajinal de sol kız sağ erkek karından ultrasonda sol erkek sağ kız cnmKarından bakıldı canım burda, fark eder mi vajinal ya da karın?
Karından canımVajinal sanırım erkek diye tahmin ediyorum