ultrason

Haklısınız o konuda, anksiyeteyi besliyor çıkan basit şeyler de. Yine de ihmal etmeyin siz
Ha bu arada gecenlerde nur Yerlitaşin videosuna denk geldim. Onun da panik atağı varmış. Başı ağrıyormus bu da sürekli psikologla seans alıyormuş.
Panik atağı olanlar bilir belirtiler simülasyon gibi full gerçektir ama altında hastalık yoktur. O yuzdne bir süre sonra insan kendi belirtilerini de ciddiye almayı bırakıyor. Kadın sonra beyninden tümörden gitti.
Bilemiyorum pandemiden sonra o kadar arttı ki bu panik atak, anksiyete. Hem hastalıklar arttı hem psikolojik olarak da insanların belirtileri arttı. Bilemiyorum artık.

ceviz buyuklugunde tam meme ucumun yaninda. evet sert. bence sizde mamaografiye girin sadece ultrasonla kalma

Kitle o kadar yaygın ki... Çok az bir oranı kötü huylu oluyor. Bence yaş 35 altiysa, ailede de kanser öyküsü yoksa genelde temizdir.

aynen bende kendim cok rahat bir insandim hic takmazdim sagligimi. Su coronadan sonra anksiyetem basladi. ne olduysa asidan sonra oldu. Korkudan ölup gidicem bence. herseyden korkuyorum. denize girmekle, ucaga binmekten asansore binmekten. birde sagligimdan.

yazik o kadina uzulmustum. allah rahlet eylesin.

Reactions: Gif
yasim 34. Hayir yok. nedenki?
Ailede olunca daha tedbirli davranmak gerekiyor. Ben yerinizde olsam doktoru ciddiye alırdım. Çok içime sinmiyorsa başka bir doktora daha giderdim. Ama şu şartlarda ki durumda dert etmezdim. Bende de vardı. Fibroadenom denildi. Şükür sıkıntı da çıkmadı. Aldirmistim ben. 18-19 yaşındaydım.

bence bende vucudumun tamamini kontol etirsem bendede birseyler daha cikar eminim senin gibi.

Reactions: Gif

dogru diyorsun. Doktor dedi kotu birsey olsaydi ultrasonda farkli gorunurdu dedi. Ama belki diyorum o kitle olan yere bakmaya atlamis olabilirmi?

dogru diyorsun. Doktor dedi kotu birsey olsaydi ultrasonda farkli gorunurdu dedi. Ama belki diyorum o kitle olan yere bakmaya atlamis olabilirmi?
Benim kendi fikrim evhama gerek yok. Geçen yıl bende de tekrar ufak bir kitle ve göğüste akıntı çıktı. Bebeklerim 2 yaşını doldurmuştu. Süt tıkanıklığı gibi dedi. Ultrason tarihi verdi. Unuttum gitti. Ultrason da çektirmedim geçti gitti kitlede rahat bir tip olabilirim belki de

ceviz buyuklugunde tam meme ucumun yaninda. evet sert. bence sizde mamaografiye girin sadece ultrasonla kalma
Hmm anladım. Umarım hayırlısı olur mamografi sonucunuzu da paylaşın olur mu merak ederiz, çok geçmiş olsun. İşe başlayınca giderim muhtemelen tekrar ben de

Dogumundan sonra mi oldu? yani emzirdikten sonra? o kitle simdi gittimi tamamen?
2yasinda sütten kestikten 3ay sonra belirtiler başladı. Tamamdır dedim kanserim. Çünkü nette başka bı açıklaması yoktu. İki farklı dra gittim bişey çıkmadı şükür. 6ay sonra kontrolede gittim Düzeldi de görüntü hemen. 2.cocugumda da şuan iki yıl oldu sütten kestim bişey yok. Memografiyi öneririm riske atmayın.

ceviz büyüklüğü kadar bir kitleyi ultrasonun atlama ihtimali yok. bir de annem düzenli meme kontrolüne gidiyor, ona da mamografide her şeyin çıkmadığını o yüzden ultrasonla da bakmak gerektiğini söylemişlerdi. içiniz rahat edecekse mamografi çektirin yine de

Hmm anladım. Umarım hayırlısı olur mamografi sonucunuzu da paylaşın olur mu merak ederiz, çok geçmiş olsun. İşe başlayınca giderim muhtemelen tekrar ben de

ay kontrol ettimde kitle degisik hale gelmis, yuvarlakti suan dugum gibi duz bir sekilde duruyor. endise etmeliymiyim bilemedim zaten kafamdan cikmiyor orasi

sizde cikan kitle nasil di? buyukmuydu? bende sutu kestim 3 ay oldu

Yok ben farketmedim sadece değişiklik olunca dra gittim.o bakınca iki tane gördü. Ama ben kontrol edince belli olmuyordu. Ağrıda yapmıyordu.

ne degisiklik vardi? ben kafayi yiyorum hala burda 1 hafta 1 sene gibi gelicek beklemesi. Benim elime kitle geliyor agri yok. sanki bi kac gun once top gibiydi suan duz seklinde geliyor siskinlik. bu iyi mi kotumu bilemedim

ne degisiklik vardi? ben kafayi yiyorum hala burda 1 hafta 1 sene gibi gelicek beklemesi. Benim elime kitle geliyor agri yok. sanki bi kac gun once top gibiydi suan duz seklinde geliyor siskinlik. bu iyi mi kotumu bilemedim
Dedim ya akıntı ve çürümüş gibiydi biri. Büzüsmüstü. Bikac güne düzeldi eski haline döndü o da.

Canım çenenin tam neresindeydi acaba şişlik yapısı nasıldı bende dün farkettim çene kemiği üzerinde oynuyor resimde gösterdiğim noktada

Eklentiler

• IMG_0157.jpeg
    28,1 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…