ultrason

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.305
371
mrba

memede bir kitle fark edip ultrasona girdim. ve birsey cikmadi.

sorum su ki ultrasonda birsey gozukmeyip mamografide birsey cikan oldumu aranizda?

lutfen yazin cok stressliyim

benim kimseye guvencim kalmamis. birsey olsa bile cikarmiydi acaba ultrasonda? Kotu kitle olsa bir yerlerde sakli durabiliyormu?
Valla ben hamileyim 5 aylık. Aylardır şehir hastanesine ve üniversite hastanesine gidiyorum. Sürekli ultrasona giriyorum. Bugün detaylı ultrasonu bir profesöre özelde yaptırdım. Orada 2 cm subseroz miyomum olduğunu gördü ve bunu nasıl görmezler dedi. Her şey olabilir bence alanında iyi birine daha görünün ya da mamografi gerekiyorsa yaptırın.

elle gelen bir kitle ile mi suphenelip gittiniz? bende 4 ay once dogum yaptim

elle gelen bir kitle ile mi suphenelip gittiniz? bende 4 ay once dogum yaptim
Hayır hiçbir şikayetim yoktu. Zaten hamile degilken de düzenli adet olurdum. Yani akıntı ya da ağrı gibi bir şey de yoktu. Ayrıntılı ultrasonda doktor gördü. Zaten benimkinin türü çok büyüyünce belirti veriyormuş. Sizde de mi var myom ki?

miyom rahimde olan bir kist degilmi? rahim ultrasonu mu yaptirdiniz anlamadim

Siz konu sahibisiniz pardon. Benim rahmimde miyom çıktı. Göğüste olan da belki emzirmekle alakalıdır. Siz bence benim dediğim gibi iyi bir doktora gidin. Bugün net olarak doktor farkını hissettim.

benim kimseye guvencim yok evet. 1 hafta var randevuma. oturup kafayi yiyorum evin icinde kotu kotu dusunmekle.

miyomla korkmayin bendede poliep cikmisti rahimde

benim kimseye guvencim yok evet. 1 hafta var randevuma. oturup kafayi yiyorum evin icinde kotu kotu dusunmekle.

miyomla korkmayin bendede poliep cikmisti rahimde
Miyomdan normalde korkmam ama benim annemde vardı ve felaket kötü günler geçirdik ailecek. Onunki epey büyümüştü hamileliginde çaydanlık altı kadar olmuştu onun deyimi ile. Miyom da genetikmis zaten. Gerilmeyin siz de. İnşallah bir şey çıkmaz. Ama birkaç doktora gitmekte fayda var bence.

Evet miyom da rahimde olan kist. Bebek için defalarca vajinal ultrason ve karından ultrason yaptırdım ve bugüne dek hiçbir doktor miyomu görmedi. Bugün bakan doktor bey de buna çok şaşırdı.

doktor bey 100% yuz birsey olmadigini soyledi. Kotu bsy olsa daha farkli gorunurdu ekranda dedi. bilemedim ben sizofrenim galiba kotu kotu dusunuyorum hep

miyom benim kuzenimdede cikmisti, aldirdi. sorunsuz hayatina devam ediyor. bence sen dogumla birlikte o kisti alirlar

doktor bey 100% yuz birsey olmadigini soyledi. Kotu bsy olsa daha farkli gorunurdu ekranda dedi. bilemedim ben sizofrenim galiba kotu kotu dusunuyorum hep
Yok kendinize öyle demeyin. Benim de bir kez çenemde şişlik çıktı bariz dışarıdan gözüküyor. 5 doktora gittim hepsi bir şey yok dedi. Ancak inandım. Yani insan kendi vücudunu tanıyor ama her zaman her şişlik her kitle kötü olacak diye bir şey yok

benim gibisiniz guvencin kalmamis kimseye desene. Insallah birsey cikmaz.

ama benim poliepde ultrasonda gorulmemisti. doktor gözlen gordu girise dogru bakarkene

ama benim poliepde ultrasonda gorulmemisti. doktor gözlen gordu girise dogru bakarkene
Gerilmeyin ama hiç ben kotu bir şey olsa daha çabuk gorurlerdi diye düşünüyorum. Mesela benim miyom görülmemiş ama zaten küçükmüş. Yani varsa da neyse küçük ve önemsizdir. Hemşire size mamografi dediyse yaptırın ben olsam yaptırırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…