Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar ya bu erken ultrason resimlerinden cinsiyetinden anlayan arkadaslar vardi baska forumda okumustum. Varmi acaba 2 oglum var 3uncuye hamileyim. bu Lavabo acici testini yaptim kiz gosteriyo.
Arkadaslar ya bu erken ultrason resimlerinden cinsiyetinden anlayan arkadaslar vardi baska forumda okumustum. Varmi acaba 2 oglum var 3uncuye hamileyim. bu Lavabo acici testini yaptim kiz gosteriyo.
ne ki oLavabo açıcı testi![]()
Evde kullandığınız lavabo açıcınız ile idrarınızı cam bir bardağa koyarak karıştırıyorsunuz daha doğrusu şöyle anlatayım büyük bir bardağın üçte bir kısmına lavabo açıcı koyuyorsunuz. Onun üzerine idrarınızı yaklaşık olarak koyduğunuz lavabo açıcı kalarak koyuyorsunuz. Başlıyor köpürmeye toplamda 10 saniye kadar bekliyorsunuz.Bende merak ettim![]()
Aaaaa ilk defa duydumEvde kullandığınız lavabo açıcınız ile idrarınızı cam bir bardağa koyarak karıştırıyorsunuz daha doğrusu şöyle anlatayım büyük bir bardağın üçte bir kısmına lavabo açıcı koyuyorsunuz. Onun üzerine idrarınızı yaklaşık olarak koyduğunuz lavabo açıcı kalarak koyuyorsunuz. Başlıyor köpürmeye toplamda 10 saniye kadar bekliyorsunuz.
DRANO TESTE GÖRE BEBEĞİM ERKEK Mİ NASIL ANLARIM ?
Bu yaptığınız karışımdan oluşan renklere bakarak bebeğin erkek ya da kız olduğunu anlalıyoruz.
KARIŞIM : KAHVE KOYU SARI SİYAH YA DA KOYU MAVİ İSE Bebeğiniz ERKEK
KARIŞIM : Yeşil Pembe ya da herhan gi bir renk değişimi olmuyor use ve yukarıdaki erkek belirtilerinden farklı bir renk ise KIZ BEBEğinizin olacağı ortaya çıkıyormuş.
Kullanılacak lavabo açıcının toz olması gerekiyor. Granül olanlardan kullanacaksınız.
GercektenmiAaaaa ilk defa duydum![]()
O çamaşır suyu vs duymuştum ama cinsiyet ile ilgili olanı duymamıştımGercektenmiiki tane oglum olunca 3 uncunun cinyetini cok merak ediyorum. Kizim olsun istiyorum tabiki once saglikli sihhatli olsun. Internette geceleri uyumayip surekli evde yapilan testleri arastiriyorum
DRANO TESTI yazarsaniz internete detayli gorursunuz. Neler var karbonatla cinsiyet ogrenme,camasir suyiyla bile var
Drano testinin youtube videosuda var
![]()
Amin canim cumlemizin insallahhO çamaşır suyu vs duymuştum ama cinsiyet ile ilgili olanı duymamıştımAllah gönlünüze göre versin
![]()
Amin cnmm sagolasinn hamis annelerin hepsinin allah gonlune gore versin saglikli sihhatli kucaklarimiza almamizi nasip etsin insallahO çamaşır suyu vs duymuştum ama cinsiyet ile ilgili olanı duymamıştımAllah gönlünüze göre versin
![]()