• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrason ölçümleri ve gelisim geriligi

Fetal DNA süresi daha uzun demişti doktorum ikili test için acele karar vermeniz lazım ama fetal DNA istediğimiz zaman yapabiliyoruz gibi konuşmuştu

Benden istendi, o nedenle bu konuda araştırma yaptım. 10 haftadan itibaren yapılabilir diye bilgi var ama en geç 13. hafta diye bir bilgiyi hiçbir yerden duymadım ve görmedim.
Ben de doktorun yalancısıyım açıkcası. 13. Haftaya girince yaptırmıştım "tam sınırda gelmişsin, 10 ile 13 haftalar arasinda yapiliyor; en dogru sonucu 10-12 haftalar arasi verir" demisti. Hastane prosödürüne göre de değişiyordur belki bilemiyorum,yanıltıcı olmak istemem.

Konu sahibi, bu arada ben bu testi ümraniye egitim ve arastirma hastanesinde ücretsiz yaptirmistim. Daha sonradan bu hastanenin artik o testi yapmadigini duydum fakat bu tarz ücretsiz olarak yapan yerler vardir mutlaka arastirmanizi tavsiye ederim. O dönem google yazip da bulmustum o hastaneyi.

Back