- Konu Sahibi aynennoyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ilk önce rabbim hayırlısını ve gönlünüze göre olanı versin inşallah nub teoremine göre sanki kız gibiEki Görüntüle 3580977 cinsiyet tahmini alabilir miyim
Yaa bizede bakabilir misiniz çok merak ediyorum görsellerde ilk görsel 10+4 diğer görseller 6+4 haftalık :)Pek iyi anlamıyorum ama nub teorisi fotolarına baktığım kadarıyla kız gibi görünüyor
Banada bakabilir miisniz görsel olarak yorumlara ekledim :)Merhaba ilk önce rabbim hayırlısını ve gönlünüze göre olanı versin inşallah nub teoremine göre sanki kız gibi
İnşallah sağlıkla olsundaMerhaba ilk önce rabbim hayırlısını ve gönlünüze göre olanı versin inşallah nub teoremine göre sanki kız gibi
Banada bakabilir miisniz görsel olarak yorumlara ekledim :) ilk görsel 10+4 diğer görseller 6+4 haftalıkken karından ultrasonla bakıldı
Bunu benimki için mi yazdınız acaba anlamadım?
Pek anlamıyorum ama kendim için araştırmaya girdim kaç gündür araştırmalarıma göre kız gibi geldi banaBana da tahminde bulunabilir misiniz kızlar 10. Hafta goruntumden
Merhaba nub teoremine gore kiza benzettim ben ama rabbim go lunuze gore versin insallahBana da tahminde bulunabilir misiniz kızlar 10. Hafta goruntumden
Sizce benimki ne olabilir ben erkeğe benzetiyorum ama eminde değilim kız diyenlerde olduMerhaba nub teoremine gore kiza benzettim ben ama rabbim go lunuze gore versin insallah