- 21 Ekim 2024
- 56
- 17
- 3
- Konu Sahibi aynennoyle
-
Görüntü çok net değil ama erkek olabilirMerhaba 6+3 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. İlk çocuğumuz elbette her şeyden önce sağlıkla gelsin Ama ister istemez cinsiyetini merak etmeye başladık. Kese, teoriler vs. ye göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
(Karından görüntüdür)
Abdominal görüntüyse erkek olabilir6 haftalık ultrason görüntümüz, dün çekildi, yorumlayabilen olursa çok sevinirim teşekkürler şimdiden
cevap için teşekkür ederimGörüntü çok net değil ama erkek olabilir
13 hafta bize de bakar mısınız?Abdominal görüntüyse erkek olabilir
Pek iyi anlamıyorum ama nub teorisi fotolarına baktığım kadarıyla kız gibi görünüyor13 hafta bize de bakar mısınız?
Karından değil de alttan ultrason ile bakıldı çok küçük olduğu içinAbdominal görüntüyse erkek olabilir
Ben de pek teorilere inanmazdım ama artık inanıyorum bebeğim kızmış.Pek iyi anlamıyorum ama nub teorisi fotolarına baktığım kadarıyla kız gibi görünüyor
Vajinal ultrasonla bakıldıysa bebeğiniz kız olabilirKarından değil de alttan ultrason ile bakıldı çok küçük olduğu için
Yaa ne güzelBen de pek teorilere inanmazdım ama artık inanıyorum bebeğim kızmış.
Çok teşekkür ediyoruum, hayırlısıyla sağlıkla inşallahVajinal ultrasonla bakıldıysa bebeğiniz kız olabilir
Bende yukarıda ekledim tam 6 haftalik, sizde bakıp yorumlar mısınız, teşekkür ediyorum şimdidenYaa ne güzelRabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah 6-7 haftalık ultrason görüntüsü var mıydı bu arada?
İsterseniz yeniden yükleyebilirim ultrason görüntümüzü
Vajinal bakıldı demişsiniz, kız olabileceğini düşünüyorum Ramzi teorisine göre.Bende yukarıda ekledim tam 6 haftalik, sizde bakıp yorumlar mısınız, teşekkür ediyorum şimdiden
Pazartesi günü 7 haftalık olduğunda gideceğim inşallah görüntü alabilirsem ekleyerim, teşekkür ediyorumVajinal bakıldı demişsiniz, kız olabileceğini düşünüyorum Ramzi teorisine göre.
Çok küçük daha tabi 7-8 haftalık olsa daha iyi anlaşılırdı
Ben de pek teorilere inanmazdım ama artık inanıyorum
Bende pazartesi gideceğim 7 haftalık olacak. Her şeyin yolunda olduğunu duymak nasip olsun inşallahPazartesi günü 7 haftalık olduğunda gideceğim inşallah görüntü alabilirsem ekleyerim, teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?