Ultrason fotoğrafında burun kemiği

Aynen canım ama ayrıntılı usg de çıkıyor zaten devlette olsa ayrıntılı da uzun bakıyor benimkine ilk gebelik te devket 20 dk baktı. 20.hafta da bakılıyor sanırım içini ferah tut
Hadi inşallah devlette randevum var detaylıya söyleyeceğim doktor riskli gebelik down sendromu var dedi diye en azından böyle dersem belki burnuna falan daha iyi bakmaya çalışır bana dua edin inşallah sağlıklı gelir bebeğim

Amin canım amin kurban olduğum rabbim hepimize hayırlı Salih sağlıklı evlatlar nasip etsin

Hiç ultrasonda ya da başka şekilde ense kalınlığı falan demedi hatta tam tersi bacağı uzun ha uzun boylu olur dedi
O zaman sorun yoktur bence ben o testleri bile yaptırmadım
Bir doktor habersiz yapmis benden
Üzmeyin kendinizi cocugu da strese sokmayin

Ben böyle olduğunu bilseydim yaptırmazdım ya valla gerçekten sonuçta down olsa da tedavisi yok şimdi doğuma kadar downlu mu değil mi bi muamma ile yaşamaktansa hiç yaptırmamak daha iyiymiş
Bu testin ayrıca temiz . 1/250 altı risklı canım. Bu test tarama testi buna bakarak down lu dememiştir. 869 kadının bir tanesinin bebeği downlu doğmuştur. İstersen amniyosentez ya fetal DNA testi yaptırabilirsin demiştir. Bunu her hamileye söylerler. Riskin çok çok düşük. Allah’ın iziyle bebeğimin sağlıklıdır. Boşa telaş etmişsin

İlk gebeliğim doktor bana orta risklisin dedi hiç başka bilgi de vermedi inşallah dediğiniz gibi beneğim sağlıklı doğar Allah razı olsun bi nebze içime su serpildi detaylıya gideceğim bakalım Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…