- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
- Konu Sahibi Fantastikivi
Ff bekle sana ultrason bulup gelcem benimkinden.Looo loo mahsun bebe daha 21 haftalıkmış daha yeni yeni insana benzemeye başlamıştır zaten
Al bacım 14. Hafta hem daha küçük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ff bekle sana ultrason bulup gelcem benimkinden.Looo loo mahsun bebe daha 21 haftalıkmış daha yeni yeni insana benzemeye başlamıştır zaten
Seninkinin gözlere bak heleFf bekle sana ultrason bulup gelcem benimkinden. Eki Görüntüle 3035863
Hiç değişmedi hala kocamanSeninkinin gözlere bak hele
Teşekkür ederim motiveniz için rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese gerçekten çok zormuş hamilelikten çok bebek sağlıklı mı değil mi diye düşünmek yoruyor insanı doktorlar da azarlıyor ağzını açıp bir soru soramıyorsun ne bilgi veriliyor ne başka bir şey ben de ilk gebeliğim olduğu için ordan burdan bilgilerle insanlara sorarak öğrenmeye çalışıyorumCanını hiç sıkma canım benim, herkese neler diyorlar bir bilsen. Benim kullanmak zorunda olduğum ilaçlardan dolayı tek böbrekli olma riski var dediler, suyum fazla diye yarık dudak damak olabilir dediler, dediler de dediler. Hiç canımı sıkmadım moralimi bozmadım. İyi düşün iyi olsun inşallah
Teşekkür ederim inşallah. Bakalım ayrıntılıya da bir gireyim ona göre hareket edeceğimHafif çapraz sanki. Tam donük değil tabi ama tam yan olsa omurganın solundaki kısim olmaz bence. Tedirgin olmayın inşallah sağliklıdır. Güvenilir bir yerde amniyosentez yaptırın ya da genetik test.
Ben de bakayım bir benzer poz var mı diye, bizim Dr iki kere sıfatını bir kere de pipisini çekmiş başka net bişey yokFf bekle sana ultrason bulup gelcem benimkinden. Eki Görüntüle 3035863
Evet ayrıntılı henüz yapılmadıysa yaptırın. Ama şunu da eklemek isterim bende risk yoktu. Ayrıntılıyı da çok cillop bi profa yaptırdım dedi ki downlu bebeklerin yüzde onunda her şey normal gözükür istersen genetik test veya amniyosentez yaptır. Bir saniye bile düşünmedim. Dedim hocam downluysa downlu.Teşekkür ederim inşallah. Bakalım ayrıntılıya da bir gireyim ona göre hareket edeceğim
Ben de kabul ediyorum eğer aldıracak olsam o testi yaptırırım ücreti bir şekilde bulup buluştururuz ama aldırmak istemiyorum yine de doğumda şok olmamak adına biraz bilgi edinmeye çalışıyorumEvet ayrıntılı henüz yapılmadıysa yaptırın. Ama şunu da eklemek isterim bende risk yoktu. Ayrıntılıyı da çok cillop bi profa yaptırdım dedi ki downlu bebeklerin yüzde onunda her şey normal gözükür istersen genetik test veya amniyosentez yaptır. Bir saniye bile düşünmedim. Dedim hocam downluysa downlu.
Bak burda bir kızcağız buna benzer bir konu açmıştı, burun kemiği küçük dowm sendromlu olabilir demiş Dr. O da öyleyse de kabulüm demiş aldırmamış. Sonuç sağlam minik burunlu bir bebek.. Sen hiç canını sıkma araştırma da yapma, düzgün bir dr bul baktır güzelceBen de kabul ediyorum eğer aldıracak olsam o testi yaptırırım ücreti bir şekilde bulup buluştururuz ama aldırmak istemiyorum yine de doğumda şok olmamak adına biraz bilgi edinmeye çalışıyorum
Evet haklısın hazırlanmak da güzel olur. Ama orta riskmis zaten tedirgin olma bence.Ben de kabul ediyorum eğer aldıracak olsam o testi yaptırırım ücreti bir şekilde bulup buluştururuz ama aldırmak istemiyorum yine de doğumda şok olmamak adına biraz bilgi edinmeye çalışıyorum
Teşekkür ederim moralim daha iyi oluyor böyle mucizeleri duydukçaBak burda bir kızcağız buna benzer bir konu açmıştı, burun kemiği küçük dowm sendromlu olabilir demiş Dr. O da öyleyse de kabulüm demiş aldırmamış. Sonuç sağlam minik burunlu bir bebek.. Sen hiç canını sıkma araştırma da yapma, düzgün bir dr bul baktır güzelce
İkili tarama yaptı temiz geldi dedi ne ensesi şu kadar ne burun kemiği bu kadar demedi sadece üçlü yerine dörtlü yaptı onda da 1:869 çıkmış orta risk down sendromu var dedi ama ultrasonda hiç ensesi kalın falan demedi downlu bebekler galiba minik olurmuş bana tam tersi dörtlünün sonucunu söylediği gün ultrasonda bunun bacağı uzun ha uzun boylu olur dediikili test için ultrason a girmediniz mi orda ense kalınlığı ve burun kemiği için net rapor çıkıyor
Bu test kağıdında ense kalınlığı , burun kemiği yazar zatenİkili tarama yaptı temiz geldi dedi ne ensesi şu kadar ne burun kemiği bu kadar demedi sadece üçlü yerine dörtlü yaptı onda da 1:869 çıkmış orta risk down sendromu var dedi ama ultrasonda hiç ensesi kalın falan demedi downlu bebekler galiba minik olurmuş bana tam tersi dörtlünün sonucunu söylediği gün ultrasonda bunun bacağı uzun ha uzun boylu olur dedi
Test sonucu bu şekilde ama terimleri bilmiyorum ense kalınlığı hangisi oluyor?Bu test kağıdında ense kalınlığı , burun kemiği yazar zaten
Hiç ultrasonda ya da başka şekilde ense kalınlığı falan demedi hatta tam tersi bacağı uzun ha uzun boylu olur dediSadece burna degil ense kalınlığında falan da bakılıyor onla ilgili bir sey demedi mi
O testler yalan üç tanıdığıma olumsuz şeyler söylediler bebeleri doğdu hepsi sağlıklı hele birisi zeka küpü. Onun için ben hiç istemedim yaptırmak sırf Dr yapalım diye ısrar ettiği için yaptryum sonucu öğrenmeyi bile düşünmüyorum boşuna stresİkili tarama yaptı temiz geldi dedi ne ensesi şu kadar ne burun kemiği bu kadar demedi sadece üçlü yerine dörtlü yaptı onda da 1:869 çıkmış orta risk down sendromu var dedi ama ultrasonda hiç ensesi kalın falan demedi downlu bebekler galiba minik olurmuş bana tam tersi dörtlünün sonucunu söylediği gün ultrasonda bunun bacağı uzun ha uzun boylu olur dedi
Ben böyle olduğunu bilseydim yaptırmazdım ya valla gerçekten sonuçta down olsa da tedavisi yok şimdi doğuma kadar downlu mu değil mi bi muamma ile yaşamaktansa hiç yaptırmamak daha iyiymişO testler yalan üç tanıdığıma olumsuz şeyler söylediler bebeleri doğdu hepsi sağlıklı hele birisi zeka küpü. Onun için ben hiç istemedim yaptırmak sırf Dr yapalım diye ısrar ettiği için yaptryum sonucu öğrenmeyi bile düşünmüyorum boşuna stres
Aynen canım ama ayrıntılı usg de çıkıyor zaten devlette olsa ayrıntılı da uzun bakıyor benimkine ilk gebelik te devket 20 dk baktı. 20.hafta da bakılıyor sanırım içini ferah tutBen böyle olduğunu bilseydim yaptırmazdım ya valla gerçekten sonuçta down olsa da tedavisi yok şimdi doğuma kadar downlu mu değil mi bi muamma ile yaşamaktansa hiç yaptırmamak daha iyiymiş